Dirkje

2.034 reviews in totaal   551 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking van de kleding. Ook wordt de snelle verzending en levering gewaardeerd. De prijs wordt door de meeste klanten als redelijk ervaren. Klanten spreken veel lof uit over het leuke en mooie assortiment, en de website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk beschouwd. Daarnaast waarderen klanten de behulpzame en oplossingsgerichte service bij problemen. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten vinden de verzend- en retourkosten aan de hoge kant. Er is regelmatig ongemak met de bezorging via UPS en de locatie van afhaalpunten wordt als onhandig ervaren. Daarnaast zijn er opmerkingen over de maatvoering, die soms lastig in te schatten is of anders uitvalt dan verwacht. Enkele klanten wensen bovendien meer variatie in het assortiment voor jongens.

ReviewsDirkje

Tevreden

Mooie kwaliteit van kleding en snel verzonden na bestelling.
Snelle service maar ups mag de klanten wel betere updates geven want ze rekenen tijden wel erg ruim, neem voorbeeld aan post.nl
Heel leuke kleding en heel goede kwaliteit. Jammer dat je voor retour vrij veel moet betalen.

Service!

Mijn eerste bestelling raakte “zoek”. Toen ik dat aan Dirkje meldde, werd gelijk een nieuw product opgestuurd. Dat is service!

Bestelling van Dirkje netjes en snel verzonden en geleverd!
Snelle verzending, de kleding van Dirkje heeft altijd super fijne stof.

Mooi boxpakje

Mooi kwalitatief goed boxpakje netjes verpakt verzonden

Mooie kwaliteit , fantastische korting

Hele snelle bezorging , de kleertjes zien er echt heel goed uit , precies zoals het online te zien is . Ik stuur een aantal artikelen terug , omdat ik meerdere maten besteld had . De aanbieding was zo grandioos mooi , ik was bang dat als ik langer zou wachten de maten er niet meer zouden zijn . Over het algemeen vind ik persoonlijk de maatvoering van Dirkje klein vallen . Verder helemaal TOP
Super!
Super service. Snel verstuurd en super leuk pakje
Erg mooi pakje. Stof voelt ook heerlijk aan.
Super kwaliteit, snelle levering, goede prijs
Lief en handig pakje in maat 50 met knoopjes

Opmerking van Dirkjes kleding.

Kleding is leuk .maar mag wel wat meer leuke jongens kleding bijkomen .daarbij vindt ik de verzendkosten €6,95 bizar. Bij andere baby dreumes peuter online sites zijn de kosten bv €3,95. Ik vind dat 6,95 me weer tegen houdt. Wel mooie kwaliteit
Fijne ervaring. Mooi pakje voor de baby.

Super fijn stofje en snelle verzending

Niets op aan te merken zeker een aanrader
Mooie kleren!
Leuke kleding!