hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

7.986 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

32.295 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

31 mei 2022
Hoesje >30 euro wordt aangeprezen als zeer goede bescherming. Maar is matige kwaliteit. Voor beschermen valt er elke keer af.
1 jun. 2022
Beste klant, Jammer om te lezen dat u de kwaliteit van de hoes matig vindt. Ik zal u een e-mail toesturen. Met vriendelijke groet, Yvonne
16 mei 2022
Stond dat het hoesje compatibel met draadloos opladen is. Telefoon laadt echter met het hoesje eromheen. Niet draadloos op.
16 mei 2022
Beste klant, Jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Dit zal komen door de magneet achterin het hoesje. Ik zal de beschrijving laten aanpassen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Yvonne
19 nov. 2022
Het hoesje paste niet goed (knoppen op de verkeerde plaats) terwijl ik het model van smartphone toch juist had opgegeven..
21 nov. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat het hoesje niet goed past. Onze klantenservice zal u een e-mail toesturen om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Yvonne
9 aug. 2022
Had speciaal hoesje gekocht voor dat type gsm maar is niet goed van maat. Jammer want volgens de beschrijving was dit ok.
11 aug. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat het hoesje niet passend is. Ik zie dat er nog geen contact geweest is over de hoes, ik heb u dan ook een e-mail gestuurd om te kunnen achterhalen waarom de hoes niet passend is. Met vriendelijke groet, Robin
26 jul. 2022
Andere kleur verzonden, maar mooi dus bewaard. Ik hoop hem goede kwaliteit te zijn. Nog geen 7 dagen in gebruik geweest.
27 jul. 2022
Beste klant, Fijn om te horen dat u de hoes mooi vindt, ondanks dat de kleur iets afwijkt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Yvonne
13 jul. 2022
Na 8 dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen op site is te lezen binnen de 3 dagen geleverd voor België 😏
18 jul. 2022
Beste klant, Dat is vervelend om te horen. Ik zie dat er een e-mail hierover naar u is toegestuurd. Wij vernemen het graag als u nog steeds niets ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Yvonne
7 apr. 2022
Screenprotector is troep. Zoiets verkoop je niet. Plakt niet laat bijna direkt los en vingerprint doet t niet.
11 apr. 2022
Beste klant, Het is zeker niet de bedoeling dat de screenprotector loslaat en niet werkend is. Ik heb u dan ook een e-mail toegestuurd om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Robin
16 nov. 2022
Hoesje is te krap. Bedieningsknoppen aan zij- en bovenkant + oplaadopening zijn slecht toegankelijk/bedienbaar.
18 nov. 2022
Beste klant, wat vervelend om te lezen dat het hoesje te krap is. Ik zie dat u hierover nog geen contact opgenomen heeft, ik stuur u dan ook een e-mail. Met vriendelijke groet, Robib
31 okt. 2022
Ik heb nog geen afgetekende factuur ontvangen van de gedane/betaalde bestelling graag zou ik die nog ontvangen
31 okt. 2022
Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Ik zal de factuur naar u verzenden per e-mail. Met vriendelijke groet, Yvonne
8 nov. 2022
Het hoesje was besteld in het grijs, ik kreeg een cognac kleur. Ook klopte de afmetingen niet voor mijn mobiel
9 nov. 2022
Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u de verkeerde hoes heeft ontvangen. Ik zie dat u dit al heeft opgelost, en de hoes al naar ons heeft geretourneerd. Met vriendelijke groet, Remco
8 jul. 2022

Te bestelling was vlot. Maar ik vindt de hoes te glad. Ik moet opletten dat ze me niet uit de handen glipt.
3 aug. 2022
Beste klant, sommige materialen zijn gladder dan andere materialen. Ik stuur u een e-mail toe zodat we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Robin
24 mei 2022
Hoesje is aan de onderzijde niet strak en veel te los flubbert helemaal, had beter verwacht voor de prijs.
25 mei 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het hoesje. Ik zie dat u hierover nog geen contact met ons heeft opgenomen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Yvonne
1 okt. 2022
Dit wordt verkocht als een nieuw hoesje. Schandalig! Pas na klacht werd een wél nieuw hoesje geleverd…..
3 okt. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat u een beschadigd hoesje ontvangen heeft. Fijn om te lezen dat het probleem inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Yvonne
21 sep. 2022
Zorg dat gsm kan opladen als hoesje erop zit en zorg dat de 2 rode stukjes allebei geleverd xorden aub
21 sep. 2022
Beste klant, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het hoesje. Ik zal u een e-mail toesturen om naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne
17 apr. 2022
Screen protector voldoet niet aan de verwachtte kwaliteit. Pasvorm is slecht en na 1 dag al een barst.
19 apr. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het product. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Yvonne
31 aug. 2022
Helaas komt de kleur van het hoesje niet overeen met de kleur van het hoesje getoond op de website.
5 sep. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen. Ik stuur u een e-mail toe zodat we samen opzoek kunnen gaan naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Robin
13 apr. 2022
Het hoesje past niet goed aan en uit knop past niet goed werkt dan niet zo als het hoort . Oneplus 9
14 apr. 2022
Beste klant, wat vervelend om te lezen. Helaas zie ik dat u hier nog geen contact over had opgenomen, ik zal u dan ook een e-mail toe sturen. Met vriendelijke groet, Robin
24 mei 2022
Wij bestellen 2 keer een hoesje dat op voorraad is zegt de site en 2 keer is het niet beschikbaar??
25 mei 2022
Beste klant, Jammer om te lezen dat de bestelde hoesjes niet op voorraad waren. Ik zal dit verder voor u uitzoeken en u hierover een e-mail sturen. Met vriendelijke groet, Yvonne
18 jun. 2022
heb een kapot artikel ontvangen en heb hier geen reactie op gehad voor vervangend of geld terug :(
20 jun. 2022
Beste klant, Excuses voor het kapot ontvangen artikel. Helaas hebben wij geen mail van u ontvangen. Kunt u ons nogmaals mailen? Met vriendelijke groet, Yvonne
22 nov. 2022
Glas direct gebroken bij het plaatsen+ te groot voor de gsm hoesje past daardoor niet meer op gsm
23 nov. 2022
Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de bestelde screenprotector. Ik zal u een e-mail toesturen om samen een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Yvonne