Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EB
Eric B.
Tilburg
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd vooraf al benaderd over een kleine afwijking op de neus van 1 schoen. Of ik het toch nog wilde of niet. Dat is tenminste service.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, correcte mails, afwerking retourzending. Mooie kwaliteit schoenen. Ik zou informatie over de breedte van de schoen willen lezen
Beoordeling melden
CH
Chritina H.
Doorwerth
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat er ook een omruiling papier in de verpakking zat,zodat ik eerst kon passen en dan eventueel ruilen voor een andere maat
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Ik draag voor het eerst hartjes sneakers en heb het gevoel dat ik op wolken loop Goede voetafwikkeling!
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Onbeschadigde schoenen afgeleverd. Snelle reactie ( 1 dag) op mijn vraag via mail door klantenservice. Top!
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Deze maal bestelde ik mijn vijfde paar Waldlaufer. …

Mijn voeten hebben forse steunzolen nodig en rondom stevigheid. Dat vind ik in de Waldlaufers breedte H. Super blij mee.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website, en goede sale. Levering gaat snel , schoenen komen netjes en met de juiste papieren binnen, fijn!
Beoordeling melden
YS
Yvon S.
Klaaswaal
24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Heb de sneakers van Hartjes besteld. Kon ze nergens meer krijgen maar bij Vabotti wel. Was daar heel blij mee!
Beoordeling melden
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
gemakkelijk en snel. Chatten met medewerker en bestellen gaat eenvoudig. Schoenen zijn prima en zitten fijn.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en keurige afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is per mail👍
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mijn vraag over een korting die niet was toegepast werd meteen opgepakt en gecrediteerd
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pedro Mirallas schoenen

Bij jullie een 2e paar Pedro Miralles gekocht, binnen een dag in huis. Zoveel plezier aan deze schoentjes!
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de hoogte houden van de bestelling was goed. Snelle levering bij omruiling via retour. Heel fijn!
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn informatie via het mailcontact was niet optimaal, dat had het retour sturen kunnen voorkomen.
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat ze voor mij als man maat 38 verkopen in de leuke van Bommel schoenen. Snelle levering!
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben prettig telefonisch geholpen. De schoenen werden snel verzonden en waren goed verpakt.
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct communicatie, op de hoogte gebracht aflevering. Binnen een paar dagen thuis! Prima
Beoordeling melden
29 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder goede website. Klantvriendelijke benadering. Doen was beloofd en verwacht wordt.
Beoordeling melden
AM
Astrid M.
Eindhoven
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke sandalen, zitten fijn. Bestelling ook snel ontvangen. Ingepakt in een stevige doos.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden over Vabotti. Jammer dat de schoenen niet in mijn maat voorradig waren.
Beoordeling melden