De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.
Reviews voor wear2work.nl
Duidelijkheid wanneer je bestelling wordt verstuurd. Dan weet je waar je aan toe bent!
Topbedrijf 👍🏼
snelle levering goed producten
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en goede producten. 👍🏼 Graag tot een volgende keer!
Snel en accuraat
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Veel plezier met je bestelling!
Team Wear2work
Snel geleverd en hele fijne werklaarzen
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de werklaarzen zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer!
Topservice en kwaliteit!
De levering was razendsnel en de producten waren perfect verpakt. Wat me vooral opviel, is de kwaliteit van de kleding en schoenen: duurzaam, stevig en precies zoals omschreven. Een groot compliment voor deze webshop: professioneel, betrouwbaar en klantgericht. Hier blijf ik zeker bestellen!
Antwoord van wear2work.nl
Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat alles naar verwachting (of beter) was. We doen ons best om het elke keer weer goed te regelen dus dit soort feedback waarderen we enorm. Tot de volgende bestelling!
Alles is uitstekend verlopen 👍
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles uitstekend is verlopen. Veel plezier met je bestelling!
good price , fast delivery
Antwoord van wear2work.nl
Thank you for your review! Glad to hear you’re happy with the good price and fast delivery.
Kind regards,
Team Wear2work
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Daarnaast goed geïnformeerd over de leverstatus.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Super om te horen dat het bestellen soepel ging en je goed op de hoogte werd gehouden. Veel plezier met je bestelling!
Team Wear2work
Snel, geleverd wat gewenst is
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Top om te horen dat alles snel is geleverd en precies was wat je wenste. Veel plezier met je bestelling!
Top!
Snel, goed en niet duur. Wat wil je nog meer?
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Team Wear2work
Goede service. Schoenen te groot besteld. Vervolgens kon ik ze omruilen in de winkel en werd nog een product nagestuurd