De reviews voor knit-ted.com/nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de kleding en materialen, en het leuke, exclusieve en brede assortiment dat niet overal verkrijgbaar is. Ook de verpakking wordt als netjes en verzorgd omschreven, en de klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Toch worden er enkele negatieve ervaringen genoemd met bezorgproblemen. Daarnaast zijn er klachten over trage of slechte communicatie vanuit de klantenservice.
Reviews voor knit-ted.com/nl
Vlotte levering!
Vond het mooi dat er een papier om de legging zat . En dat het in een doos zat . En dat het pakketje super snel er was !
Antwoord van knit-ted.com/nl
Bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de verpakking en de snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je legging!
Keurig netjes verpakt en mooie kwaliteit van het truitje
Kwaliteit, reactiesnelheid servicedesk
Antwoord van knit-ted.com/nl
Bedankt voor uw lieve woorden!
Snelle levering in prima verpakking
Zo blij met de Sissy Scarf! Je kunt hem echt op zoveel manieren dragen en mijn bestelling was de volgende dag al in huis, top!
Antwoord van knit-ted.com/nl
Wat leuk om te horen, Sterre! Veel draagplezier van de Sissy scarf!
Korting werd niet door gerekend bij bestelling, dus geannuleerd. Dag later werd de korting wel berekend. Toen bestelling geplaatst.
Antwoord van knit-ted.com/nl
Bedankt voor je bericht! Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en de korting correct werd toegepast. Onze excuses voor de verwarring bij je eerste poging. Het kan soms voorkomen dat een korting niet goed wordt doorberekend. Mocht dit gebeuren, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail: support@knit-ted.com, dan helpen wij u graag verder!
Mooie kwaliteit en snit
Antwoord van knit-ted.com/nl
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm! Bedankt voor je review, we waarderen het enorm.
Top service
De snelle en correcte levering