Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.273 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle afhandeling …

Helaas was een deel van mijn bestelling niet meer op voorraad maar ik kreeg daar snel bericht over en het geld werd direct teruggestort. Bestelling werd snel geleverd en is precies zoals omschreven, erg mooi
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echte scherpe Floris van Bommel sale prijzen

Wat mij bevalt is de echte sale prijzen van onze andere de Floris van Bommel schoenen. Daarnaast was het ook fijn dat de online bestelling snel verwerkt en verstuurd werd. Kortom een echte aanrader.
Beoordeling melden
KA
Kitty A.
Helmond
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service hoog in het vaandel!

Service is buitengewoon goed. Er wordt snel gereageerd op mailtjes. De verzending is constant snel en goed verpakt en retourzending wordt financieel binnen een paar dagen afgewikkeld. Chapeau!
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Hallo , Altijd een mooie collectie van schoenen , heel veel keuze . Vooral van - Van Bommel en Floris van Bommel . Top service . Dank u aan heel de team . Wilfried.
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reeds eerder zeer tevreden bij Vabotti gekocht. Helaas de aankoop nu teruggestuurd. Op het schermpje leek de kleur cognac maar in echt op camel. In recordtijd afgehandeld.
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
het was wel handig geweest als er bij de bestelde inlegzooltjes was vermeld dat deze meer voor damesvoeten geschikt zijn (ivm breedte van zooltjes) verder tevreden
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Had iets over de uiterlijke tijd besteld, maar mijn schoenen werden toch dezelfde dag nog meegegeven aan de bezorger en waren de volgende dag al in huis. Top!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als eerste heb ik al jaren schoenen van Wolky en dat zijn fijne en schoenen. Deze keer heb ik via de website besteld en dat ging gewoon goed. Duidelijk en snel.
Beoordeling melden
EG
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

VABOTTI SNEAKERS

Snelle verzending, duidelijke omschrijving op de website. Hele mooie sneakers en in de opruiming voor een super prijs. Dus volgende keer weer naar VABOTTI.
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles op en top geregeld, mooie schoenen en snelle levering. Het persoonlijke kaartje vind ik de kers op de taart. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Beoordeling melden
JH
Jolanda H.
Alphen aan den Rijn
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie schoenen

In de avond een paar nieuwe schoen gekocht. De volgende dag volgens afspraak verzonden. De dag erna kon ik al genieten van mijn mooie nieuwe schoenen 🥾
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering is top alleen niet de manier waarop dat gebeurt. DHL heeft schoenen gewoon voor de deur neergezet, terwijl we niet thuis waren.
Beoordeling melden
EB
Eric B.
Tilburg
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd vooraf al benaderd over een kleine afwijking op de neus van 1 schoen. Of ik het toch nog wilde of niet. Dat is tenminste service.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, correcte mails, afwerking retourzending. Mooie kwaliteit schoenen. Ik zou informatie over de breedte van de schoen willen lezen
Beoordeling melden
CH
Chritina H.
Doorwerth
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dat er ook een omruiling papier in de verpakking zat,zodat ik eerst kon passen en dan eventueel ruilen voor een andere maat
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Deze maal bestelde ik mijn vijfde paar Waldlaufer. …

Mijn voeten hebben forse steunzolen nodig en rondom stevigheid. Dat vind ik in de Waldlaufers breedte H. Super blij mee.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne website, en goede sale. Levering gaat snel , schoenen komen netjes en met de juiste papieren binnen, fijn!
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en keurige afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is per mail👍
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle verzending en erg goed en snel geholpen door de klantenservice online via de chat! Aanrader!
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn informatie via het mailcontact was niet optimaal, dat had het retour sturen kunnen voorkomen.
Beoordeling melden