Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn enthousiast over de hoge kwaliteit, mooie materialen en duurzaamheid van de producten. Daarnaast wordt het leuke, mooie en soms exclusieve assortiment gewaardeerd. Ook de snelle en verzorgde levering wordt vaak positief genoemd. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam en vriendelijk ervaren. Er zijn echter ook verbeterpunten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met vertragingen of ontbrekende zendingen. Het retourproces wordt regelmatig als onhandig, moeilijk of te duur ervaren. Daarnaast geven enkelen aan dat de klantenservice soms traag is bij het oplossen van problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsknit-ted.com/nl
Prachtig jasje, fijn om te dragen
Geen bestellingen nog ontvangen
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31 20770124
- knit-ted.com/nl
- info@knit-ted.com
- Amsterdam, NLD
Je kleding bepaalt veel. Hoe je een ruimte binnenstapt. Hoe vrouwelijk je je voelt. Bij Knit-ted maken we het makkelijk om er goed uit te zien. Onze kleding omarmt je. Het valt om je heen. Het benadru...