Dirkje

2.117 reviews in totaal

2.117 reviews since 17 feb 2021

Gecertificeerd sinds: 4 nov 2021
dirkje.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kleding, het assortiment en de originaliteit. De redelijke prijzen en aantrekkelijke kortingen worden gewaardeerd. Ook de snelheid van levering en de behulpzame klantenservice worden vaak geprezen. Er zijn echter klachten over incidentele gebreken of wisselende kwaliteit, hoge verzendkosten en verwarrende acties. Sommige klanten ervaren het retourneren als lastig of duur en vinden de leveringsmethoden onduidelijk of hebben te maken met vertragingen. Daarnaast zijn er wensen voor meer variatie, vooral voor jongens, en valt de pasvorm soms te klein of te groot uit. Enkele klanten voelen zich niet gehoord door de klantenservice.

ReviewsDirkje

Hele fijne klantenservice en snelle reactie
N T
Nancy T.
Prijs kwaliteit.wordt de volgende dag al verzonden.enkel UPS is nooit van zn woord. Komen zelfs niet langs maar droppen je pakje in een afhaalpunt.de laatste 3 bestellingen heb ik er echt op zitten wachten ,maar geen UPS aan de deur gehad,wel een mail dat het in het afhaalpunt lag

kwalitatief goede klee…

Tot nu toe altijd kwalitatief goede kleertjes gekocht bij Dirkje. Dirkje heeft vaak erg leuke printjes voor de kids.
Echt stom dat je alleen voor UPS kan kiezen. Een pakketpunt zit in Leiden, dus dan zou ik de auto moeten pakken. Dan maar thuis laten bezorgen voor 6,95! Wat een prijs! Normaal is thuisbezorgen toch max 4,95? Dus erg klantonvriendelijk allemaal. Dit weerhoudt mij ervan om nog eens op jullie website te bestellen.
De levering van het pakket kostte moeite, ik moest er zelf achteraan en ups is moeilijk te bereiken. Maar het is wel goed gelukt. Dankuwel nog.
Leuke kleding voor een leuke prijs en altijd optijd geleverd

Perfect super

Fijne snelle bezorging
Degelijk spul ook na 100 keer wassen nog top
Een pakje besteld, kreeg 20 euro korting. Heel leuk en was snel verzonden. En al helemaal mooi dat het van biologische stof is !
Maten zijn wel heel mini. Daar alle maten altijd groot vallen voor mijn kleine, valt t voor het eerst te klein. helaas heb k alles gewassen voordat ie had gepast. Maar hij past geen van de kleren :(

Antwoord van Dirkje

Dank je voor het bericht. We krijgen over het algemeen niet de opmerking dat het heel klein valt. Op onze site staat eventueel ook een maattabel ter vergelijking; https://www.dirkje.nl/nl/service/maattabel/ Misschien is dat nog een tip voor een volgende keer.

Dirkje is een Nederlands baby- en kinderkleding merk verkrijgbaar in de maten 44 (newborn) tot en met 116. De collectie kun je herkennen aan de mooie kwaliteit, stijlvolle prints, rijke details en een...