Gecertificeerd sinds: 14 jul 2022
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de versheid, schoonheid en samenstelling van de boeketten. De bezorging wordt meestal als snel, punctueel en goed verzorgd ervaren. De service wordt vaak geprezen vanwege behulpzaamheid, snelle communicatie en goede afhandeling bij problemen. Het bestelproces, ook vanuit het buitenland, wordt als zeer gemakkelijk ervaren en de gebruiksvriendelijke website wordt gewaardeerd. Klanten waarderen de communicatie over levering, updates en terugkoppeling, met name de meldingen bij bezorging. Sommige klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding in orde. Enkele klanten merken op dat boeketten soms kleiner zijn dan verwacht of dat de kleuren afwijken van de afbeelding. Er zijn meldingen van vertragingen of verkeerde bezorgmomenten. Ook vinden sommige klanten de oplossing bij klachten onvoldoende en wensen zij betere tracking van hun bestelling. Daarnaast vinden sommige klanten de boeketten te prijzig voor wat er geleverd wordt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsRegiobloemist.nl
Super meegedacht door de bloemist
Zeer tevreden
Klasse!
Delivery Troubles
Gladiolen leken helemaal niet op de afbeelding
Antwoord van Regiobloemist.nl
Geweldige ervaring bestellen uit het buitenland!
Bloemen waren mooi, maar dag te laat bezorgd
Antwoord van Regiobloemist.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Regiobloemist.nl
- www.regiobloemist.nl
- info@regiobloemist.nl
- Rotterdam, NLD
Regiobloemist.nl
Regiobloemist maakt het makkelijk om online bloemen en planten te bestellen. Wij bezorgen via onze 850+ lokale bloemisten of direct vanaf de kwekers. Versheid, kwaliteit en service staat bij ons vooro...