theatticstreetwear.com/nl

1.098 reviews in totaal   625 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 mrt 2024

theatticstreetwear.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer positief over de snelle levering, duidelijke en vriendelijke communicatie, en de professionele service die snel oplossingen biedt bij eventuele problemen. Ook de kwaliteit en authenticiteit van de producten wordt gewaardeerd, evenals de vriendelijke en deskundige medewerkers. De prijsstelling wordt als gunstig ervaren en het brede, unieke assortiment valt in de smaak bij klanten. Het retourproces verloopt meestal soepel, wat bijdraagt aan de klanttevredenheid. Aan de andere kant zijn er enkele opmerkingen over vertragingen in de levering en klachten dat de communicatie bij deze vertragingen soms traag of afwezig is. Er zijn ook enkele klachten over de productkwaliteit, verwarring bij het retourproces en onvrede over de kosten die met retourneren gepaard kunnen gaan.

Reviewstheatticstreetwear.com/nl

Mooie duidelijke site, makkelijk om iets op te zoeken. In de sale zijn de schoenen flink afgeprijsd. Snelle levering. Retour moet je melden bij hun, zij sturen je dan een Qr code. Alleen erg jammer dat de retour kosten duur zijn. Maar verder een prima zaak/site om iets te bestellen. Ik heb ook nog telefonisch contact gehad, en het personeel was erg behulpzaam en klant vriendelijk.
Van autenciteit laten onderzoeken. Misschien de levertijd ,als het mogelijk is wat versnellen. Maar.dat zeg ik meer uit nieuwsgierigheid om aankoop te bewonderen. Geen geduld met wachten. Voor de rest ,jullie zijn toppie ga zo door met waar jullie mee bezig zijn. Ik blijf zeker terug komen. En zal jullie van harte aanbevelen bij vrienden den en kennisen.

Eerste bestelling bij The Attic

Dit was mijn eerste bestelling bij The Attic en ik ben zeer tevreden. Niet alleen over mijn nieuwe sneakers, maar vooral over de afhandeling van de bestelling. Snelle verzending en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Jammer dat DPD de bestelling op een ander adres met toevallig hetzelfde huisnummer afleverde en ik enige tijd niet wist waar mijn bestelling was, maar goed, daar kunnen de mensen van The Attic natuurlijk helemaal niks aan doen. *****
Geweldig contact met personeel. Lastste keer in de winkel geweest zeer vakkundig en vriendelijk ontvangen. Ik was al een vaste klant maar na dit contact ga ik nooit meer ergens anders. Prachtige producten en productkennis voor mooie prijs. Top!!!!
De sneakers waren mooi afgeprijsd. Snelle levering. De site is mooi overzichtelijk. Alleen jammer dat de sneakers te ruim waren. Dus heb ze geretouneerd. Retourlabel kreeg ik via de mail toe gestuurd, nadat ik de sneakers had aangemeld. Ging allemaal prima.
Ik werd gebeld door een vriendelijke jongeman dat mijn bestelling iets later zou zijn dan gepland. Hiervoor kreeg ik een paar sokken cadeau bij mijn bestelling. Super service en snelle bezorging. Mooie producten en de sokken zijn ook top!
Ik had mooie schoenen gevonden op de website en deze besteld. In de eerste instantie was ik sceptisch omdat ik nooit van deze webshop heb gehoord. 2 dagen na mijn bestelling werd ik opgebeld en vertelde ze mij dat de schoenen achteraf gezien toch niet op voorraad waren. Er werd mij verteld dat ze nog een back order konden doen en dat zou dan ongeveer 12 werkdagen duren. Was even balen natuurlijk, maar 2 weken later heb ik alsnog mijn schoenen binnen gekregen zoals beloofd.
Duidelijk en goede verzending. En een hele hele fijne winkel met hele gave producten en personeel die weten waar ze over praten. Goede product kennis. Ik blijf hier maar terug komen dat zegt genoeg denk ik.
I think that's my fourth order at The Attic and can say that I never been treated so good by any other webshop I bought stuff from, top sneakers, super good prices and service in general is just something different. I would give it 100 stars if that was possible. Just PERFECT.
Ik zag best veel reviews over een lange levertijd. Daarom heb ik ze vooraf een appje gestuurd. Kreeg direct antwoord en heb toen mijn sneakers besteld. Andere dag waren ze al in huis en ze zijn prachtig.
Ik had prachtige nike air max besteld. Helaas was bij 1 schoen dat lucht ding kapot. Zonder problemen kon ik deze schoenen retourneren en nieuwe bestellen. Dat was snel geregeld! Super klantenservice!
Nike AirMax gekocht heren , kreeg na de bestelling al een lief mailtje. En ik dacht dat de bezorging langer zou duren. Maar kwam eerder . Alles paste perfect . Je kan hier prima bestellen
Snelle levering.. had alleen een probleem in de doos die ik kreeg zaten de verkeerde schoenen had zwarte besteld kreeg grijze in een doos van de zwarte. Na het bellen was de oplossing zo gedaan.. de volgende dag mijn juiste schoenen binnen.. Dus toppp
Goede communicatie, houden je netjes op de hoogte. Sneakers kan ik nog niet beoordelen. Die zijn voor iemand anders, zitten nog in de doos. Maar ga ervan uit dat het top is.
Mooie schoenen die heerlijk zitten! En er is een enorme keuze! Minpuntje is de lange bezorgtijd na aanmelding van het pakketje bij de vervoerder.
Ik woon in België, de eerste dagen twijfelde ik enorm of het wel echt was, en dat ik mijn geld kwijt zou zijn. Maar na de eerste mail, was ik gerust gesteld. Heb er eventjes op moeten wachten maar ben super content !! Dank jullie wel.
Zoals het nu gaat , gaat alles goed misschien in de tijd een iets snellere levertijd als dat mogelijk is

The Attic is betrouwbaar en levert snel!

The Attic heeft mijn ASICS sneakers snel en correct verzonden. Het transport was duidelijk volgbaar. De prijs was goed en ik kon het transport verzekeren. Keurige online sneakershop!
Juiste artikelen zijn bezorgd. Heel gaaf assortiment. Bezorgtijd was helaas wel ietsjes langer dan initieel aangegeven...
Dat ik gebeld werd door jullie over de vertraging in de te leveren schoen, niet via mail of internet geeft meer vertrouwen in het bedrijf waar je besteld omdat het toch allemaal online is en niet tastbaar op 1 of andere manier.