transgroom.com/nlReviews

: 201Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
transgroom.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij transgroom.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
transgroom.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij transgroom.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor transgroom.com/nl

201 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

201 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 jun. 2022
Snelle en correcte levering. Tondeuse doet helemaal wat die moet doen. Het doosje van de bijbestelde opzetstukken was onderaan (bij de inkepingen voor de grotere opzetstukken) beschadigd - wat spijtig is omdat je dit doosje verder gebruikt als opbergdoosje - maar alles werkt nog prima!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


5 feb. 2022 
bestelling is goed netjes verpakt....producten ook goed. alleen duurd het een week voor het bij mij thuis is (van belgie naar nederland???????? als ik bij amazon in duitsland bestel heb ik het nog eerder.. dit zou beter moeten kunnen..
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor transgroom.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Al besteld en gemaild , prijzen zijn goed , de catalogus is schitterend en ze mailen terug binnen de dag en best persoonlijk! Dit is geen Massa-verkoop-internet-bedrijf , maar effectief een bedrijf in België met een persoonlijke aanpak ! Super !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Ik ben nog maar net klant, dus ben mij nog aan het oriënteren. Zou graag willen weten of er ook trimschema’s te vinden zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022 
Goede prijs, goede service en raad voor de aankoop, snelle verzending. Alles voor mijn labradoodles kunnen vinden.
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Super! Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met je mooie, leuke hondje. x
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Kundig en vriendelijk personeel. Altijd bereid te helpen en vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
In vergelijking met andere sites scherpe prijzen!!
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Heel erg bedankt xx
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
zeer snelle levering en zeer goed materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Vriendelijk, snel verzonden, goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank Nicole! x
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Erg tevreden en super snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Levering is elke keer heel snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Alles ok , heel vlug verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Top service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Snelle en correcte levering !
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank! xx
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Top service Top kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Heel erg bedankt! x
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Goede en snelle service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Great as usual
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
31 aug. 2022
Thank you very much! xxx
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Prima product
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank!
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Het is goed
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Dank je wel xx
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Dank je wel x
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van transgroom.com/nl
9 sep. 2022
Dank je x