pointhome.nl

13 reviews in totaal   13 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewspointhome.nl

Top!!!

Ik heb een matras gekocht via deze website. Ze namen meteen contact met me op, gaven me informatie, planden de levering en leverden het precies op tijd. Ik ben erg blij met het bed. In vergelijking met pointhome.de verkopen ze tegen veel schappelijkere prijzen, en het was ook goedkoper dan andere platforms. Ik ben erg tevreden en raad het iedereen aan.

Antwoord van pointhome.nl

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in onze service. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Veel plezier met uw aankoop!

Zeer comfortabel matras en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Het matras is comfortabel en biedt goede ondersteuning tijdens het slapen. De levering was snel en alles verliep zonder problemen. Ik slaap nu veel beter en word uitgerust wakker. Zeker een aanrader!

Antwoord van pointhome.nl

Super mooi bed geleverd gekregen binnen 4 dagen!!! Heerlijk geslapen de afgelopen weken en de kwaliteit is echt top! Dankjewel PointHome

Antwoord van pointhome.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij waarderen uw steun enorm en wensen u veel comfort en plezier met uw nieuwe product.
Prachtig bed en zeer snel geleverd. Super vriendelijke mensen. Zou er 2 gratis nachtkastjes bij krijgen, maar die zijn ze helaas vergeten. Achja, in ieder geval harstikke blij met het bed :)

Antwoord van pointhome.nl

We hebben bij Pointhome een bed aangeschaft met nachtkastjes. Alles was volgens afspraak geregeld en naar wens afgeleverd en geplaatst. Heel erg blij met jullie service!!!

Antwoord van pointhome.nl

Top service en snelle levering

Zeer tevreden met mijn aankoop! De levering was snel en alles kwam perfect in orde aan. Goede communicatie en kwalitatieve service.

Antwoord van pointhome.nl

Alles was in orde. De producten zijn van goede kwaliteit voor deze prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Antwoord van pointhome.nl

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en uw vertrouwen in ons. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Goede service en heerlijk matras!

Gewoon niet leveren!!!

Ik bestel twee producten , krijg één correct geleverd. Het 2e artikel wordt niet geleverd! Het bedrag wordt teruggestort zonder een toelichting. Dit terwijl dit 2e artikel wel gewoon weer besteld kan worden. Dit is geen manier van doen.

Antwoord van pointhome.nl

Beste klant, Het spijt ons dat uw ervaring niet naar verwachting was. Wij willen graag toelichten dat het artikel helaas onverwacht uit voorraad raakte. Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw geld terug zou ontvangen, hebben wij de bestelling direct geannuleerd met de reden “niet op voorraad” en onmiddellijk een volledige terugbetaling uitgevoerd. Kort daarna is het product opnieuw geleverd en weer op voorraad gekomen. Indien u dat wenst, kunt u het artikel opnieuw bestellen via onze webshop. Wij begrijpen uiteraard uw teleurstelling, maar hopen dat u onze snelle oplossing waardeert. Met vriendelijke groet, Point Home