647 reviews in totaal   137 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

647 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel en voelen zich welkom en gewaardeerd. Het personeel wordt als zeer behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast waarderen veel klanten hoe snel ze geholpen worden. Ook wordt het deskundige en persoonlijke advies, vooral bij specifieke aankopen of piercings, positief benoemd. Problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost door het personeel. Het assortiment wordt doorgaans als ruim ervaren. Toch wordt wachttijd soms als een minpunt genoemd. Daarnaast geven sommige klanten aan dat het aanbod beperkt kan zijn of dat er lege vitrines zijn.

ReviewsLucardi Juwelier Almere

Ze staan er altijd voor open om te helpen. Altijd een glimlach en proberen je te helpen met wijze keuzes maken! Ze pakken altijd netjes in en zijn nooit slordig.. niks om over te klagen dus

Lucardo

Hele leuke en mooie sieraden en veel keus en aardig personeel
Heel tevreden over de kwaliteit van de sieraden en ook natuurlijk schitterend mooi! 🥰
De medewerkster had tijd voor mij
Wert goed geholpen
That they were very quick with helping anyone and they always wait when we get trying to make a choice or when I am calling they always wait
De medewerkers hebben mij super goed geholpen!
M K
Mar K.
Vriendelijk en geduldig geholpen in de winkel door beide dames ondanks de hitte 🥵
“Goede service bij Lucardi! Ze hielp meteen en ik mocht de oorbellen ook gelijk indoen. Erg vriendelijk geholpen.”
winkel medewerker deed haar uiterste best om mijn zoon de juiste armband uit te laten zoeken totaal geen druk van haar kant
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam geholpen

ring maatje groter omruilen

Ik was daar om een ring die ik eerder had gekocht om te ruilen in een maat groter. Ik vroeg aan de dame bij de kassa of ze een maat groter hadden en toen zei ze nee en de andere dame zei meteen ja en nam mij mee. Ze had echt een make it happen mentaliteit en een goeie energie en ik was heel blij met haar (klanten)service.
If I need jewelry for any ocassion I can always find it in Lucardi store. 100% satisfied!

Lucardi Juwelier Almere

Almere is een jonge stad. Pas sinds de jaren ’70 werd de stad Almere genoemd. Het is een plek die gedolven werd, puur voor meer landbouwgrond, maar 35 jaar geleden kwamen er toch de eerste woningen! H...