Certificaat voor Wingman Condoms

No. X3335E7399BE23A72465CF84F223AAF5E
 

Geldig vanaf
20-12-2017
Geldig tot
25-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wingman Condoms



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 314 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Wingman Condoms al 360 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
07-12-2018
Lekker neuken zonder zorgen. Beste rubbertje in town
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
06-12-2018
Handig en snel in gebruik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Zeer discrete verpakking/verzending, product komt maar in 1 maat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
03-12-2018
Netjes discreet verzonden. Makkelijk in gebruik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Wat een helden product Door verandering van anti conceptie verplicht 2 weken een condoom moeten gebruiken en daar heb ik al een gigantische hekel aan. Dat eeuwige gestuntel en gekloot maar de met de Wingman is het in een handomdraai gedaan (zelfs als je vriend + zijn kleine vriend in dronken status verkeerd.) Dikke aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
27-11-2018
probleemloos
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
27-11-2018
Super condooms, ik had nooit verwacht dat het zo goed zou werken, ik had ze veel eerder moeten vinden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
27-11-2018
Good quality, fast delivery. Recommend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
19-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
19-11-2018
De webshop is makkelijk navigeerbaar. De levering was snel en de producten zijn top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
17-11-2018
Werkt goed, netjes geleverd. geen poespas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Wiegmans bevallen goed, zijn gemakkelijk in gebruik en worden thuis afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Makkelijk te bestellen , makkelijk in gebruik en ze zijn dun
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Snelle levering, discrete verpakking, zeer goede kwaliteit. verder worden aanbevolen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Geweldig snelle levering Gewoon goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Probeerverpakking van Wingman snel ontvangen en uitgeprobeerd. De manier van afrollen van het condoom over je penis is wel even wennen, maar gaat erg snel en makkelijk. Vooral als je wat gehaast een condoom om wil doen is de Wingman erg handig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Snelle levering top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Makkelijk in gebruik en dat is op het juiste moment wel zo fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Wingman condooms makkelijk om te doen en qua gevoel zit het lekker De condoom is dun en tijdens het vrijen voel je dan ook alles Een top product, zeker een aanrader om het uit te proberen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Nog niet geprobeerd maar ziet er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
Niks teveel beloofd Werkt super handig, voelt prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
07-11-2018
Paar jaar geleden gekocht en toen vonden we het nog niet goed werken, nu opnieuw gekocht en geprobeerd...helemaal perfect’
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
Prima service en heerlijke condooms. Deze zijn niet, zoals zoveel andere condooms, nadelig voor de seks en de beleving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
ALLES van Wingman is betrouwbaar: van L(evering) tot S(ervice)

Haal Wingman in huis: no sorrow for tomorrow
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Wij zijn al 4 jaar heel blij met het ontwerp van Wingman: fijne geur, simpel in gebruik en veilig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
great experience
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
Hele fijne condooms. Je voelt ze niet tijdens de daad. Heb alleen wel meerdere malen kunnen ondervinden dat de condoom scheurde, maar dat kan ook door de iets minder rustige vrijpartijen komen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
25-10-2018
the best wingman ever
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
25-10-2018
Prettig en plezierige condooms, ik wil niets anders meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
24-10-2018
Beste condooms ever De levering was snel en discreet. Het gemak waarmee deze condooms te gebruiken zijn is niet te beschrijven. Ik wil nooit meer een ander soort gebruiken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
24-10-2018
Super afhandeling na bestelling en de volgende dag in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
20-10-2018
Snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
18-10-2018
Bestelt en de volgende dag binnen in een neutrale doos. Wingman is echt een super uitvinding. Snel en zonder gedoe te gebruiken. Aanrader is het gebruik van bijbehorend glijmiddel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
14-10-2018
Snelle levering. Handige condooms met goede uitleg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
12-10-2018
Snelle levering en prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
11-10-2018
Wat een mooie glijers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
10-10-2018
Superuitvinding, maakt alles waar wat gezegd wordt: makkelijk opstarten (zoooo slim bedacht, "aantrekken" kost een paar seconden) en je voelt amper dat je er een draagt. Als ik dan toch een condoom moet gebruiken, dan liefst deze
5.00
Uitstekend

Wingman Condoms klantbeoordeling

Wingman Condoms

Blijf in de flow, met het makkelijkste condoom!

Wingman Condoms werd op 20-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Wingman is een revolutie binnen het product condoom! Wingman is het enige condoom ter wereld, dat ervoor zorgt dat jij makkelijk en zonder fouten het condoom omdoet. Hierdoor blijf je in de flow en geniet je nog meer in bed!

Contact
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Tel: 0850603808
info@wingmancondoms.com
Wingman Condoms
Winkel-exploitant
Wingman Condoms B.V.
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Paul Wiertz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wingman Condoms.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.