Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima schoenen Snel geleverd
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en zeer snel
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen idee
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok!
Beoordeling melden
JT
J T.
Westervoort
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle verzending en erg goed en snel geholpen door de klantenservice online via de chat! Aanrader!
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afspraak correct nagekomen. Prijs was €.20,- lager dan elke andere schoenwinkel
Beoordeling melden
JM
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles tip-top, ook een terugzending prima afgewerkt.
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en correcte afhandeling
Beoordeling melden
FF
F F.
Schimmert
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel, compleet, duidelijk, dus prima
Beoordeling melden
IS
Ilse S.
Mijdrecht
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestellen is easy!

Fijne website. Gaat altijd vlot.
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede service
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering / netjes > goed verlopen

Snelle levering / netjes
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden