De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.
Reviews voor wear2work.nl
Fijne webshop
Het is een hele fijne webshop. Alles wordt goed ingepakt en verpakt.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en de manier waarop we je bestelling verpakken. We zien je graag weer terug!
Team Wear2work
Werd goed op de hoogte gehouden.
Werd goed op de hoogte gehouden dat een artikel nog nabesteld moest worden. Verder altijd al tevreden over Wear2work. Pas als ze failliet gaan zoek ik een andere leverancier 😉
Antwoord van wear2work.nl
Wat een leuke review, dankjewel! Fijn dat je onze communicatie waardeert én al zo lang tevreden bent. We doen ons best om nog héél lang jouw leverancier te blijven 😉
Mooi op tijd geleverd.
Totaalplaatje perfect.
Nu 2 keer iets besteld, en alles klopt; van de maattabellen tot en met het snelle en correcte versturen.
Antwoord van wear2work.nl
Wat een prachtige review, dankjewel! Super dat je zo tevreden bent, we staan de volgende keer weer graag voor je klaar!
is oke zo!
Snelle levering en duidelijke communicatie via telf
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering vlot verliep en je duidelijk geholpen bent via de telefoon. Veel plezier met de werkbroeken!
Team Wear2work
Prima product, netjes afgehandeld en geleverd.
Snel geleverd ,gunstig geprijst
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en de prijs je aanspreekt. Graag tot een volgende keer!
Team Wear2work
Ben erg blij met de persoonlijke en snelle service, mijn bestelling wilde ik graag aanpassen ivm vertraagde levertijd en dat ging super. Dankjewel daarvoor.
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen, Kim. We helpen je graag! Hopelijk tot een volgende keer.
Team Wear2work
Een hele snelle levering.
Product is zoals is beschreven.
Extra lange t shirt is dat ook.
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de werktrui. Goede pasvorm en kwaliteit maken het verschil. We zien je graag weer terug!