Reviews voor sandervunderink.nl
De zending naar Hengelo laten sturen. Kwam er later achter dat het Hengelo Overijssel betrof terwijl ik bij HengeloGelderland woon. Sander Vunderink heeft vervolgens de zending gratis doorgestuurd.
Tevreden!
Vriendelijke medewerkers, alles wordt geregeld, snel ook. Op zich zeer tevreden. Enige is als je ophaalt en dan meerdere opdrachten ter afhaling geeft je alleen algemene mail krijgt dat het klaar ligt. Ik had er dus niet bij stilgestaan dat je dan alsnog in systeem moet checken of alles daadwerkelijk klaar ligt. Dus tip: zet in de afhaal mail ook WAT klaarligt en niet slechts "Uw bestelling ligt klaar bij ons afhaalpunt."
Prima kwaliteit/ prijsverhouding en snel geleverd.
Gebruiksvriendelijkheid website kan nog wel iets beter; de site gaat altijd terug naar het homescherm als je naar de vorige pagina terug wilt gaan.
Snelle en correcte bezorging van goede producten.
Meerdere malen producten bij Sander Vunderink besteld en alles naar tevredenheid verlopen.
Of hetaltijd correct en snel geleverd. nou een grote of een kleine bestelling was,
Duidelijke webwinkel. Goede prijs. Snel antwoord op vragen. Snelle levering. Duidelijkheid over voorraad en levertijd. Ik ben heel tevreden. Snelle levering. Alles volgens verwachting. Ik ben heel tevreden.
De snelle levering maar ook niet
De snelle levering van materiaal dat op voorraad ligt is een prettige ervaring. Wat minder vlot loopt is de levering waar Sander Vunderink afhankelijk is van derde, hier gaat het mis en kan het een aantal dagen tot een week duren voor dat je bestelling ontvangt.
Kwalitatief, snel, goede prijs/kwaliteit verhouding
Had nooit van Sander vinderink gehoord. Voorheen veel besteld bij electramat (waar overigens groepenkasten samenstellen makkelijker is) maar de kwaliteit van jullie producten is vele malen beter. Super snel geleverd en voor een mooie prijs!
Complexe aansluiting verdeelkast
Ik had een vraag over een complexe aansluiting in mijn nieuwe verdeelkast. Gebeld en snel een profi aan de lijn. Prima advies en ik kon de bestelling daarna afronden.
goed assortiment, snelle levering en prima prijzen.
Vroeger pakte ik Gira, Jung en Busch-Jaeger, maar nu overgestapt op Niko, wat een genot, veel meer ruimte om draden in WCD/schakelaar te instaleren, een aanrader.
prima beantwoording van mijn technische vragen over de geschiktheid van bepaalde alamats. Verder kun je hier vrijwel alles krijgen wat je nodig hebt voor een doorsnee groepenkast voor een doorsneehuis (en vast nog veel meer).
Uitstekende service! Er wordt meegedacht en wanneer onverhoopt teveel besteld is kan dit - ook na enige tijd - gewoon retour. Super geregeld en ondubbelzinnig meerwaarde. Aanrader!
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Levering was snel ook doordat ik op kon halen. Retourneren van een foute bestellingen van mijn kant ging zonder problemen via het aanmelden en retour formulier.
Goede kwaliteit/prijs verhouding en ook goede service.
Er was een verkeerd type kabel geleverd en hierop werd direct het juiste type geleverd.
Er gaat nu eenmaal overal wel eens iets mis, het belangrijkste is dan hoe je het snel en goed oplost en dat ging zeer naar tevredenheid. Toppie!
Zoals we van jullie gewend zijn ....
Zoals we van jullie gewend zijn een zeer vlotte afhandeling van bestelde producten en dat tegen zeer concurrerende prijzen.
De blokhut / tuinkamer ziet er perfect uit.
Groot assortiment en eerlijke prijzen. Ben ook bijzonder te spreken over het eigen assortiment (bijv. spot armaturen). Verzending is snel / berekenbaar!
Fijn om mee samen te werken
Het bestelproces is eenvoudig en er wordt snel geleverd.
Daarnaast zijn de prijzen netjes en de verzendkosten reëel.
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Aanrader!
Telefoon wordt direct beantwoord en naar de juiste persoon doorverbonden. Van 3 verschillende personen uitstekend advies gekregen. Goede website en snelle verzending. Aanrader!
Prima.
Onze electricien laat ons spullen bij u bestellen. Dat doet hij bij al zijn klanten.
Zijn naam: Peter Castricum.
Adres: Overtoom, Castricum.
Volgens mij moet hij door u beloont worden met een kortingscode.
Zeer tevreden
Heldere website om materialen te bestellen. Duidelijke omschrijving materiaal en doorverwijzingen naar website fabrikanten. Goede prijsstelling, prima levering, keurig en veilig verpakt. Kortom zeer tevreden.
Meerdere keren besteld en netjes geleverd goede communicatie en de telefoon wordt opgenomen als je een vraag hebt. Prijs is ook meer dan goed.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews