decoprof.nl

8.926 reviews in totaal   1.740 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.740 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 29 sep 2025

decoprof.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over de snelle en stipte levering, evenals over de vriendelijke, oplossingsgerichte en behulpzame klantenservice. Het ruime en gevarieerde assortiment aan producten wordt gewaardeerd, net als de scherpe prijzen en het deskundige, persoonlijke advies bij kleurkeuze en productselectie. Ook worden de heldere en snelle communicatie en de stevige, zorgvuldige verpakking als pluspunten genoemd. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als hoog en betrouwbaar ervaren. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst, een gebrek aan begrip of een trage reactie van de klantenservice, en merken op dat de prijzen soms hoger zijn dan bij lokale winkels. Daarnaast zijn er wensen voor een nog completer aanbod, klachten over beschadigde of lekkende producten, en missen enkele klanten tijdige updates over voorraad of bestellingen.

Reviewsdecoprof.nl

Prima bedrijf met prijzen, variatie in merken en kleuren van verf. Mijn schilder had zich vergist in het RAL nummer had opgegeven 9010 en moest zijn Ral 9001. Was totaal geen probleem om dit om te ruilen.

Lucite gevelverf

Top: Lucite gevelverf is bij Decoprof verkrijgbaar per liter. Top: Zeer vlotte levering van literblikken op kleur gemengde gevelverf. Tip: Bubbeltjesplastic of een prop papier om.de blikken doen, om deuken in het blik te voorkomen
Netjes en snel geleverd. Miste in de eerste instantie een blik verdunning maar na contact met de klantenservice werd deze snel nageleverd. Zal hier zeker wee bestellen als ik een product nodig heb.

Van goede kwaliteit!

Goed bedrijf, erg meedenkend en bieden altijd een goede oplossing. Verder leveren ze kwalitatief goede producten. Wij hebben hier verf besteld van Caparol.
Levering volgens afspraak en zeer tevreden over de kwaliteit van de verf. Laat zich eenvoudig verwerken. De uiteindelijke kwaliteit kan ik pas over paar jaar beoordelen.
De goede verf adviezen en het enorme assortiment professionele verven en lakken. Het merk Jotun is gewoon erg goed en makkelijk verwerkbaar. Het nat in nat systeem zorgt voor een mooi resultaat.
Super, vandaag besteld morgen echt in huis 🏠 tenzij post nl anders besluit ,eerst krijg je we komen morgen langs ,op de dag zelf krijg je te horen ,we redden het vandaag niet je krijgt een nieuwe datum wanneer we weer langs komen maar deco prof super gedaan bedankt 👍🏾
Ik had nog nooit van decoprof gehoord, dus wat onzeker bij het bestellen. Nergens voor nodig, blijkt een betrouwbaar bedrijf en levert wat is afgesproken en op tijd.
Ik heb geen klachten over de kwaliteit van de dienstverlening van decoProof, maar helaas is vervoerder PostNL vaak onbetrouwbaar. Bij twee van de laatste vijf bestellingen deden zich problemen voor.
Afrekenen ging echt ruk. Ivm nieuwe telefoon had ik bank app niet geactiveerd dus kon ik niet met iDEAL betalen. Druk je op “ga terug” en dan is alles weg. Alle artikelen weer opzoeken etc etc. Ik kreeg een mail met er staat nog wat in uw winkelwagen dus dacht “dat scheelt me zoeken” link werkt niet die in de mail staat. Voor de rest prima webshop

Antwoord van decoprof.nl

Bedankt voor je feedback en vervelend om te lezen dat het niet helemaal soepel is verlopen. Wat je benoemt zou uiteraard wel gewoon moeten werken, dus we nemen het zeker mee in het verbeteren van de processen van de webshop.
Bestelling en was bij aflevering niet compleet, mail gestuurd en de volgende dag het ontbrekende product alsnog ontvangen. TOP
Bij ontvangst zag ik dat onderkant van de doos nat was. De fles met St Marc was ook nat en daar mist een dopje vol uit. Verder nooit problemen gehad met decoprof, het gaat mij niet om vergoeding, maar dit moet voorkomen worden. Binnen een paar uur kreeg ik reactie dat de st Marc toch wordt vergoed. Daarom toch weer vier sterren ingevuld.

vulmiddel voor laminaat nodig

moest vulmiddel voor laminaat hebben. Hier verkrijgbaar in de juiste kleur. Product was even niet op voorraad en daarover werd ik keurig netjes geïnformeerd. Niet veel later kwam het product alsnog. top!

Prima resultaat

Aluminium strip vervuild door verf en kitresten. Na een viertal behandelingen met enige tussenpozen een prima resultaat. Op dit moment bijna geheel verwijderd.
Ruim assortiment kwaliteits producten voor een hoede prijs. Snelle verzending. Enige minpuntje vind ik de werking webshop via een iPhone. Traag, niet intiutief en order aanpassen of verwijderen was niet mogelijk.
goede service, Alleen de bezorging was minder de onderkant van de verf was kapot gegaan waar het helemaal heeft gelekt op straat en in de ingang van mijn huis. De bezorger had zelf ook verfsporen in zijn bus.

Trimetal Silvatane Classic Satin

Had deze vernis vroeger al gebruikt en was er toen al zeer tevreden over, geeft de uitstraling va geboend hout. En verzending zeer snel
J V
Jan v.
Alles geleverd zoals besteld. Kan nog niet beoordelen of de kleur goed is,dat kan pas als ik werkelijk aan het schilderen ben. Van de Global Paint weet ik al wel dat het goed is ,gebruik het al meer dan 25 jaar. De rest is netjes geleverd.
E H
E. H.
Goede kwaliteit, snelle levering en wordt telefonisch goed geholpen. Als er problemen zijn met levering wordt dit keurig opgelost.
Goede service er is een hoop te krijgen van verf en beits. En een veel betere kwaliteit dan die rotzooi uit de doe-het-zelf zaken.

decoprof.nl

Decoprof – jouw betrouwbare behang- en verfspecialist. Met meer dan 115 jaar ervaring leveren wij hoogwaardige producten met altijd product- en kleurgarantie. Bij ons vind je merken als Sigma, Sikkens...