Intertoys.nl- Logo - Beoordelingen

Intertoys.nl
Beoordelingen:

5.080 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.070 beoordelingen in totaal  

4,14
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en snel verzonden. Helaas is de doos van deze UCS Lego set beschadigd wat bij een 'Collectors' item van ruim €637,50- toch een teleurstelling is. Ook zijn de inserts van de originele omdoos kapot gesneden om een aantal kleinere items van de bestelling hierbij in te stoppen. Aangezien ik zelf dit soort dingen met zorg behandel en bewaar is het erg jammer wanneer het met beschadigingen geleverd wordt. Een punt van kritiek ten opzichte van DHL, dit valt Intertoys niet aan te rekenen, een pakket van deze waarde voor de deur zetten, aanbellen en weglopen zonder te weten of er iemand thuis is kan echt niet... Heel veel geluk dat ik toevallig net thuis was.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik geeft 3 sterren omdat ik niet netjes behandeld ben gisteren (3 augustus) niet netjes ben behandeld in het filiaal van Lelystad. Helaas weet ik haar naam niet. Ik had een puzzel online besteld op 30 juli en DHL heeft deze bezorgd in jullie filiaal Lelystad op dinsdag 1 augustus. Ik kreeg echter geen email zoals in de bevestigingsmail staat aangeven (Op het moment dat je een ophaalbevestiging per e-mail ontvangt, kun je jouw bestelling ophalen in de door jou gekozen winkel) waarschijnlijk hadden jullie de puzzel niet in de winkel en moest deze elders vandaan komen. Ik ben uiteindelijk naar de winkel gegaan en vroeg naar de puzzel. De jongedame achter de toonbank vroeg of ik het call en collect had besteld ik gaf aan geen idee gewoon online en vertelde over DHL ze deed erg moeilijk omdat ik het niet begreep uiteindelijk kwam ze terug van achter met een grote bruine doos. Ik vroeg haar of de doos eraf mocht maar dat deed ze niet ik vroeg toen of ik het zelf mocht doen maar ze zei gelijk "maar ik kan de doos niet aannemen" ik ben geïrriteerd weggegaan en kwam in een andere winkel waar ik het verhaal vertelde aan de verkoopster en ze zegt nou geef maar aan mij hoor geen probleem. Zo kan het dus ook. Ik heb nooit problemen gehad bij Intertoys maar deze jongedame was ronduit klantonvriendelijk.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Intertoys.nl

 Sorteren  
Relevantie
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal beschadigd ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
20 nov 2023
Dit is nooit de bedoeling geweest, sorry hiervoor. Vanuit de Klantenervice zijn de opties besproken en gaan we ervanuit dat jouw pakket in goede staat aan gaat komen.
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde bestelling geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
17 okt 2023
Bedankt voor jouw review. Vervelend dat jij het verkeerde pakket hebt ontvangen. De Klantenservice heeft aangegeven dat de bestelling retour gestuurd kan worden, en daarop volgt dan een nazending. Indien er nog vragen zijn mag jij altijd contact opnemen met de Klantenservice.
15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
,org3n dat j3 site op pijl is
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
19 sep 2023
Bedankt voor jouw review. Wij zullen dit doorgeven.
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Case of the game is broken.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
28 feb 2024
We are sorry to hear that the case of the game you received is broken. We understand how disappointing it can be to receive a damaged product. Customer Service is there to help you.
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een week nog niks binnen.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
23 nov 2023
Bedankt voor jouw review. Vervelend om te moeten lezen dat jouw bestelling niet is aangekomen. Ik wil jou dan ook vragen contact op te nemen met de Klantenservice. Wellicht kunnen zij jou helpen.
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter de producten verpakken
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
20 nov 2023
Bedankt voor deze terugkoppeling. De inpakkers zijn inmiddels op de hoogte en zullen dit verbeteren.
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
konden me niet veder helpen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
8 feb 2024
Wat jammer te moeten vernemen dat jij je niet geholpen voelt. We hebben geen contactmomenten over deze bestelling geregisteerd staan. Het advies is (nogmaals) contact op te nemen met de Klantenservice. Zij zullen hun best doen jou passend te ondersteunen.
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel heel laat geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
2 feb 2024
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten.
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog 1 cadeau niet gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
29 dec 2023
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. De Klantenservice helpt jou graag verder.
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Me levering is weer te laat
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
27 dec 2023
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Wij zullen dit meenemen om verder te onderzoeken hoe dit beter kan.
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerd artikel ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dec 2023
Dat is zeker niet de bedoeling. Zou je hierover contact willen opnemen met de Klantenservice? Dit kan via 085-000 66 910, email of de live chat op onze website. Zij helpen je graag verder. Sorry voor het ongemak!
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dec 2023
Bedankt voor jouw review. De Klantenservice kan je wellicht nog ondersteunen hierin.
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde artikel ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
9 dec 2023
Dat is zeker niet de bedoeling. Zou je hierover contact willen opnemen met de Klantenservice? Dit kan via 085-000 66 910, email of de live chat op onze website. Zij helpen je graag verder. Sorry voor het ongemak!
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was de verkeerde kleur.
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
29 nov 2023
Bedankt voor jouw review. Vervelend om te moeten lezen dat jouw bestelling niet goed is aangekomen. Ik wil jou dan ook vragen contact op te nemen met de Klantenservice. Wellicht kunnen zij jou helpen.
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Annuleren telkens je orders
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
28 sep 2023
Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te moeten vernemen dat jouw bestellingen worden geannuleerd. Bij een zeer gewild artikel kan het voorkomen dat er niet genoeg online staat als er meerdere tegelijk worden besteld. Wellicht is het een optie om bij een volgende bestelling iets minder tegelijk te bestellen. Wanneer er toch meer tegelijk besteld moet worden, is er ook altijd een mogelijk tot het aanmaken van een zakelijk account. https://www.intertoys.nl/klantenservice/zakelijk Indien er nog vragen zijn hierover mag jij altijd contact opnemen met de Klantenservice.
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zit al een week te wachten
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
12 jan 2024
Dat is zeker niet de bedoeling. Zou je hierover contact willen opnemen met de Klantenservice? Dit kan via 085-000 66 910, email of de live chat op onze website. Zij helpen je graag verder. Sorry voor het ongemak!
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
3 dec 2023
Volgens de track and trace is het pakket binnen de leverbelofte afgegeven. De Klantenservice helpt jou graag, mocht dit nog van toepassing zijn. Bedankt voor jouw review.
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
29 nov 2023
Bedankt voor jouw review. Vervelend om te moeten lezen dat jouw bestelling niet is aangekomen. Ik wil jou dan ook vragen contact op te nemen met de Klantenservice. Wellicht kunnen zij jou helpen.
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
29 nov 2023
De Klantenservice kan je wellicht nog ondersteunen hierin.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is niet afgeleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Intertoys.nl
14 nov 2023
Dat is jammer te vernemen. De Klantenservice kan je hierbij ondersteunen.