Klanten zijn zeer tevreden over de mooie, hoge en verwachte kwaliteit van de producten. De snelle levering en verzending worden breed gewaardeerd, evenals de zorgvuldige en nette verzending, vooral bij brievenbuspakketjes. De service wordt als vriendelijk, correct en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt de website over het algemeen als duidelijk en mooi beoordeeld. Klanten ervaren regelmatig teleurstelling over het niet op voorraad zijn van bepaalde maten of producten. Er zijn ook geregeld opmerkingen over onduidelijke of niet passende maten. Enkele klanten melden verwarring bij het bestelproces, en er zijn suggesties voor verbeteringen in de service.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsinsilk.nl
Snelle levering en het juiste artikel
Snelheid van bezorgen en Q product top
Snelheid van bezorgen en Q
Leuke webshop. Heb eerder een sjaal gekocht, een rode.
Lekker warm en heel zacht.
Nu heb ik ook een lilac-grijze sjaal.
Prachtige kleur. Wist niet dat zijde zacht en warm konden zijn. Heb ook een Marbella paisley blauw, die is koel.
Nette verzending en past in de brievenbus.
Met mail bestellen lukte mij niet
Telefonisch perfect en snel geleverd
Kwaliteit zijde erg mooi en fijn
Snelle service en een heerlijk, zijden product. Zit heerlijk en voelt heerlijk.
Mooie kwaliteit.
Prima!
Ik bestelde een paar zijden producten en binnen de kortste keren werd het pakje hier keurig afgeleverd.
Prima service
Snelle verzending!
mooie website, goede service
Snelle bezorging en goede kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen, ik ga hier zeker meer bestellen.
Prima