wear2work.nl- Logo - Reviews

wear2work.nl

2.307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.049 reviews in totaal

wear2work.nl- Logo - Reviews

wear2work.nl

De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.

Reviews voor wear2work.nl

AG
Albertine G.
De bestelling en de bezorging is vrij vlot verlopen. Deze T-shirt zijn goed op lengte en passen perfect.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bestelling en bezorging vlot zijn verlopen én dat de T-shirts goed passen. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan natuurlijk weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Zeer goed, snelle levering, mooie kwaliteit en "extra lang" is ook echt mooi lang!
Antwoord van wear2work.nl
Fantastisch om te horen dat de levering snel was én het extra lange shirt écht naar wens is. We hopen je snel weer terug te zien bij Wear2work! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Login tijdig aanpassen / aan huis leveren i.p.v. een adres voor ophaling / ...
vriendelijke medewerkers, helpen je uitstekend met raad en daad
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je mooie review, Rob! Wat fijn om te horen dat je onze collega’s als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We staan altijd voor je klaar om mee te denken en te helpen waar nodig. Hopelijk zien of horen we je nog eens! Geniet van je welverdiende pensioen!🎉 Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Degelijke kwaliteit, snel geleverd.
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
👏
Tevreden klant, snel geleverd en goed kwaliteit.
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat je tevreden, Bea. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Goede winkel me werk kleding en schoenen
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen, Robert. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Wear2work