Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JV
J. V.
Den Haag
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Breda ken ik en de leuke, goede medewerkers ook al jaren.

Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂
Beoordeling melden
RO
Ria O.
Chaam
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

ik koop meestal bij VABOTTI

ik koop meestal bij van Bommel, nu Vabotti (voorheen) tis soms wel eens moeilijk want ons nichtje heeft ook n schoenen zaak, die heeft geen maat 43, en niet t merk Hartjes, en besteld ze dan, maar zitten ze niet lekker bv, kan ik ze niet terug brengen, en bij jullie is dat geen punt. ideaal!!!
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Op mijn plek gezet door winkelmedewerker.

Winkelmedewerker in Tilburg zette mij op mijn plek. Wat er ook aan de hand was, dat mag naar mijn mening nooit. Behelsde als ik ga lopen schelden of zo. Maar dat deed ik niet. Sindsdien kom ik toch anders de winkel in. Das een beetje jammer. Verder dragen de schoenen heerlijk.
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Online besteld geruild in winkel

Online besteld. Bleek te groot. Online gecheckt voor maat kleiner. Online zag ik dat er in Tilburg die maat aanwezig was. Deze werd 2 dagen gereserveerd, de volgende dag naar Tilburg gegaan. Ze paste precies, dus omgeruild. Medewerksters waren zeer vriendelijk. DUS TOP!!!
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had al goede ervaringen met het kopen van mijn favoriete Loints schoenen bij Van Bommel schoenen in Breda, maar bij Vabotti vind ik nog steeds mooie schoenen in de webshop. Enig minpuntje is dat in de stenen winkel van Vabotti Tilburg geen Loints verkocht wordt.
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was jammer dat de schoenen niet kleiner waren maar we hebben het geprobeerd en doordat ze te groot waren kregen we direct ons geld retour. Klasse. Volgende keer beter want manlief wil alleen schoenen van Floris van Bommel. Volgende keer beter. Succes.
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne winkel om online te kopen. De schoenen in de aanbieding en buiten de aanbieding worden perfect geleverd en het feit dat er altijd een retour bon bij zit is een plus. Ben weer heel blij met mijn nieuwe schoenen
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle afhandeling …

Helaas was een deel van mijn bestelling niet meer op voorraad maar ik kreeg daar snel bericht over en het geld werd direct teruggestort. Bestelling werd snel geleverd en is precies zoals omschreven, erg mooi
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Echte scherpe Floris van Bommel sale prijzen

Wat mij bevalt is de echte sale prijzen van onze andere de Floris van Bommel schoenen. Daarnaast was het ook fijn dat de online bestelling snel verwerkt en verstuurd werd. Kortom een echte aanrader.
Beoordeling melden
KA
Kitty A.
Helmond
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service hoog in het vaandel!

Service is buitengewoon goed. Er wordt snel gereageerd op mailtjes. De verzending is constant snel en goed verpakt en retourzending wordt financieel binnen een paar dagen afgewikkeld. Chapeau!
Beoordeling melden
WD
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is heerlijk zacht leder. Jammer dat ik mt 38,5 heb besteld. Eigenlijk heb ik mt 39, maar die waren nergens te krijgen. Maar het is zulk zacht leer dat ik ze wel wat uitloop.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Hallo , Altijd een mooie collectie van schoenen , heel veel keuze . Vooral van - Van Bommel en Floris van Bommel . Top service . Dank u aan heel de team . Wilfried.
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
het was wel handig geweest als er bij de bestelde inlegzooltjes was vermeld dat deze meer voor damesvoeten geschikt zijn (ivm breedte van zooltjes) verder tevreden
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Had iets over de uiterlijke tijd besteld, maar mijn schoenen werden toch dezelfde dag nog meegegeven aan de bezorger en waren de volgende dag al in huis. Top!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als eerste heb ik al jaren schoenen van Wolky en dat zijn fijne en schoenen. Deze keer heb ik via de website besteld en dat ging gewoon goed. Duidelijk en snel.
Beoordeling melden
EG
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

VABOTTI SNEAKERS

Snelle verzending, duidelijke omschrijving op de website. Hele mooie sneakers en in de opruiming voor een super prijs. Dus volgende keer weer naar VABOTTI.
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering is top alleen niet de manier waarop dat gebeurt. DHL heeft schoenen gewoon voor de deur neergezet, terwijl we niet thuis waren.
Beoordeling melden