https://www.regiobloemist.nl- Logo - Reviews

799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.003 reviews in totaal

https://www.regiobloemist.nl- Logo - Reviews

799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.003 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met https://www.regiobloemist.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de versheid, het uiterlijk en de kwaliteit van de bloemen. De bezorging wordt vaak geprezen om haar stiptheid en zorgvuldigheid. Het bestelproces is eenvoudig, duidelijk en toegankelijk, wat vooral gewaardeerd wordt bij bestellingen vanuit het buitenland. Klanten ervaren de klantenservice als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk. Ook wordt het ontvangen van bevestigingen en meldingen gewaardeerd, en vinden klanten het prettig dat bloemen op veel locaties, zelfs internationaal, bezorgd kunnen worden. Sommige klanten geven aan dat de prijs eerlijk is. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten zijn teleurgesteld over de staat van de bloemen of het verschil tussen het ontvangen boeket en de bestelling. Er zijn klachten over vertraagde of onjuiste bezorging en gebrekkige communicatie daarover. Ook wordt soms kritiek geuit op formele of onvoldoende persoonlijke reacties van de klantenservice. Enkele klanten missen extra informatie of foto’s van het geleverde boeket, en er zijn opmerkingen dat de bezorgkosten of prijs-kwaliteitverhouding te hoog zijn.

Reviews voor regiobloemist.nl

Bezorging zoals afgesproken. En de rozen waren van goede kwaliteit... M'n vrouw heeft er lang van kunnen genieten!

Bloemen bijna op het bezorgadres afgeleverd…

Bloemen op bezorgadres afgeleverd achter een plantenbak verstopt.Heeft 2 nachten daar gestaan , ook nog eens zonder water. Dus ja op 1e paasdag werd het ontdekt.ik als besteller dacht nou ze hebben het druk dus na de Pasen bezorgen. Bleek wel afgeleverd, maar zonder notitie en/of water. Geef het dan bij de buren af met een notitie naar de ontvanger Jammer van het boeket van 42,- want ja 2 nachten in toch wel koude nachten, kunnen de bloemen niet aan en zonder water....echt zonde Mvg Rih W
Antwoord van https://www.regiobloemist.nl
Beste Rih W, Het is inderdaad erg vervelend dat dit is gebeurd en de bloemist biedt hiervoor haar excuses aan, aangezien dit niet de bedoeling is. Gelukkig zijn we samen, u, ik en de bloemist, tot een passende oplossing gekomen. De bloemist zal ervoor zorgen dat er een mooi nieuw boeket wordt geleverd bij de ontvanger.

Vrolijke bos

Aangezien ik af moet gaan op de ontvanger, kan ik niet melden dat het geeeldig is omdat ik dat niet weet. Ik vind het wel vervelend dat er in de bevestiging staat dat er vontact opgenomen kan eorden met de bloemist, masr er niet vermeld wordt wie dat is !
Antwoord van https://www.regiobloemist.nl
Ik zie dat uw bestelling via onze bezorgpartner is verzonden en niet via een lokale bloemist. Mocht er iets zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag met u mee.
de vriendelijkheid en hulp bij het kiezen per telefoon voor een bloemetje aan een jarige.
HV
Henny V.
dat ik er altijd op kan vertrouwen dat mijn bestelling goed wordt uitgevoerd! Regiobloemist is top!!
HV
Henny V.
Alles wordt altijd keurig verzorgd en op tijd afgeleverd. Ben niet handig om jullie foto's te sturen. Heb onlangs bestellingen gedaan bij concurrent, maar slechte ervaringen dus ga alleen bij jullie verder bestellen.
Ik heb al meerder keren besteld. Het is makkelijk en gaat snel. De bloemen vallen goed in de smaak bij de ontvangers.
Ontvanger te vreden maar het oogt totaal niet met het boeket wat ik bestelde .
Very happy about the service! Ordering from Finland via internet was easy and the possibility to order a vase with the flowers was a very welcome plus! Flowers were beautiful and fresh and most importantly from a local business for a reasonable price. Delivery was smooth and followed with a confirmation message. Our warmest recommendations!!!
Heel mooi boeket maar binnen 4 dagen hing alles slap. Keurig nieuw boeket ontvangen. Dus uitstekende service.

De bloemen waren prachtig van kleur . De ontvangers waren blij verrast!

De bloemen waren prachtig van kleur . De ontvangers waren blij verrast!
Duidelijke site met alle mogelijkheden.
LK
lydia k.
De bloemen waren prachtig, ook de hulp die ik kreeg waren heel fijn. Helaas kan ik geen foto sturen.

Mooi boeket.

Ik heb de bloemen zelf niet gezien, maar de ontvanger vond het een mooi boeket. En de bezorging was mooi op tijd.
Mijn zus was zeer blij met het mooie boeket
Ik ben zeer tevreden, want mijn jarige nicht was blij met haar boeket bloemen. Nogmaals bedankt. Met hartelijke groet, Mevr. M.T. Kramer - Pieters
KO
Kees O.

Aan te bevelen !!!

Altijd een goed adres voor een mooi boeket en een uitstekende service
Volgens de ontvanger was het een mooi boeket
Bloemen besteld op vrijdag voor bezorgd te worden voor zaterdag. Zaterdag avond kwam een bericht van DHL dat er is een vertraging en de bloemen pas dinsdag zullen geleverd te worden. Ondanks mijn klacht dat e bloemenal die tijd ergens in de magazijn staan zonder water is pas donderdag het pakket geleverd. Naar 6 dagen zonder water kun je nagaan hoe die bloemen eruit zagen. De verassing is mislukt, mensen werden niet verrast met hun huwelijk jubileum. Ondanks de klacht toch is de late bezorging doorgegaan. Het is ongeloofleijk zonde wat er binnen zat. Mensen 6 dagen later blij maken met een dooie mus. Ik heb wel mijn geld terug gekregen en dat is netjes maar ga ik voortaan ergens anders mijn bloemen bestellen. En daar kan regiobloemist niets aan doen hoe DHL met hun producten omgaat. Maar wel de regiobloemist kan bepalen met wie de samenwerking aangaat.
Antwoord van https://www.regiobloemist.nl
Bedankt voor je reactie. Als een pakket eenmaal verzonden is, kunnen we hem helaas niet tegenhouden. Hoe graag we dat ook zouden willen. Wij bepalen inderdaad met wie we een samenwerking aangaan. Daarom bieden we 2 routes hoe we de bloemen laten bezorgen. Via een koerier (bloemen vanuit de kweker) of via de lokale bloemist. Per product staat duidelijk aangegeven hoe het product verzonden wordt. In dit geval was de bezorgdatum erg belangrijk en vertraging is geen optie. Kies dan altijd via de lokale bloemist een product op onze site. Onze leerles hieruit is: we moeten duidelijker aangeven dat er 2 routes zijn, blijkbaar heeft u dat niet in de gaten gehad. Anders had je vast de weg van de lokale bloemist gekozen. Prijs verschil is nihil, zijn alleen andere producten.
LF
Liz F.
Easy ordering, prompt delivery, good feedback and very good flowers