transgroom.com/nl

2.137 reviews in totaal   581 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid van de levering, de kwaliteit en het ruime assortiment van de producten, en de prijs-kwaliteitverhouding. De behulpzame, vriendelijke en snel reagerende klantenservice wordt vaak geprezen, evenals het deskundige advies en de begeleiding via verschillende kanalen. Ook het overzicht en gebruiksgemak van de website wordt gewaardeerd, net als het feit dat klanten alles op één plek kunnen vinden. Er zijn echter enkele verbeterpunten: klanten geven aan dat de verzendkosten vaak als te hoog worden ervaren. Daarnaast worden er negatieve ervaringen genoemd met koeriers en bezorging. Ook zijn er klachten over de traagheid en functionaliteit van de website, bijvoorbeeld met betrekking tot het chatvenster.

Reviewstransgroom.com/nl

Partikulier en eigenaar van Maltezer

Als partikulier en eigenaar van een hondje ( welks ik zelf trim) ben ik zeer positief over transgroom. Ze bieden veel filmpjes en tutorials aan, een uitgebreide info/ handleiding bij hun producten, staan altijd paraat via chat of mail met antwoorden op je vraag…. Maar vooral ik gebruik al 4 jaar ( zo jong is mijn Maltezertje) de beste produkten die hem mooi en gezond houden. Bestellen en leveren verloopt altijd vlot. Ik kan transgroom alleen maar aanbevelen!

Antwoord van transgroom.com/nl

Dag Marleen! Wat een fantastische beoordeling, en wat fijn dat we een foto zien van jouw maltesertje! Ze ziet er fantastisch uit. Bedankt voor de mooie woorden, dit is heel leuk om te lezen. Vele groetjes het Transgroom team.
M C
Mireille C.
Ik had een product niet ontvangen ,terwijl ze konden aantonen dat het wel degelijk was ingepakt, maar zat er niet bij, wat er is misgelopen geen idee Ze hebben mij het product opnieuw opgestuurd. De producten die ze mij hadden voorgesteld voor mijn pomeriaan is super, zijn haar is terug mooi en zacht. Ook de borstel en de kam, waauw wat een verschil dan de borstels die ik al heb gehad, deze is e cht super, mijn hondje heeft ook geen pijn meer tijdens het borstelen

Antwoord van transgroom.com/nl

Hoi Mireille, Wat heel erg fijn om te lezen , en dank je wel voor de hele fijne review! Blij dat we het konden oplossen voor jou en dat je uiteraard tevreden bent over de producten ! hopelijk tot gauw! Groetjes

huisnummer vergeten

Ik was huisnummer vergeten. Dat is vervelend, kan gebeuren. Maar ik belde jullie op om te vragen waarom het pakketje terug werd gestuurd toen ontdekte jullie mijn fout. Maar ik vroeg of jullie de pakketten niet controleren en er werd gezegd dat het bedrijf te groot is om dit handmatig te controleren. Ik moest opnieuw verzenden en dat koste me €11,95 opnieuw dit is erg vervelend wat we hebben het niet over standaard verzendkosten €6.00 ik ben erg teleurstellend dat er ook geen papieren pakbon in mijn pakket zat of dat er een excuses briefje of iets in mijn pakket of op mijn pakket was geplakt. We maken allemaal fouten maar ik kocht 2 broeken om de 3de gratis te krijgen omdat ik het niet breed heb en uiteindelijk was het duurder uitgevallen dan ik had gehoopt. Verder fijne broeken. En zenden jullie in principe snel.

Antwoord van transgroom.com/nl

Beste, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de broeken en onze snelle verzending. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat deze situatie erg teleurstellend voor u was. Het vergeten van een huisnummer kan iedereen overkomen. Omdat wij dagelijks een groot aantal bestellingen verwerken, worden de adresgegevens automatisch overgenomen zoals ze door de klant zijn ingevoerd. Helaas is het voor ons niet mogelijk om iedere bestelling handmatig op volledigheid van het adres te controleren. Wanneer een adres onvolledig is, kan de vervoerder het pakket niet afleveren en wordt het naar ons geretourneerd. De kosten voor het opnieuw verzenden zijn helaas de werkelijke verzendkosten die wij hiervoor aan de vervoerder moeten betalen. Het spijt ons dat u het gevoel had dat er onvoldoende aandacht aan de situatie is besteed. Dat was zeker niet onze bedoeling. We nemen uw opmerking over de communicatie en het ontbreken van een persoonlijk bericht mee, want we begrijpen dat een kleine attentie in zo'n situatie een verschil kan maken. Bedankt voor uw eerlijke feedback. We waarderen dit enorm en hopen u in de toekomst toch opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Transgroom Team

Super service!

Mijn pakket kwam maar niet aan dus na contact met jullie kreeg ik dezelfde dag nog bericht dat pakket zoek was bij DPD. Jullie stuurde direct nieuw pakket op en inmiddels ontvangen. Wat een super service en zeer klantvriendelijk geholpen aan de telefoon. Een aanrader om hier te bestellen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Supervriendelijke service! Ik kreeg een heel vriendelijke mail over mijn inschrijving en het personaliseren van mijn bestelling. Daarnaast zat er ook nog een leuk cadeautje bij als startende trimmer. Zo attent en hartverwarmend! Je voelt dat er echt met zorg en passie gewerkt wordt.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dankjewel voor de hele fijne feedback . Leuk om te horen dat we jou hebben blij gemaakt! Daarvoor doen we het !! Hopelijk tot gauw
Transgroom is voor mij een allesomvattende webwinkel met zeer kwalitatieve producten voor het onderhoud van mijn Bearded Collie aan een concurrentiële prijs. Een veilige betaling & efficiënte vlugge verzending vervolledigen de 5 sterren waardequotering.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dankjewel Etienne, voor de mooie feedback! Heel erg fijn om te horen! Je maakt het Transgroom lachen op een maandag ochtend ! :-) Hopelijk tot gauw
Super tevreden met alle producten die wij online besteld hebben. Onze dankbaarheid gaat vooral uit naar de fantastische service van Laura. Dank je wel Laura voor al jouw goede adviezen. Gerard, Jacqueline & Bella

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne reactie ! Ik geef het zeker door aan Laura! Alvast bedankt voor de hele fijne review!! hopelijk tot gauw

Efficiënt en correct bedrijf mer een supersnelle leveringsservice

Goede website, overzichtelijk, veel uitleg bij de producten, prijzen zonder BTW vind ik wel een beetje misleidend. Zeer makkelijk om je producten te bestellen en een ongelofelijk snelle levering.

Antwoord van transgroom.com/nl

Hartelijk dank voor je mooie review en de fijne woorden! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze website, de productinformatie en de snelle levering. Bedankt ook voor je opmerking over de prijsweergave. Als professionele groothandel richten wij ons voornamelijk op professionele klanten. Daarom worden de prijzen standaard exclusief btw weergegeven, aangezien de btw voor hen doorgaans recupereerbaar is. Tijdens het afrekenen wordt de btw uiteraard duidelijk toegevoegd. Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback en we hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen!
Het bezorgen zou vlotter kunnen. En als je betaald om het thuis te laten bezorgen, moet het niet zo zijn dat het postbedrijf niet eens aan mijn deur komt. Maar het pakket bij eeen postorderbedrijf brengt. Moet ik het alsnog zelf halen. Dan betaal ik de verzendkosten voor jan doedel. De producten niets op aan te merken👍

Antwoord van transgroom.com/nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten! We begrijpen uw frustratie over de levering. Wanneer u kiest voor thuisbezorging, verwacht u uiteraard dat het pakket ook daadwerkelijk aan huis wordt aangeboden. Helaas hebben wij niet altijd invloed op de werkwijze van de vervoerder, maar we nemen uw feedback zeker ter harte en zullen dit doorgeven aan onze verzendpartner. Bedankt voor uw begrip en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn.
Vlot en in goede orde aangekomen. Jelaas krijgen wij de duimringen niet in de Yentoschaar. Opgelost met 2 vingerringen er in maar nu 3 duimringen over en 3 vingerringer te kort. Ondanks het warm maken niet gelukt

Antwoord van transgroom.com/nl

Hallo , goede namiddag. dank je wel voor de hele fijne feedback . We hebben elkaar inderdaad al gesproken. Je kan altijd de producten retourneren binnen de 2 weken , als deze niet aan uw verwachtingen voldoen. Indien je wenst maken we een korte video om de ringen correct in de schaar aan te Brengen. We horen het graag van jou als we je verder kunnen helpen . een fijne dag gewenst en dank je wel voor de hele fijne feedback.
Voor iedere vorm van verzorging en voor iedere vacht is het juiste product te vinden op deze site.Heb nu 3x wat besteld( tondeuse en borstels)Snel en netjes verzonden,ook naar België!

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je voor uw fijne beoordeling!
Ottima organizzazione, rispondete alle mie esigenze velocemente, sono stati tolti alcuni prodotti che erano comodi per la mia attività,come i trasportino che si può chiudere per cani , grazie ancora
Ze verwerken je bestelling zeer snel, krijgt onmiddellijk antwoord wanneer je vragen hebt. Het enige wat ik jammer vind, is dat hydra uit het gamma gaat.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel Astrid voor de hele fijne feedback. Inderdaad wij vinden het ook jammer , maar ons Gamma is heel erg groot om u een passend alternatief aan te bieden. Hopelijk tot gauw!
Heel tevreden over de producten en de service. Enkel de website vind ik vervelende zaken hebben. Die loopt heel traag en het chat pop-up venster staat steeds in de weg. Bij elke nieuwe klik moet je die wegpinken.

Goede prijzen en goed en veilig verpakt

Alles snel verzonden. Prijzen zijn correct voor de producten die ze verkopen. Super goed en veilig alles ingepakt en bij mij aangekomen. Echt een aanrader!

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de fijne feedback . heel erg leuk om te horen! Hopelijk tot gauw!
Ik bestel alles via transgroom. Goede kwaliteit lieve behulpzame mensen en echt mijn professionele site om alles te krijgen voor de verzorging voor mijn klanten.

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel Shirley voor de fijne feedback. Heel erg fijn om jou als trouwe klant te mogen hebben!!
I received the products in good order. You receive email updates about the process and how things are going. I haven't used them yet but I know the products are top of the line and I'm looking forward to purchasing from this company again.

Antwoord van transgroom.com/nl

Thank you for your lovely review!
Een mooi groot aanbod om je hond te coifferen en te verzorgen voor elke vacht.. Ik ben particulier maar heb veel spullen van teansgroom voor mijn cockertjes te verzorgen

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor uw mooie beoordeling!
Ik vroeg om advies met een omschrijving vd vacht van mijn hond. Ik kreeg binnen 24 uur een goed advies. Ik had nog wat vragen over het product. Ook daar kreeg ik snel reactie op. Beide honden tondeuses erg fijn. Ik had een klacht over de bezorging, hier kan transgroom niks aan doen ligt aan de bezorger. Maar deze heb ik wel bij Transgroom terug gelegd. Vandaar dat ik dat als slecht benoem. Transgroom heeft dit verder goed verpakt en de questie ook goed behandeld.

Super! Leuk om te lezen. Veel plezier met je aankoop. Fijne dag. x

Heb een defecte spray Chris christensen ice on ice ultra

Heb een defecte spray ontvangdn en er is me derect voorgesteld deze te retouren .... De dame aan de telefoon was zeer beleefd en behulpzaam . Morgen gaat de pak terug retour . Hopelijk verloopt dit ook even vlot .

Antwoord van transgroom.com/nl

Dank je wel voor de hele fijne feedback . we doen er alles aan om u zo vlug mogelijk een nieuwe ice on ice spray te bezorgen, van zodra deze bij ons terug komt. heel fijn om te horen! Dank je wel