De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.
Reviews voor wear2work.nl
Snelle levering en top kwaliteit werkschoenen gekregen!
Antwoord van wear2work.nl
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de topkwaliteit van de werkschoenen. Veel draagplezier gewenst!
Zeer snelle reactie en levering...👌👌
Zeer snelle reactie en levering...👌👌
Antwoord van wear2work.nl
We doen inderdaad altijd ons best om als je voor 18:00 uur besteld, de volgende werkdag te leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Veel werkplezier!
Snel en correct
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Team Wear2work
Ik ben tevreden over de samenwerking
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen, Marcin. Veel werkplezier en hopelijk tot een volgende bestelling.
Team Wear2work
De levering mooi op tijd en compleet geleverd!
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen, Frits. Daar doen we in ons magazijn elke dag ons best voor. Hopelijk tot de volgende keer.
De schoenen zijn ESD?
De schoenen zijn ESD, maar bij controle van het betreden van de afdeling twijfelt hij meerdere malen. En is structureel een probleem.
Snelle levering binnen twee dagen en ik kon het bestelde product op de dag al gebruiken toen ik het nodig had.
Antwoord van wear2work.nl
Wat goed om te horen dat de levering snel verliep. Graag tot ziens bij Wear2work!
Team Wear2work
Goede prijs en snelle service
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en onze snelle service. Graag tot een volgende keer!
Team Wear2work
Ik ben echt teleurgesteld in de Puma-werkschoenen die ik heb gekocht voor 130 euro. Voor mij is dat ook geen klein bedrag. Ik heb een paar maanden moeten sparen, omdat ik dacht dat ik goede schoenen zou krijgen. Maar helaas: ze zitten niet comfortabel en bij de eerste regenbui waren mijn voeten al nat.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de werkschoenen niet helemaal naar wens zijn. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om samen te kijken hoe we je kunnen helpen.
Team Wear2work
Niet de goedkoopste maar artikel wel op voorraad en direct geleverd.
Antwoord van wear2work.nl
Wij hebben inderdaad een groot gedeelte van ons assortiment direct op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Veel plezier met je aankoop!
correcte afhandeling en informatief