Certificaat voor Wingman Condoms

No. X3335E7399BE23A72465CF84F223AAF5E
 

Geldig vanaf
20-12-2017
Geldig tot
25-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wingman Condoms



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 302 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Wingman Condoms al 430 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Goed product
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Er is een maat tabel op de site maar als ik condooms bestel kan ik geen maat aangeven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Ze zitten fijn en zijn makkelijk om te doen Alleen de hulpring mag wel ietsjes groter. Bij een erectie is het een beetje pijnlijk om om te doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
Wij gebruiken de Wingman condooms al 4 jaar en zijn nog steeds heel blij met het plezier dat het ons geeft in het gemak van het omdoen en het geurloze glijmiddel. We zijn blij met de aanbiedingen af en toe en we worden netjes op de hoogte gehouden van de service. Helaas past het pakket bij ons niet door de brievenbus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
De verpakking van de condooms is nog steeds slecht. Per 12 in een waardeloos doosje, waar ze ( na de eerste gepakt te hebben) voortdurend uitvallen. Ga alsjeblieft blieft terug naar die verpakking per 4
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Snelle levering, pakketje is goed verpakt zonder dat iemand weet wat je besteld hebt.
De wingmans zijn niet te vergelijken met andere condooms. Ze zijn dun, meer gevoel en stukken minder gedoe met aantrekken’
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Fantastisch product Vele malen beter dan durex. Enorm gebruiksvriendelijk en een echte must have
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Levering was super snel en discreet
De condooms zijn super makkelijk on te doen, zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Sinds 5 jaar fan Aan te brengen binnen paar seconden om erna weer verder te genieten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
28-03-2019
PRODUCT WERKT NAAR BEHOREN.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
20-03-2019
abc
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
16-03-2019
Ik mis de keuze in een grotere maat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Top condooms
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Al jaren een trouwe gebruiker. Nooit weer anders
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Nooit meer andere
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
De oorspronkelijke bestelling was niet compleet maar na contact met klantenservice werd dit snel en klantvriendelijk opgelost.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
no comments, I don't want to be forced to do that
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
09-03-2019
alles is helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
ze zijn echt gemakkelijk. Mijn leven lang tegen die "klote" condooms aangelopen en uiteindelijk besloten om maar geen gemeenschap te hebben wanneer er een condoom noodzakelijk was.
Met de wing.... een nieuw tijdperk voor mij Echt geweldige dingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Het perfecte condoom voor de single en gebonden man. Geen gedoe, geen nare geurtjes of vieze smaak. Zelfs onder de douche gemakkelijk aan te brengen, en veel meer gevoel dan vergelijkbare condooms. Als groter geschapen man, neigde ik eerder naar XL versie, maar de wingman past ook dan goed. Alleen het beugeltje is iets te stevig (mag iets flexibeler zijn) wat bij de eikel licht ongemak veroorzaakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
06-03-2019
Weinig bijzonderheden
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Mijn eerste ervaring was meteen mijn laatste. Gescheurd Fijn zo'n dun condoom Meteen 20 euro lichter voor een morning after pil.
3.00
Redelijk

Wingman Condoms antwoordt: 06-03-2019
Beste, Dank voor je reactie. Wat vervelend dat dit gebeurd is ALLE condooms ter wereld KUNNEN heel af en toe scheuren helaas. Gelukkig komt dit niet vaak voor. Als je me mailt op info@wingmancondoms.com, kunnen we nog kijken naar een oplossing om het leed te verzachten. Gr. Petra van het Wingman Support Team

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Snelle levering, product is makkelijk en snel aan te brengen. Top condoom
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
03-03-2019
Mag wel meer variatie zitten in wat er aangeboden wordt
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
jvkvg
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Prima product, werkt zoals beloofd en het is inderdaad super makkelijk in gebruik.
Er was een probleem met extra porto die ik van postNL kreeg op het pakketje, maar dat werd keurig en snel door Wingman geregeld. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Levering niet zo snel als beloofd, pakketje eerste keer niet aangekomen maar alsnog goed opgelost. Wingman verzendverpakking in de post wel geplet zodat de omdoos niet meer bruikbaar is. Al met al goed maar kan veel beter.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
De bestelling werd snel verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik zal zeker weer eens een bestelling plaatsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Geweldig condoom, goeie levering, makkelijk te bestellen. Ik beveel ze al iedereen aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Ottimi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Goed product en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Geen gedoe tijdens het omdoen. De handige kunststof tool maakt dit een fluitje van een cent. Wij zijn wat ouder en gebruiken dit in combinatie met Wingman glijmiddel. Levering snel, anoniem en foutloos. Een aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
ik vind het triest en absurd als dhr L.bindels (een stagiair van Wingman) mijn linkedinprofiel gaat bekijken, ik bestel hier discreet en heb dus geen behoefde om gescand te worden :( als ik mee wil doen aan markt onderzoek oid dan meld ik mijzelf daar wel voor aan.
2.67
Redelijk

Wingman Condoms antwoordt: 06-03-2019
Beste, Dank voor het bericht. Hier schrokken wij van. Inmiddels hebben we maatregelen genomen naar hem toe. Daarnaast kan ik melden dat alle data volledig veilig is en onze processen nu weer strakker staan. We zijn volledig E-Trusted gecertificeerd, hetgeen ook over data kwaliteit en protectie gaat. Desalniettemin, had dit niet voor mogen komen.Vriendelijke groet, Marielle Wingman Support Team

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Makkelijk in gebruik, en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Keurige shop
Met goede producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
snel bezorgd, werkt als de beste, niks te klagen meer in bed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
11-02-2019
Fijne condooms, gebruiksgemak is groot en echt heel fijn, ze ruiken niet
Levering en service zijn prima en discreet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan Comfort en genot Ik ben fan
5.00
Uitstekend

Wingman Condoms klantbeoordeling

Wingman Condoms

Blijf in de flow, met het makkelijkste condoom!

Wingman Condoms werd op 20-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Wingman is een revolutie binnen het product condoom! Wingman is het enige condoom ter wereld, dat ervoor zorgt dat jij makkelijk en zonder fouten het condoom omdoet. Hierdoor blijf je in de flow en geniet je nog meer in bed!

Contact
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Tel: 0850603808
info@wingmancondoms.com
Wingman Condoms
Winkel-exploitant
Wingman Condoms B.V.
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Paul Wiertz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wingman Condoms.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.