6 feb. 2023
Super ervaring bij Gusta. Had ook vragen en werd via whatsapp enorm goed geholpen en ze waren super vriendelijk! Daarna meteen besteld en ook daar heb ik niets op aan te merken! Alles is perfect gelopen, ik had servies besteld. Dit was enorm goed ingepakt en er is niets kapot aangekomen. Jullie hebben er een klant bij. Keep up the good work!
Vanwege een Gusta-cadeaubon zijn we bij Gusta uitgekomen. Het valt op dat de prijzen veel hoger liggen dan voor soortgelijke producten in andere webshops. Dat maakt kiezen lastig, want gevoelsmatig betaal je veel te veel. De eerste bestelling viel helaas erg tegen: producten waren van matige kwaliteit en ander formaat dan de foto's en beschrijving. Nadat de retourzending onderweg zoek raakte, zijn we wel netjes en snel geholpen door de klantenservice en zonder problemen ons geld teruggekregen (cadeauboncode). De tweede bestelling is onderweg, benieuwd! Overigens hebben we ook eens leuke koffiekopjes van Gusta cadeau gekregen, dus het kan blijkbaar ook goed uitpakken.
Beoordelingen voor gusta.nl
Het bestelproces was heel gemakkelijk en de statusupdates van de bestelling waren ook fijn. De verzendkosten zijn alleen echt belachelijk hoog, dit viel mij tegen.
Antwoord van gusta.nl
Hi, dank voor je review! Toelichting: wij verzenden in dozen, waarvoor een DHL of UPS pakkettarief geldt. Ook wanneer 1 klein product twv € 2,75 wordt verzonden, moeten wij dit tarief aan de vervoerder betalen. Omdat er op zulke waarde natuurlijk weinig tot geen marge wordt gemaakt, moeten wij de verzend- en handlingskosten volledig in rekening brengen. Bij grotere bestellingen is de bijdrage voor verzendkosten dan ook veel lager. Alle waar naar zijn geld....graag tot een volgende keer!
Mooie bordjes. Snel verstuurd.
Mooie bordjes, snel verstuurd.
Blij mee! Wel van die irritante stickers op elk bordje die je er niet / slecht afkrijgt.
19 nov. 2023
Snelle levering en alles keurig netjes verpakt, zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren.
Antwoord van gusta.nl
Bedankt voor je fijne review. Heel veel plezier van je bestelling!
10 nov. 2023
Order is netjes afgehandeld en t mooie servies was erg goed ingepakt, dus heel aangekomen.
10 nov. 2023
Dat is goed te horen, dankjewel voor de mooie review!
17 nov. 2023
Snelle levering.
Snelle levering, zowel van de eigen webchop als van Bol.com.
Prachtige kaarsen standaards.
19 nov. 2023
Fijn te horen, dankjewel!
9 nov. 2023
Altijd leuke, handige kadootjes
Altijd leuke, handige decemberkadootjes van een mooie, duurzame kwaliteit
10 nov. 2023
Hier doen we het voor, fijn te horen en dankjewel!
11 nov. 2023
Leuke kaarshouders en snelle levering. Alles zorgvuldig ingepakt.
12 nov. 2023
Super! Dankjewel voor de review
8 nov. 2023
Snel en met zorg geleverd en top kwaliteit!!!
8 nov. 2023
Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat je daar de tijd voor genomen hebt! Heel veel plezier van je bestelling!
19 nov. 2023
snelle levering. Super ovenschotel.
Dank voor de review!
Netjes verpakt
Top, dankjewel!
Snelle goede service !
Antwoord van gusta.nl
Dank je voor je mooie review! Veel plezier van je bestelling.
Alles perfect!
Antwoord van gusta.nl
Dat is heel fijn! Veel plezier van je bestelling!
17 nov. 2023
Snelle levering, goed ook. Nu alleen nog even afwassen met de hand
19 nov. 2023
Handwas is inderdaad het beste ;) Dank voor de review!
Antwoord van gusta.nl
Bedankt voor je sterren! Geniet van je bestelling
dank je :-)
9 nov. 2023
:-)
31 okt. 2023
Na de verkeerde ontvangen bestelling dit recht gezet met de goede bestelling en als attentie 2 geurkaarten cadeau gekregen. De verkeerde bestelling mocht ik ook houden. In mijn ogen een zeer goede service
1 nov. 2023
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier van je bestelling!
30 okt. 2023
Gusta verkoopt degelijke producten voor eerlijke prijzen en overdrijft ook niet met hoge verzendkosten. Mijn bestelling werd erg snel en netjes verpakt geleverd. Ik kan winkelen bij Gusta aanbevelen.
30 okt. 2023
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier van je bestelling!
5 okt. 2023
Hele mooie bordjes gezien in Zeeland, direct bij de leverancier besteld en ze waren snel geleverd. Mooie kwaliteit en goede verzending.
Geïmporteerde beoordelingen