Certificaat voor Wingman Condoms

No. X3335E7399BE23A72465CF84F223AAF5E
 

Geldig vanaf
20-12-2017
Geldig tot
25-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wingman Condoms



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 310 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Wingman Condoms al 400 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Geweldig condoom, goeie levering, makkelijk te bestellen. Ik beveel ze al iedereen aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Ottimi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Goed product en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Geen gedoe tijdens het omdoen. De handige kunststof tool maakt dit een fluitje van een cent. Wij zijn wat ouder en gebruiken dit in combinatie met Wingman glijmiddel. Levering snel, anoniem en foutloos. Een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
ik vind het triest en absurd als dhr L.bindels (een stagiair van Wingman) mijn linkedinprofiel gaat bekijken, ik bestel hier discreet en heb dus geen behoefde om gescand te worden :( als ik mee wil doen aan markt onderzoek oid dan meld ik mijzelf daar wel voor aan.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Makkelijk in gebruik, en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Keurige shop
Met goede producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
snel bezorgd, werkt als de beste, niks te klagen meer in bed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
11-02-2019
Fijne condooms, gebruiksgemak is groot en echt heel fijn, ze ruiken niet
Levering en service zijn prima en discreet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan Comfort en genot Ik ben fan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Wij gebruiken deze condooms al twee jaar en willen geen andere meer.
Condoom blijft goede om de pik zitten en heeft een heel natuurlijk gevoel.
Neukt gewoon lekker .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
30-01-2019
Maakt alles nét wat makkelijker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
Snelle service, levering. Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-01-2019
28-01-2019
Super makelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
28-01-2019
Super goede producten ook nog eens snel en betrouwbaar verzonden. Kon inderdaad door de bus dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
27-01-2019
Gewoon goed. Verder geen commentaar nodig. Beleving. 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Neukt lekker weg en was ruim op tijd binnen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
Ontzettend handig condoom in gebruik. Heb je supersnel om. En goed formaat. Ik gebruik ze al jaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
23-01-2019
Ik ben FAN van de snelheid en het gemak waarbij het condoom omgaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
De bestelling komt steeds weer zoals beloofd, TOP. En het product is super handig in gebruik
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
22-01-2019
voelt goed en super eenvoudig te gebruiken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
17-12-2018
21-01-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Handig en origineel. Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Lekker makkelijk en snel omdoen zonder enige moeite. En niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Ik heb er twintig besteld die er gisteren hadden moeten zijn maar nog steeds niets ontvangen. Jammer want jullie product werkt prima.
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Prima product, echt handig in gebruik
Geen geknoei, gewoon makkelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Gewoon klasse
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
ja wel chil, maar verpakking is best wel groot ofzo
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Geen problemen, uiterst tevreden met de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Wij zijn een fan van wingman condooms. Ze zijn erg makkelijk om te doen, en nog nooit problemen gehad met scheuren of iets dergelijks. Veel eenvoudiger dan bv Durex die ik hiervoor ook wel gebruikte. Nu ben je in een paar seconden weer "ready to go".

Levering gebeurd snel (paar dagen) en discreet.
Service heb ik weinig op aan te merken, nog geen gebruik hoeven maken door geen klachten..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
03-01-2019
Het omdoen ging erg soepel en snel. Maar de condoom was veel te dik. Alsof je met een sok sext.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
27-12-2018
Geweldig en makkelijk te gebruiken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
26-12-2018
Helemaal toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
23-12-2018
Niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
23-12-2018
Werkt super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
18-12-2018
Heel fijn in gebruik
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
17-12-2018
De condooms passen echt goed en zijn super makkelijk in het gebruik.
Snelle levering in discrete verpakking.
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
16-12-2018
Snelle en goede levering, helaas nog geen gelegenheid gehad de condooms te testen ;-)
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Makkelijk en goed gevoel.
5.00
Uitstekend

Wingman Condoms klantbeoordeling

Wingman Condoms

Blijf in de flow, met het makkelijkste condoom!

Wingman Condoms werd op 20-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Wingman is een revolutie binnen het product condoom! Wingman is het enige condoom ter wereld, dat ervoor zorgt dat jij makkelijk en zonder fouten het condoom omdoet. Hierdoor blijf je in de flow en geniet je nog meer in bed!

Contact
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Tel: 0850603808
info@wingmancondoms.com
Wingman Condoms
Winkel-exploitant
Wingman Condoms B.V.
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Paul Wiertz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wingman Condoms.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.