Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl Prima product, afspraken zijn volledig nagekomen. Goede communicatie. De levering door PostNL zoals afgesproken en fijn op tijd.
Meer weergeven Helemaal top! Goed verpakt, snelle levering, mooi artikel precies wat ik wilde hebben. Ligt lekker in de hand, mooie kleur. Zeeeeer tevreden.
Meer weergeven Product voldoet aan de de gestelde eisen. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Meer weergeven Net hoesje vind hem persoonlijk wat slap , en hoop dat het materiaal niet gauw verkleurd , verder oke past goed om mobiel
Meer weergeven De snelle levering , zelf een te dikke hoes besteld maar omgeruild voor een dunner type .
Zonder probleem.
Goede service 👍
Meer weergeven Snelle service, ik heb me hoesje snel ontvangen in me brievenbus.Zeer tevreden over de kwaliteit van het hoesje zelf.
Meer weergeven Bestelling is goed.
Kreeg bij een vorige bestelling nog een tegoed bon voor een volgende bestelling MAAR nu niet ???
Meer weergeven Heel blij met mijn bestelling, in de avond besteld en gelijk dag erna in huis in tiptop verpakking.
Een aanrader!
Meer weergeven Snelle bezorging en ruime keuze. Heb al m'n hoesjes (telefoon en tablet) hiervandaan. Hoesjes gaan lang mee.
Meer weergeven Prima....
Maar ik had de verkeerde besteld een MOBIGARE
Ik heb een Galaxy A54 5G hoesje nodig ,cillicone.
Meer weergeven Hulp bij de juiste keuze maken. Website was voor mij niet duidelijk genoeg om bij het juiste hoesje te komen
Meer weergeven Correcte beschrijving van het artikel in de webshop. Met name de maatvoering. Dit vergemakkelijkt de keuze.
Meer weergeven De juiste informatie betreffende de leveringstermijn.
Bestelling tijdig ontvangen
Ben een tevreden klant.
Meer weergeven Alles als verwacht: snelle levering, prima hoesje, prijs-kwaliteit oké, kortom: voldoet aan verwachting.
Meer weergeven Fijne hoesjes voor een heel goedkope prijs past precies ben er erg blij mee een aanrader deze aanbieder
Meer weergeven Snelle levering, mooi telefoonhoesje. Ik kan geen verbeteringen verzinnen op basis van deze bestelling.
Meer weergeven De hoes is goed. De hoes is goed maar was niet hetgeen wat ik zou verwachten.
Ik vind de sluiting niet echt geweldig.
Meer weergeven De levering verliep vlot, maar het bestellen online was een probleem ivm aanbiedingen black friday
Meer weergeven Elke keer bestel ik mijn hoesjes hier! Altijd goeie hoesjes en elke keer snel geleverd. Echt super!
Meer weergeven Een prima hoes geleverd gekregen en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Meer weergeven
Geverifieerde beoordelingen Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.
Geïmporteerde beoordelingen Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.