ByJohn.NL

1.562 reviews in totaal   417 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het vlotte verzendproces. De verpakking wordt als mooi, verzorgd en voorzien van leuke extraatjes zoals samples of kaartjes ervaren. De klanten waarderen de vriendelijke, attente en behulpzame service sterk. De producten worden als van hoge kwaliteit, bijzonder en effectief omschreven. Klanten ervaren een persoonlijke benadering, advies op maat en extra zorg bij hun bestelling. Het assortiment wordt als groot, bijzonder en met mooie/niche producten omschreven.

ReviewsByJohn.NL

Altijd erg leuk ingepakt, met wat testertjes en een heerlijk luchtje. Er is gewoon wat zorg en liefde ingestopt . Geen aanmerkingen

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de verpakking, testertjes en het geurtje zo gewaardeerd worden. We stoppen inderdaad graag wat extra zorg en aandacht in iedere bestelling. Groetjes, John & team
hier is de ervaring dat de geur niet heel de dag blijft hangen dat word nog wat bij sprayen verder is de geur heel fijn de verzending prima, hoop nog meer heerlijke geuren te bestellen hierover heb ik een vraag zijn er ook monsters te bestellen zodat ik een geur uit kan proberen groetjes joke Matthijssen

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor de uitgebreide en fijne review, Joke! Fijn om te horen dat de geur zo goed bevalt en dat de verzending naar wens was. Dit parfum is een Eau de Toilette Intense, daardoor is de geur vaak net wat lichter dan een parfum en kan het inderdaad fijn zijn om gedurende de dag nog eens bij te sprayen En ja, we hebben regelmatig ook samples/monsters beschikbaar om nieuwe geuren uit te proberen. Groetjes, John & team
Snel geleverd en erg professioneel ingepakt. Met mooi papier en het rook al naar het luchtje. Super gedaan!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat zowel de snelle levering als de verpakking zo goed bevielen. Leuk dat de geur meteen al opviel bij het uitpakken. Groet, John & team
Heel prettig dat ik werd gebeld met de mededeling dat mijn artikel vertraagd was. Prettige medewerkers aan de telefoon gehad en ben correct benaderd ondanks dat de levertijd wat lang duurde.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor het begrip en de mooie woorden! Fijn om te horen dat het contact als prettig is ervaren en dat je correct bent geholpen, ondanks de vertraging. Groet, John & team
Zoals ik gewend ben een goede bezorging!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je weer tevreden bent over de bezorging. Graag tot de volgende keer! Groeten, John & team
L V
Lia V.
Snelle levering! En wat ruikt het heerlijk als het pakketje wordt geopend.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de geur bij het openen van het pakketje zo in de smaak valt. Veel plezier met je bestelling! Groetjes, John & team
Goede service en kwaliteit

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit. Graag tot een volgende keer! Groeten, John & team
Snel en heel leuk verpakt met kleine attentie en kadobon

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je blij bent met de snelle levering en de verpakking. Leuk om te horen dat de kleine attentie en cadeaubon gewaardeerd werden! Groetjes, John & team
De vriendelijkheid en snelle service

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vriendelijkheid en snelle service. We doen ons best om ook online dezelfde persoonlijke ervaring te bieden als in de winkel. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Groetjes, John & team
Snelle levering is super. Maar lipstick is meteen weer uitverkocht : (

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat je favoriete lipstick alweer uitverkocht is. We begrijpen je teleurstelling en hopen hem snel weer op voorraad te hebben! Hartelijke groet, John & team
uitstekende service , goeie producten , snelle levering!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, producten en snelle levering. Daar doen we het voor! Hartelijke groet, John & team
Heerlijke geur en mooie fles.Ook keurig verpakt en zo attent dat armbandje erbij.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat zowel de geur als de fles zo goed bevallen. Leuk dat ook het armbandje gewaardeerd werd. Groet, John & team
Heel snel geleverd en mooi verpakt.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en mooi verpakt was. Veel plezier ermee! Groetjes, John & team
Goed bruiningsproduct ontvangen! Werkt voortreffelijk

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over That'so en dat het product zo goed bevalt. Veel plezier met je mooie resultaat! Hartelijke groet, John & team
Mooi assortiment en goeie service

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je ons assortiment en de service waardeert. Daar doen we het voor! Groetjes, John & team

🤩

Wederom een goede ervaring by John

Wederom een goede ervaring ! Wat John zegt doet hij ook! Top zaak !

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden! Fantastisch om te horen dat het opnieuw een goede ervaring was. Groetjes, John

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor de 5 sterren!
Snel verzonden en zo mooi ingepakt, alles perfect altijd, dank je

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat alles weer perfect is aangekomen en dat de verpakking gewaardeerd wordt. Groetjes, John & team
Heel fijn product. Verzachtend en mijn huid is veel rustiger geworden.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product zo goed werkt en je huid rustiger is geworden. Groetjes, John