www.lionbeddenshop.nl

501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.361 reviews in totaal

www.lionbeddenshop.nl

501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.361 reviews in totaal

De reviews voor www.lionbeddenshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de kwaliteit van de producten, en prijzen deze als heerlijk, zacht en stevig. Ook de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. De service wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren en het contact met medewerkers verloopt prettig. Daarnaast vinden klanten de website en het bestelproces eenvoudig en overzichtelijk, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Ook het ruime assortiment en de brede keuze worden positief genoemd, waardoor er altijd passende producten te vinden zijn. Toch worden er enkele vertragingen en bezorgproblemen genoemd bij de levering. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met retouren: hoewel sommigen het gemakkelijk vinden, wachten anderen nog op een terugbetaling of een oplossing.

Reviews voor lionbeddenshop.nl

niets
Prima
KK
Kees K.
Goede prijs en snel geleverd
Ik heb dekbedovertrek Sky gekocht. Op de site komt het hoeslaken overeen met de kleur het dekbed. Die kleur hoeslaken is echter niet bij jullie te verkrijgen. Jammer dat de kleur gefotoshopt is, ook volgens jullie medewerker. De beste kleur hoeslaken zou de jersey pink zijn. Hij kan erbij, maar komt beslist niet overeen.
Kwaliteit, makkelijk bestellen en snelle levering.

Hele goede service.

Beddengoed besteld en geleverd gekregen. Toen bleek dat er in 1 hoeslaken kleine gastjes zaten. Foto's gemaakt en gemaild. Binnen een werkweek had ik een nieuw hoeslaken kosteloos in huis. Zonder enige moeite vanuit mijn kant en zonder twijfelen of moeilijk doen vanuit de Lionsbeddenshop.
Antwoord van www.lionbeddenshop.nl
beste Marja, Wat een mooie review, daar doen we het voor. Goede service is voor ons erg belangrijk. Met vriendelijke groet Team Lionbeddenshop
MM
Menno M.

goede productbeschrijving en snelle…

goede product beschrijving en snelle levering

Kwaliteitsproducten voor goed prijs

Ruime selectie aan beddengoed van goede kwaliteit tegen goede prijzen! Levering was zeer snel en compleet.
Snelle verzending, goede kwaliteit van de badjas.
Contact, artikel perfect
Ik heb tot 2x toe besteld en beidde keren de verkeerde maat gekregen, dus ja....niet erg tevreden!! Ik had 1 persoons besteld en kreeg beide keren 240/200-220. De eerste keer had ik hem al gewassen, toen ik erachter kwam. De 2e keer heb ik hem retour gestuurd!!
Antwoord van www.lionbeddenshop.nl
Beste Linda, We zien dat de code van het overtrek en de maat niet compleet overeenkomen met de bestelling, de code van het artikel staat verkeerd op de bon. helaas soms kan dit wel eens voorkomen, misschien kunt u contact opnemen met de klantenservice 0174297365 of klantenservice@lionbeddenshop.nl Als u dan beide bestelnummers wilt doorgeven, dan kunnen wij misschien nog iets betekenen voor het gewassen dekbedovertrek. Ons excuus voor dit ongemak, hopend op uw begrip en medewerking Team Lionbeddenshop
snelle levering en hele fijne flanellen lakens!
snelle correcte verzending en product naar wens
Mooie kwaliteit beddengoed voor een passende prijs. Snel verzonden.
Goede kwaliteit en service