jimmyatwork.nl

260 reviews in totaal   166 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de deskundigheid en vriendelijkheid van het advies tijdens aankoop en in de showroom. De service wordt als uitstekend, snel en klantgericht ervaren, met snelle oplossingen voor problemen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten hoog gewaardeerd en voldoet deze aan de verwachtingen. Ook de levering verloopt meestal snel en correct, en de communicatie met het bedrijf wordt over het algemeen als goed beschouwd. Veel klanten ervaren echter de handleiding als onduidelijk of verwarrend, wat het montageproces bemoeilijkt. Montage wordt vaak als ingewikkeld ervaren, waarbij extra hulp of handigheid noodzakelijk is. Daarnaast zijn er soms klachten over de communicatie rondom het bezorgmoment en missen sommigen duidelijke of tijdige informatie over levering of contact.

Reviewsjimmyatwork.nl

Niet geleverde onderdelen zijn zonder gedoe na gestuurd maar dat neemt helaas wel meer tijd dan verwacht in beslag. Na duidelijk gemaakt te hebben dat we echt de ontbrekende goederen nodig hadden om door te kunnen gaan werd e.e.a. met spoed verstuurt.

Track Trace

De bezorging werd keurig gedaan door een vriendelijke vakkundige man, echter was het afstemmen wanneer hij zou komen een hobbelige weg. Bezorging planning moet beter, maar uiteindelijk helemaal goed gekomen.
Mijn tuinhuis was ruim op tijd geleverd. Was even wat onzekerheid over het tijdstip van levering. Maar na een telefoontje met Jimmy@work was het zo opgelost. Chapeau.
Alles was perfect alleen het filmpje van de montage moet je voorop zetten en niet achteraan ik had hem niet gevonden

Snel en netjes geleverd

Pergola 8x4 vrijstaand met 2 screens besteld. Snel antwoord gekregen op alle vragen. Zeer goede kwaliteit en staat prachtig.

Bestelling, aflevering oke.

Bestelling, bezorging oke. Beschrijving opbouw kweekkas door veelfout van instructies verwarrend.

Met duidelijk advies en vlotte levering

Met duidelijk advies van de verkoper die ons te woord stond konden we snel de juiste keuze maken voor een tuinkas. Inmiddels is de kas geleverd. Erg veel onderdelen met talloze moertjes en boutjes, maar alles is goed genummerd en er is een duidelijke handleiding bij. Binnenkort zal de kas onze tuin verreiken.
Persoonlijke aandacht in de winkel Duidelijke uitleg, kwalitatief goed product. Zijn dit weekend bezig om de pergola op te zetten, kunnen dus helaas nog geen foto meesturen.
Super goede service! Vriendelijk en behulpzaam. Product voldoet volledig aan verwachting, snelle levering.
Bezorging is snel en optijd , word goed geïnformeerd van te voren ..

Leveringsdag niet aan te passen, aanwinst voor de tuin

Jammer dat er geen overleg over de leverdag/tijd mogelijk was. De tuinkas staat ondertussen maar de handleiding laat wat te wensen over helaas. We een aanwinst voor de tuin!
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker die ons heeft voorzien van antwoorden op al onze vragen.
Keurig op de tijd geleverd Voldeed precies aan de verwachting Prachtige overkapping
P W
Patrick W.
Het is een prachtig tuinhuisje, maar een kleine kanttekening Neem de tijd en bestudeer heeeeel goed de bouwtekening ( beetje het ikea idee ) En minimaal met 2 eraan werken en geduld 😉
B V
Berno v.

Service

Deur van berging was beschadigd. Zonder probleem nieuwe deur toegezonden gekregen. Wat een service!

Goede communicatie, vlotte en correcte levering. De tuinkas is van prima kwaliteit.

Pratt & Shöne pergola

Ik heb een Pratt & Söhne 3X3 m. Elektrisch bediende pergola gekocht. De levering ging wat stroef maar dat lag aan de communicatie van de vervoerder. Na de levering (alle onderdelen uitstekend verpakt) aan de slag met de montage. Met 2 man toch al met al bijna 2 dagen bezig geweest, maar het resultaat mag er zijn. Uitstekende kwaliteit en fraaie uitstraling. Er ontbraken 2 kleine afdekplaatjes, maar die werden keurig na afstemming met de klantenservice nageleverd. Het inregelen van het elektrische verticale scherm gaf wat problemen, maar na contact met de klantenservice werd een geüpdatete gebruiksaanwijzing gemaild. Eigenlijk maar één echt absoluut minpunt ‘de led-verlichting’. Die is (helaas) koel wit, niet dimbaar én veel te fel, dus in de praktijk ‘‘s avonds onbruikbaar. Erg jammer voor verder uitstekend product!
slechte ervaring met telefoon contact over de afstand bediening een mail gestuurd en nog geen bericht ???????????

Antwoord van jimmyatwork.nl

Beste klant, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u het contact met onze klantenservice als negatief heeft ervaren. Wij hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen en hebben tijdens het telefoongesprek gevraagd om uw melding ook per e-mail aan ons door te geven. Dit hebben wij nodig om een dossier aan te maken en eventuele garantie- of serviceaanvragen correct te kunnen beoordelen en opvolgen. Na ontvangst van uw e-mail hebben wij u binnen één werkdag van een reactie voorzien, terwijl wij normaal gesproken een reactietermijn van 2 tot 3 werkdagen hanteren. Vervolgens hebben wij zo snel mogelijk een vervangend onderdeel naar u verstuurd om het probleem op te lossen. Wij vinden het jammer dat onze inspanningen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, maar zijn blij dat we u uiteindelijk hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Jimmy at Work
Mooie kas en mooie materialen, maar de handleiding had wel beter gemogen/gekund. Misschien zijn korte instructievideo's een goede tip om te verbeteren.
Super service: een bepaald onderdeel ontbrak en na telefonisch gesprek na 1 dag een bevestigingsmail ontvangen!