ByJohn.NL

1.609 reviews in totaal   398 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 dec 2021

byjohn.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de zorgvuldige, mooie en luxe verpakking van hun bestellingen, vaak voorzien van extra's zoals samples of persoonlijke kaartjes. Ook de snelle en accurate levering wordt sterk gewaardeerd. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Het aanbod wordt omschreven als bijzonder, uitgebreid en van hoge kwaliteit, met veel unieke en niche producten. De kwaliteit van de producten is uitstekend en klanten merken positieve effecten van hun aankopen. Daarnaast wordt de communicatie als duidelijk, professioneel en persoonlijk ervaren, vooral bij vragen of problemen. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen of voorraadproblemen bij de levering.

ReviewsByJohn.NL

B C
Bea C.
Behalve de aankoop is ook de verzorging meer dan uitstekend ; klasse ! Mvg Bea en Herman C.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor jullie mooie woorden, Bea en Herman! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de aankoop als de verzorging. Heel graag gedaan! Groeten, John & team
Altijd goed, snel en verrassend mooie en onbekende geuren.
Snelle levering en betrouwbare zaak

Antwoord van ByJohn.NL

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. John & team
Ongelooflijk klantgericht en meedenkend. Snelle levering en goed en leuk verpakt.
Pakketje was mooie en verzorgd ingepakt met leuke extraatjes, feestje om uit te pakken!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat het pakketje én de samples zo in de smaak vielen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groeten, John & team
Efficiënt, snel, en ziet er goed verzorgd uit.

Antwoord van ByJohn.NL

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. John & team
C V
c v.
Ooltgensplaat
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ligt bij de douane!! Dus waar dat vandaan komt ??? Niet uit de winkel ik begreep dat het uit Israël komt, en niet in voorraad was. Zou prettig zijn om dit bij aankoop te vermelden dat deze bestelling een lange levertijd heeft. ik heb trouwens nog steeds niets ontvangen, ook geen melding o.i.d dat er een pakje onderweg is.

Antwoord van ByJohn.NL

Door de huidige sancties en extra douanecontroles heeft onze nieuwe levering helaas enige tijd bij de douane vastgestaan. Gelukkig hebben wij uw bestelling vandaag alsnog naar u kunnen versturen. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld en begrip. John & team
Vriendelijke service en ook verstand van de producten! Gewoon lekker ouderwets geholpen worden 🙏

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijke service en productkennis waardeert. We vinden het belangrijk om klanten goed en persoonlijk te helpen, dus geweldig dat dit zo wordt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Groetjes, John & team
Snel en perfect afgeleverd; heerlijk geparfumeerd. wat een feest

Antwoord van ByJohn.NL

Wat een heerlijke review! Fijn dat uw bestelling zo snel en perfect is aangekomen en dat het uitpakken weer een feestje was. Veel plezier met uw heerlijk geparfumeerde bestelling! John & team
Hele goede service en top producten

Antwoord van ByJohn.NL

Dank voor uw mooie review! Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en producten. John & team
de snelheid van bevestiging, verzending. De accuratesse en altijd een of twee nieuwe extraatjes in de vorm van samples!!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je de snelle bevestiging, verzending en accuratesse waardeert. En natuurlijk vinden we het leuk dat de samples zo in de smaak vallen. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, John & team
Alles ging prima, van bestellen tot levering. Ook leuke proefflaconnetjes gekregen 💙

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de samples goed in de smaak vielen. Veel plezier met je aankoop! Groeten, John & team

Meer dan verwacht!

Wat een fantastische ervaring bij By John. Ik bestelde een heerlijk parfum, maar kreeg meer dan verwacht. Het pakketje is zo prachtig en met zorg ingepakt dat het voelt als een oase van luxe in je brievenbus. Een absolute aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een persoonlijke touch houdt. Top!

Antwoord van ByJohn.NL

Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je zo hebt genoten van je bestelling en de persoonlijke touch waardeert. Het motiveert ons om iedere keer weer iets moois te bezorgen. Hartelijke groet, John & team
Omdat het heerlijk topproducten zijn.

Antwoord van ByJohn.NL

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze topproducten. John & team
Klantgericht, aardig, snel en deskundig!
Snelle en keurig nette vezending.

Antwoord van ByJohn.NL

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat alles snel en netjes is aangekomen. Vriendelijke groet, John & team
Mooi assortiment en goede communicatie

Antwoord van ByJohn.NL

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over ons assortiment en de communicatie. Groet, John & team

Heel tevreden over alles!

Snelle verzending, goed assortiment, zorgvuldig verpakt en leuk een sample erbij!

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle verzending, het assortiment en de verpakking. En leuk dat de sample gewaardeerd werd! Bedankt voor je bestelling. Groetjes, John & team
Post.nl vervangen voor andere vervoerder. Ze liegen dat ze langs geweest zijn bij je thuis.

Antwoord van ByJohn.NL

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. We begrijpen je frustratie en zullen dit signaal meenemen richting PostNL. Groetjes, John & team

ByJohn.NL

BY JOHN is gevestigd in ‘Het Arsenaal’ in Naarden-Vesting. In de Boutique is een uitgebreid assortiment van exclusieve Parfums, Skincare, Make-up en cadeau’s. De behandelingen in de Salon staan voor ...