Lucardi Juwelier Hoorn

321 reviews in totaal

321 reviews since 30 sep 2020

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij klanten zich goed geholpen voelen en hun verwachtingen vaak worden overtroffen. Er is veel waardering voor het kundige en persoonlijke advies dat medewerkers geven; zij denken actief mee en tonen veel geduld, ook bij lastige keuzes of bij kinderen. Verder worden de kwaliteit en het aanbod van de producten positief beoordeeld, en is er lof voor het assortiment en de scherpe prijzen, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de snelheid van hulp en afhandeling meestal als prettig wordt ervaren, zijn er enkele opmerkingen over wachttijden.

ReviewsLucardi Juwelier Hoorn

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Je krijgt alle ruimte om rustig rond te kijken in de winkel, maar zodra je hulp nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Dat maakt de sfeer ontzettend prettig en ontspannen. Ik raad deze winkel zeker aan iedereen aan die op zoek is naar iets leuks én een fijne winkelervaring wil beleven. Echt een aanrader! Ik heb geen min punten ervaren.
Je word er zo vriendelijk geholpen, kom al jaren bij deze juwelier omdat de prijs is heerlijk te doen en door het personeel en de aankoop soms voor mezelf of voor me dochter of zus ga ik toch elke keer blij weer wegmet het tasje van Lucardi aan me handje . En wat jullie beter kunnen doen nou NIKS gewoon zo vriendelijk doorgaan groetjes Maria.

Zeker een aanrader!

Mijn dochter wilde tweede gaatjes in haar oren. Heel fijn geholpen, hele leuke meid. Ze stelde allemaal vragen, ze deed het heel leuk. Ook goede uitleg en overleg over de plek. Zeker een aanrader om hier te laten doen!
Echte kanjers en asley ook door me jeugd zijn me oorlellen uitgescheurd en niemand kon wat doen nog asley adviseerde wimperlijm te proberen echt top kan weer mooi me oorbellen in
Mooie producten. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Enige wat beter zou kunnen is dat ik met het afrekenen zelf begon over dat ik member ben en daarom korting kreeg. Meestal vraagt een medewerker daar zelf naar.

Geweldig geholpen

De verkoopster was geweldig had engelengeduld met kleindochter die moest keuzes maken en als je 7 jaar bent is dat heel moeilijk. Maar met zo'n aardige verkoopster lukte het geweldig.

Verborgen kosten!

Mooi horloge gekocht voor de verjaardag van mijn zoon. De dame in de winkel gaf aan bij het uit te vitrine pakken: oh, hier hebben we geen doosjes van. Maar geen probleem, ik heb wel een ander doosje. Blijkt bij bestuderen van de bon (die ik in mijn mail kreeg en dus niet direct in de hand had) dat ze daar kosten voor gerekend heeft! Geen wereldschokkend bedrag, maar zó niet netjes! Zíj heeft geen doosje en biedt een alternatief en rekent daar vervolgens kosten voor ZONDER dit aan te geven. Echt zeer klantonvriendelijk!

Antwoord van Lucardi Juwelier Hoorn

Beste, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat er kosten voor het doosje in rekening zijn gebracht zonder dat dit vooraf duidelijk aan je is uitgelegd. We begrijpen dat dit niet netjes voelt, zeker omdat de medewerker zelf een alternatief doosje heeft aangeboden. We nemen je feedback over de communicatie en transparantie van deze kosten zeker mee. Team Lucardi.
Verkoopster was rustig aanwezig liet ons op ons gemak kijken wat we wilden. Met vragen heeft ze goed geluisterd en ons goed geholpen.
Dit meisje was net 1 dag voor het eerst alleen in de winkel. Ze vond het spannend wist niet alles. Maar deed zeker haar best. We zijn er samen uit gekomen. En ben blij met me aankoop

Ik werd vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een sieraad.

Ik werd vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een verjaardagscadeau. De winkel in Hoorn is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Verder word ik ook blij van de prijsjes die hangen aan een mooi sieraad.

Onze redding

Nooit verwacht hier last minut een soort van huwelijksring voor de dag zelf te hebben kunnen kopen om in ieder geval een mooie ring om te kunnen doen, daarbij een hele goede service die verleent werd, nogmaals dank!
Lieve en goed opgeleide personeel. En mooie producten

Wat een fijne service en gezellig team!

Vanmiddag vlak voor sluitingstijd kwam ik nog even binnen en werd supervriendelijk begroet. De verkoopster dacht goed mee en kwam met leuke suggesties. Beide dames waren erg vriendelijk en totaal niet opdringerig. Ze begreep precies wat ik wilde en de koop was zo gedaan. Wat een gezellig en gastvrij team — je merkt dat ze plezier hebben in hun werk! Echt een fijne ervaring, ik voelde me direct welkom. Ik kom hier zeker nog eens terug!
goedkoop en vriendelijk personeel
Leuke verkoopster, wees mij op voordeeltjes👍
Snelle service. Aardige personeel

Hoorn is een stad in de regio West-Friesland aan het markermeer. Wanneer je een dagje in Noord Holland op pad wil gaan zal Hoorn je vast worden aangeraden. In deze oude stad aan het water zijn zat leu...