hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nlReviews

: 27.510Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

6.548 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.510 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Goede afhandeling En zeer tevreden over product Alleen jammer dat post nl weer eens traag was met afleveren in de brievenbus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Mooi product Veel keuze, goede zoekfilters, snel besteld en snel geleverd. Een mooi en goed product. Zeker aan te bevelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De door mij verkeerde hoesje terug gezonden en naadloos vervangen dooreen passende. Help desk zeer accuraat enbehulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Echt een fijn bedrijf,vriendelijk, kreeg meteen een code om iets nieuws te bestellen na dat het ene hoesje niet paste.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
het hoesje zelf bevalt prima, mooie kleur en makkelijk om de telefoon te doen. snelle afhandeling van mijn bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Had het verkeerde product besteld wilde ruilen maar mocht de producten ook nog houden. Snelle reactie prima service!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Veel keuze voor mooie prijzen! Ik kreeg het telefoonhoesje snel toegestuurd en het zat keurig verpakt. Tevreden mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering uitstekend product voor een zeer schappelijke prijs. Veel goedkoper dan vergelijkbare Apple hoezen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Het eerste hoesje paste niet Ik kreeg een code om een ander hoesje te bestellen en dat verliep allemaal vlekkeloos.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Wij hadden eerst de verkeerde besteld. Maar via kontakt hebben we deze zonder problemen omgeruild op onze kosten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Hoesje prachtig maar er was geen ruimte om het licht van de zaklamp te laten schijnen. Zelf maar gaatje geboord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel geleverd, producten in uitstekende staat en bovendien aan interessante prijzen. Aanrader - ook voor België
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Voor zover ik het kan beoordelen is gewoon alles goed gegaan. Juiste artikel ontvangen op afgesproken tijdstip.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snelle bezorgen, kan door de brievenbus. Heel tevreden met de kwaliteit van het telefoonhoesje, past perfect.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Aanvankelijk verkeerd adres doorgegeven. Zonder bijkomende kosten alsnog op juiste adres hoesjes ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Een probleem met een besteld hoesje werd vlot en goed opgelost. De reactie op de mail is vlot en accuraat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van Jet v.
Ik zocht een degelijk hoesje en vond een My Style hoesje in een mooie kleur voor een heel redelijke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Gewoon een nieuwe opgestuurd terwijl het buiten hun schuld om niet was geleverd en zeer goed geholpen 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snel opgestuurd en in orde toegekomen. Alleen dat er voor mijn gsm niet zoveel keuze was (Realme GT2)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Heel veel keus. Goede, snelle bezorging van mooie hoesjes. En ook nog eens voor een gunstige prijs.
Beoordeling melden