lyko.com/nl- Logo - Beoordelingen

lyko.com/nl
Beoordelingen:

1.076 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.075 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!

Meest relevante negatieve beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg slecht bij 2 zendingen zat het mengflesje er niet bij. En bij 1 product stond een doos afgebeeld, kreeg ik 2 potten en wederom niks om het mee in het haar te krijgen. Ik ben hierdoor mijn vertrouwen verloren in jullie dus heb alled weg kunnen gooien. Willen jullie mij nog als klant, zou ik het respecteren wanneer jullie 2 verpakkingen van diep blauw(compleet) opsturen. Ik heb nogal lang haar, dus verbruik altijd 2 verpakkingen. Mochten jullie dat doen, heb ik daar respect voor! Met vriendelijke groet, M. Voskuil
MV
Monique V.
Nieuw Vennep
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lyko.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pluim verdiend

De bestelde artikelen bleken niet voorradig, de transactie is zeer naar wens afgehandeld. Pluim verdiend!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
SV
Sophia V.
Den haag
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na pakket zoek is geraakt bij dhl is het opnieuw naar mij toegestuurd . Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
8 mei 2024
Hey! Fijn om te horen dat het opgelost is en je nu tevreden bent met je bestelling. Wij waarderen dit enorm :) Liefs Bente/Customer Relations Lyko
NM
N M.
Baarlo
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Haarkleur

Mijn haarkleur eindelijk gevonden bij Lyko. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer uitgebreid assortiment, redelijke prijzen en snelle levering. Ga zo door!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
JV
Jen V.
Harderwijk
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat zelfde product goedkoper was dan elders Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring met Lyko. Als extra leuke samples ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurde een aantal dagen maar kwam netjes verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment. Sneller dan verwacht. Goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
SS
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het was uitstekend. Sneller dan verwacht, helemaal oké!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
3 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gunstig geprijsde artikelen en probleemloze levering….
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
8 mei 2024
Hi! Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Hopelijk tot snel! Liefs Bente/Customer Relations Lyko
AK
Adri K.
Den Haag
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering geen geduvel met betalen dus tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
7 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
RS
Ria S.
Spijkenisse
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Misschien iets sneller leveren,maar verder prima
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en scherp geprijsde producten
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
14 mei 2024
Hi! Bedankt voor de positieve feedback, hopelijk ben je blij met je bestelling! Tot snel!
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en aantrekkelijk in prijs
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Net bedrijf met goede klantenservice.
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie, snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
22 apr 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd, en het goede product
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel , betrouwbaar en betaalbaar!
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
7 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
JW
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit. Goede levering
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
10 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel ontvangen, goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van lyko.com/nl
13 mei 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩 Liefs, Mara / Customer Relations 🌼