www.lionbeddenshop.nl

501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.362 reviews in totaal

www.lionbeddenshop.nl

501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.362 reviews in totaal

De reviews voor www.lionbeddenshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de kwaliteit van de producten, en prijzen deze als heerlijk, zacht en stevig. Ook de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. De service wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren en het contact met medewerkers verloopt prettig. Daarnaast vinden klanten de website en het bestelproces eenvoudig en overzichtelijk, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Ook het ruime assortiment en de brede keuze worden positief genoemd, waardoor er altijd passende producten te vinden zijn. Toch worden er enkele vertragingen en bezorgproblemen genoemd bij de levering. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met retouren: hoewel sommigen het gemakkelijk vinden, wachten anderen nog op een terugbetaling of een oplossing.

Reviews voor lionbeddenshop.nl

Snel geleverd
keurig spul.
Ik kreeg het 1 persoons dekbed in een vieze gescheurde verpakking aangeleverd. Daar schrok ik best wel van.
verzending was correct

De kwaliteit van het dekbed is slecht

De kwaliteit van het dekbed is erg slecht. Tijdens gebruik lijkt het of je onder een stuk plastic ligt. Het kraakt als je verschuift.
Antwoord van www.lionbeddenshop.nl
Beste Elly, Wat jammer dat u dit ondervind, het katoen van de tijk wordt soepeler naar het gebruikt wordt, dit veroorzaakt het krakende geluid. Hopelijk bent u dadelijk wel tevreden over uw dekbed. Groet, Lionbeddenshop
Wacht al 8 dagen op mijn spullen en nog syeeds niets ontvangen.
Antwoord van www.lionbeddenshop.nl
Beste Bart, Uw pakket was afgegeven bij een afhaalpunt, omdat u waarschijnlijk niet thuis was. U heeft hem daar zelf opgehaald na 4 dagen. Helaas hebben wij geen controle over DHL en zijn wij niet in gebreke gebleven. Wel jammer dat u ons daarom een negatieve review geeft. We hopen dat u wel veel plezier van uw bestelde producten heeft. Met vriendelijke groet. Team Lionbeddenshop
De naden zitten los van de stoel baddoek.
Het pakketje schijnt nav mail van mijn kant dat het bij een DHL punt is bezorgd is mij medegedeeld. Zonder bericht via email oid. van DHL uit. Kwaliteit van het product weet ik dus niet. Maar opnieuw een bestelling gaat het niet meer worden.
ID
Isabella D.