Lucardi Juwelier Zwijndrecht

881 reviews in totaal

881 reviews since 30 sep 2020

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel en ervaren de service als klantgericht en deskundig. Het personeel wordt als zeer behulpzaam en geduldig omschreven, zelfs bij drukte of in complexe situaties. Ook het persoonlijke advies en het ruime, aantrekkelijke assortiment worden gewaardeerd. Klanten zijn tevreden over de vlotte en efficiënte afhandeling van hun verzoeken. Er zijn enkele suggesties gedaan voor uitbreiding van het assortiment en er zijn punten genoemd waarop de service nog verder verbeterd kan worden.

ReviewsLucardi Juwelier Zwijndrecht

Lekker rustig in de winkel, dus een personal shopper bij het uitzoeken van mijn wens
Een goede service
Op een prettige manier geholpen..
Super goed geholpen bij de aankopen van gouden kettingen voor mijn vrouw.
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Grotere ringmaten voor dames
Altijd prettig geholpen, er is keuZe genoeg en de afgeprijsde artikelen zijn prettig om te kopen. heb meerdere dingen gekocht en ben tot nu toe tevreden.
Altijd kom ik thuos met iets alles ik binnen in de winkel stap
Fijn en deskundig geholpen
Klant vriendelijk Goede uitleg Servvice

Mooie winkel.

Mooie winkel met zeer vriendelijke medewerkster en prachtig sierraden
ان البضائع جميله جدا والموظفين جدا رائعين
vriendelijk en erg behulpzaam
Zo is ook goed , dank
Alles prima in de winkel.
Goede service en fijn personeel
Het was druk en maar 1 medewerker in de winkel.

Antwoord van Lucardi Juwelier Zwijndrecht

Beste Deborah, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer dat het zo druk was en er op dat moment maar één medewerker in de winkel aanwezig was. We begrijpen dat dit voor extra wachttijd kan zorgen en nemen je feedback hierover zeker mee. We hopen je een volgende keer weer een fijne winkelervaring te bieden. Team Lucardi.

In Zwijndrecht vind je het overdekte winkelcentrum Walburg. Al bijna 40 jaar is dit populaire winkelcentrum een walhalla voor de winkelende mens. Van de dagelijkse boodschappen tot het snuffelen in bi...