insilk.nl

insilk.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de mooie, uitstekende kwaliteit en het comfort van de producten. Ook wordt de service doorgaans als goed, behulpzaam en klantgericht ervaren. Daarnaast wordt de bestelprocedure en de website meestal als duidelijk beschouwd. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Een enkeling meldt slechte communicatie of onvriendelijkheid bij de klantenservice. Er zijn regelmatig opmerkingen over pasvorm en maatvoering, waarbij klanten soms problemen ervaren met te strakke, te grote of beperkte maten. Verder geven klanten aan dat producten of maten vaak niet op voorraad zijn, wat tot teleurstelling leidt. Ook zijn er enkele meldingen van problemen bij het kiezen van maten of het wijzigen van bestellingen.

Reviewsinsilk.nl

Zorgvuldige en snelle levering van artikelen van uitstekende kwaliteit
Prachtig materiaal en conform afbeeldingen. Maat xl is voor mijn maat 40 perfect. Ik weeg 57.5 kilo en ben 1.63 lang.
Te strak bij benen

Antwoord van insilk.nl

Bedankt voor je feedback! De pasvorm kan per persoon en lichaamsbouw verschillen. Jammer dat het artikel in dit geval bij de benen te strak zit. Uiteraard kun je het artikel altijd aan ons retourneren. Team inSilk
snelle levering product zoals omschreven
Ik heb één kussensloop besteld, om te proberen. En heb er inmiddels heerlijk op geslapen.
Snelle verzending. Goede kwaliteit. Het zou fijn zijn als er ook grotere maten te koop zouden zijn. De leggings passen wel maar de benen zijn te kort voor iemand met bijvoorbeeld maat 50/52. En voor de shirts geldt dat ook voor de lengte. Terwijl de lengte van de mouwen wel prima is.
Mooie kwaliteit, goede service
Goede snelle service, mooie zijde
Prima kwaliteit en snelle levering
Snelle correcte levering
Bestelling nog steeds niet ontvangen, en geen datum in vooruitzicht!

Antwoord van insilk.nl

Het spijt ons dat uw pakket niet is aangekomen. Helaas is de zending bij de bezorgdienst vermist geraakt. We zullen uw bestelling uiteraard opnieuw verzenden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld! Team inSilk
Overhemden aanbieden

Snelle verzending en goede kwaliteit

De artikelen waren er binnen 1 dag en zijn van goede kwaliteit. Insilk doet wat ze beloofd.