ByJohn.NL- Logo - Reviews

396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.521 reviews in totaal

ByJohn.NL- Logo - Reviews

ByJohn.NL

396 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.521 reviews in totaal

De reviews voor ByJohn.NL zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige, mooie en feestelijke verpakking van hun bestellingen, waarbij extra aandacht en persoonlijke details worden gewaardeerd. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak geprezen, evenals de vriendelijke, attente en oplossingsgerichte service van het team, zowel online als telefonisch. Het toevoegen van proefmonsters of extraatjes bij bestellingen wordt als een leuke verrassing ervaren. Daarnaast zijn klanten zeer te spreken over de kwaliteit, het assortiment en het effect van de producten. De vriendelijkheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers worden als onderscheidend genoemd, en het persoonlijk en deskundig advies wordt als bijzonder behulpzaam ervaren.

Reviews voor byjohn.nl

De service is vriendelijk en vlot, omdat ik verweg woon moet alles per post dat gaat altijd goed.
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat ook alles per post goed verloopt. Groet, John & team

Zeer persoonlijk advies

Uw Zeer persoonlijk advies , Meteen antwoord op mijn online vraag. Dank!
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat het persoonlijke advies en de snelle reactie zo gewaardeerd worden. Groet, John & team
Juvena Mousse is een heerlijke frisse, zachte en zalige start in de ochtend en een weldaad voor je huid!
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je zo geniet van de Juvena Mousse! Groetjes, John & team

Klasse!

Het is steeds weer een genot om de pakketjes van byJohn uit te pakken. Zorgvuldig ingepakt en 💕 de samples! Van begin tot eind houdt byJohn in de gaten of de pakketjes goed zijn aangekomen. Klasse hoor. Tot de volgende keer!
Antwoord van ByJohn.NL
Beste Jurina, Wat ontzettend leuk om dit te lezen! 😊 Het doet ons goed om te weten dat onze zorg en aandacht voor de pakketjes zo gewaardeerd wordt. Fijn dat je ook van de samples geniet! We kijken ernaar uit om je weer te verrassen bij je volgende bestelling. Tot snel! Groetjes, John & team
Heel Mooi ingepakt en snel verzonden!
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo mooi is ingepakt en snel is verzonden. Groet, John & team
Keurig verzorgde bestelling! Ga zo door!
Antwoord van ByJohn.NL
Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je tevreden bent over de verzorging van je bestelling. Groet, John & team
Alles prima
Top en snelle service💪
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service. Groet, John & team
perfecte afhandeling
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo goed is afgehandeld. Groet, John & team
Het kan niet beter.
Antwoord van ByJohn.NL
Wat geweldig om te horen, bedankt! Fantastisch dat alles helemaal naar wens was. Groet, John & team
Altijd mooie producten, snelle service en vriendelijk advies!
Bedankt voor de mooie woorden! Groet, John & team

Top!

Een snelle levering, de geuren zijn wel wat duurder maar vallen nooit tegen. En een feestje om de bestelling uit te pakken 🥰
Antwoord van ByJohn.NL
Wat geweldig om te horen, dank je wel! 🥰 Fijn dat je blij bent met de snelle levering, de geuren en het uitpakken van je bestelling een feestje vindt. Groetjes, John & team
MD
Marjan d.
Uitstekende informatie, service en echt dezelfde dag nog verzonden Zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam en keurig in stevige verpakking verzonden.
Antwoord van ByJohn.NL
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze informatie, service en snelle verzending. We doen ons best om alles met zorg te versturen, dus het is fijn dat dit wordt gewaardeerd. We hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, John & team
Levering was snel en wat een feest om een heerlijk geurend pakketje uit te pakken. TOP!
Antwoord van ByJohn.NL
Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn dat de snelle levering en het uitpakken zo’n feest was! Groetjes, John & team
Veel dank!
Snel
Graag gedaan!
Mooie website met mooie merken. Keurige en snelle verzending. Heel blij mee!
Antwoord van ByJohn.NL
Dank u wel, wat een fijne review! Heel mooi om te lezen dat alles naar wens is. Vriendelijke groet, John & team
Dank u voor uw 5 sterren. John & team