De reviews voor wear2work.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen als uitstekend en duurzaam. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, met goede nazorg bij problemen. Klanten waarderen de juiste maatvoering en het ruime aanbod in maten, wat zorgt voor een goede pasvorm. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en voorzien van goede productinformatie. De prijzen worden als scherp en in verhouding tot de kwaliteit gezien. Klanten ervaren het retourproces als eenvoudig en snel, met goede ondersteuning door de klantenservice.
Reviews voor wear2work.nl
goed geholpen via de chat en goed product geleverd
Antwoord van wear2work.nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze chatservice én het geleverde product. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen dat je bestelling snel in huis was, Jan. Veel werkplezier ermee!
Team Wear2work
Niets, deze broeken zitten gewoon perfect.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review. Goed om te horen! Hopelijk zien we je snel weer terug.
Team Wear2work
Super buty i bardzo wygodne❤️
Szybka dostawa, wszystko super ❤️
Na 3 werkdagen heeft de feter(kabel) van de schoen het al begeven.
Ze zitten niet zo lekker als mijn s1 die ik eerst had. (Zie voelde aan alsof je sloffen aan had).
De kabel ga ik vervangen voor een betere dan die op de schoen zit.
Verder zijn het fijne werkschoenen
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de kabel van de snelsluiting zo snel defect is gegaan. We hebben inmiddels een nieuwe snelsluiting naar je verstuurd. Hopelijk gaat deze wél lang mee en heb je er nog lang plezier van!
Schoenen zitten perfect
Antwoord van wear2work.nl
Goed om te horen. Veel werkplezier met de schoenen.
Team Wear2work
Goed product , alleen jammer dat levering wat vertraagd was
De maat van bestelde jassen waren niet juist, een retour aangevraagd maar nog geen reactie ontvangen.
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je review! Vervelend dat de maat van de RWS jas niet naar wens was. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om samen te kijken hoe we je kunnen helpen.
Bezorging ging snel
Antwoord van wear2work.nl
We leveren inderdaad altijd zo snel mogelijk. Veel werkplezier!
Team Wear2work
Nothing much to improve. Delivery - fast. Shoes - great. Pair of socks - gift. Overall experience - great.
Antwoord van wear2work.nl
Thanks for the review! Glad to hear that everything was great. Enjoy your new gear and hope to see you again soon!
Kind regards,
Team Wear2work
Ze denken mee en de service is top
Antwoord van wear2work.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en het meedenken waardeert. We staan altijd voor je klaar!