Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het warme welkom van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend ervaren, waarbij klanten zich goed geholpen voelen en hun verwachtingen vaak worden overtroffen. Er is veel waardering voor het kundige en persoonlijke advies dat medewerkers geven; zij denken actief mee en tonen veel geduld, ook bij lastige keuzes of bij kinderen. Verder worden de kwaliteit en het aanbod van de producten positief beoordeeld, en is er lof voor het assortiment en de scherpe prijzen, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de snelheid van hulp en afhandeling meestal als prettig wordt ervaren, zijn er enkele opmerkingen over wachttijden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Hoorn
Zeker een aanrader!
Geweldig geholpen
Verborgen kosten!
Antwoord van Lucardi Juwelier Hoorn
Ik werd vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een sieraad.
Onze redding
Wat een fijne service en gezellig team!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
Hoorn is een stad in de regio West-Friesland aan het markermeer. Wanneer je een dagje in Noord Holland op pad wil gaan zal Hoorn je vast worden aangeraden. In deze oude stad aan het water zijn zat leu...