wear2work.nl- Logo - Reviews

wear2work.nl

2.307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.049 reviews in totaal

wear2work.nl- Logo - Reviews

wear2work.nl

De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.

Reviews voor wear2work.nl

Kwaliteit en prijs
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is, Jan. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Snel en goed geleverd, helemaal top
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat de levering goed is bevallen, Rieka. Hopelijk de bestelde artikelen ook. Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Op tijd
Antwoord van wear2work.nl
Daar doen we inderdaad altijd ons best voor, Wido. Veel werkplezier! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik vond de maat niet kloppen en de lengte ook niet een gewoon t-shirt is even lang als jullie 8 centimeter lang

Complimenten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en mits op voorraad snel geleverd. Top!
Antwoord van wear2work.nl
Super om te horen dat je tevreden bent over onze website, het bestelproces én de snelle levering. Graag tot een volgende keer bij Wear2work! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Lange wachttijd
CS
Charles S.
Snelle leveringen de producten voldoen aan de verwachting.
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat de levering snel verliep en de producten aan je verwachtingen voldoen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Als vanouds top kwaliteit kleding, en top levering
Antwoord van wear2work.nl
Geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent over onze kleding en levering. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
snel bezorgd en voldoet aan de verwachting
Antwoord van wear2work.nl
Top om te horen dat alles snel bezorgd is en aan je verwachtingen voldoet. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Niets, maar postnl was niet vlot duurde 10 dagen voordat ik de bestelling kon ophalen.

Top!!!!

Eindelijk t shirts betaalbaar gevonden voor hele lange mannen top!!!
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Super om te horen dat onze T-shirts goed passen én betaalbaar zijn voor lange mannen 💪. We doen ons best om voor iedereen de juiste werkkleding te bieden – fijn dat je tevreden bent. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Mooie kwaliteit .
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen dat de kwaliteit bevalt, Peter. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik bestel en selecteer thuis levering, Ik wacht 1 week niks binnen dus ja ik begin naar de mails te zoeken en ik vind een link naar een link die me verteld dat ze het geleverd hebben in een pakketjes punt 6 kilometer verderop, als ik thuis levering selecteert wil ik het thuis, een simple trui kan je toch voor de deur leggen‽
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review. We snappen dat dit vervelend is! We hebben de klacht doorgegeven aan PostNL. Hopelijk gaat het de volgende keer wel goed! Mocht je bij een volgende bestelling vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Wear2work
hele fijne poloshirts en goeie verzending
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen dat de poloshirts goed bevallen en de verzending soepel verliep. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Houden je goed op de hoogte, netjes geleverd en compleet.
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie én dat alles netjes en compleet geleverd is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Wear2work
Ik bestel altijd Amerikaanse overalls en dan zijn ze op de site op voorraad maar dan duurt het toch nog langer omdat ze dan toch niet voorradig zijn. Dat is wel jammer zeg gewoon hoe het is . Verder prima website
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is als een product als voorradig lijkt, maar de levering toch langer duurt — dat is zeker niet de bedoeling. We werken eraan om onze voorraadstatus op de website nog beter te laten aansluiten op de werkelijkheid. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over onze website. Met vriendelijke groet, Team Wear2work