transgroom.com/nl

2.012 reviews in totaal   557 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, het ruime assortiment en de hoge kwaliteit van de producten. Ook de service en klantenservice worden vaak als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht beschreven, vooral bij het geven van advies via chat en telefoon. Daarnaast wordt de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd. Toch zijn er enkele aandachtspunten, zoals incidentele klachten over defecte of beschadigde producten, negatieve ervaringen met de bezorging en het feit dat sommige producten niet altijd op voorraad zijn. Verder worden hoge verzendkosten soms als een minpunt ervaren.

Reviewstransgroom.com/nl

M C
Mireille C.
Ik had een product niet ontvangen ,terwijl ze konden aantonen dat het wel degelijk was ingepakt, maar zat er niet bij, wat er is misgelopen geen idee Ze hebben mij het product opnieuw opgestuurd. De producten die ze mij hadden voorgesteld voor mijn pomeriaan is super, zijn haar is terug mooi en zacht. Ook de borstel en de kam, waauw wat een verschil dan de borstels die ik al heb gehad, deze is e cht super, mijn hondje heeft ook geen pijn meer tijdens het borstelen

Antwoord van transgroom.com/nl

Hoi Mireille, Wat heel erg fijn om te lezen , en dank je wel voor de hele fijne review! Blij dat we het konden oplossen voor jou en dat je uiteraard tevreden bent over de producten ! hopelijk tot gauw! Groetjes
Het bezorgen zou vlotter kunnen. En als je betaald om het thuis te laten bezorgen, moet het niet zo zijn dat het postbedrijf niet eens aan mijn deur komt. Maar het pakket bij eeen postorderbedrijf brengt. Moet ik het alsnog zelf halen. Dan betaal ik de verzendkosten voor jan doedel. De producten niets op aan te merken👍

Antwoord van transgroom.com/nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten! We begrijpen uw frustratie over de levering. Wanneer u kiest voor thuisbezorging, verwacht u uiteraard dat het pakket ook daadwerkelijk aan huis wordt aangeboden. Helaas hebben wij niet altijd invloed op de werkwijze van de vervoerder, maar we nemen uw feedback zeker ter harte en zullen dit doorgeven aan onze verzendpartner. Bedankt voor uw begrip en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn.
Ik vroeg om advies met een omschrijving vd vacht van mijn hond. Ik kreeg binnen 24 uur een goed advies. Ik had nog wat vragen over het product. Ook daar kreeg ik snel reactie op. Beide honden tondeuses erg fijn. Ik had een klacht over de bezorging, hier kan transgroom niks aan doen ligt aan de bezorger. Maar deze heb ik wel bij Transgroom terug gelegd. Vandaar dat ik dat als slecht benoem. Transgroom heeft dit verder goed verpakt en de questie ook goed behandeld.

Super! Leuk om te lezen. Veel plezier met je aankoop. Fijne dag. x

Heb een defecte spray Chris christensen ice on ice ultra

Heb een defecte spray ontvangdn en er is me derect voorgesteld deze te retouren .... De dame aan de telefoon was zeer beleefd en behulpzaam . Morgen gaat de pak terug retour . Hopelijk verloopt dit ook even vlot .

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback . we doen er alles aan om u zo vlug mogelijk een nieuwe ice on ice spray te bezorgen, van zodra deze bij ons terug komt. heel fijn om te horen! Dank je wel
vriendelijke bediening, super goede service zowel telefonisch als op de winkelvloer bij Mieke, niks is teveel om te helpen ook telefonisch, aanpassen bestelling , uitleg over het trimmen, ...

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback en voor de Super leuke feedback . heel erg blij dat we jou deze top-ervaring mogen en kunnen aanbieden ! Hopelijk tot gauw
steeds supervriendelijk, altijd een correcte uitleg, en uitmuntende service in de winkel door Mieke, een echte aanrader voor iedereen

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback! Mieke is jou heel erg dankbaar voor de fijne woorden ! Hopelijk tot gauw !

Top bedrijf! Bestellen vlug

Bestellen vlug, aflevering vlug, kwaliteit goed, honden hun vacht top, klantenservice perfect. Chapeau 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel . Heel erg fijn om te mogen lezen! hopelijk tot gauw

Goede producten

Bestelling gaat makkelijk, de site is overzichtelijk, de bezorging heel snel en de producten zijn goed!

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback ! Heel leuk om te horen. x
Bestellingen altijd in orde, als je wat vraagt per mail, ook heel snel antwoord Doen wat ze moeten doen 😊

Antwoord van transgroom.com/nl

Hoi Chantal, dank je wel voor de hele fijne reactie! Fijn dat je tevreden bent! Hopelijk tot gauw !
Super snelle levering en als je een vraag stel heel snel een vriendelijk antwoord.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback. heel erg leuk om te horen. Groetjes
C S
Christel S.
Zoals altijd weer snel geleverd. Goed dat jullie om gegaan zijn van vervoers bedrijf, veel beter!!

Dank je wel voor de hele fijne feedback !
Snelle levering. Juiste maat. Website is wat lastig om te zoeken.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne review!
Is precies wat ik heb besteld, voldoet aan de verwachtingen en was snel binnen

Dank je wel voor de hele fijne feedback !
Elke keer weer goed contact via,de chat en gelijk de juiste link krijgen voor een artikel wat je zoekt, zo hoef je niet eindeloos te scrollen

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de fijne feedback!

Goede service na verkoop

Onlangs had ik een probleem en bij transgroom heb ik de nodige steun en uitleg ontvangen. Dank hiervoor

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback . Heel erg leuk om te horen en om jou te mogen helpen!
Enorm assortiment en indien nodig prima begeleiding of hulp

Dank je wel voor de hele fijne feedback !

Transgroom is mijn vaste shop

Makkelijk bestellen, heel vlot en altijd correct geleverd, top!

Dank je wel voor de hele fijne feedback !
Ben goed geholpen telefonisch. Besteld volgende dag binnen.

Dank je wel voor de hele fijne feedback !

Zeer goede en vriendelijke service. Aan te raden.

De manier waarop snel en efficiënt op mijn vragen werd geantwoord en ingespeeld. Goede en vriendelijkeservice

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel fijn om te lezen!
Snel advies en verzending. Ik vind het heel fijn dat je via de chat advies kunt vragen en direct antwoord krijgt. Snelle verzending.

Antwoord van transgroom.com/nl

Heel erg fijn om te horen . Dank je wel voor de fijne feedback !