Certificaat voor Wingman Condoms

No. X3335E7399BE23A72465CF84F223AAF5E
 

Geldig vanaf
20-12-2017
Geldig tot
25-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Wingman Condoms



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 158 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Wingman Condoms al 481 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Makkelijk te bestellen en snelle service Erg tevreden, volgende keer bestel ik hier weer. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Superproduct, en netjes geleverd 2 dagen later
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Prima product, makkelijk in gebruik.
Prima levering en service
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
handig in gebruik, wel wat extra afval, super snelle levering en goede website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Hallo mensen wij zijn heel blij met de Wingman condooms. Maar ik vraag me af zijn ze er ook met een groter houdertje . Deze past niet voor iedereen .
En ja ik vertel als het zo te pas komt dat ik liever een Wingman gebruik
zo zijn in tegenstelling van een ander bekent merk veel beter ze stinken niet .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Geweldig. Geen gedoe meer. Eenvoudig en snel die condoom omdoen. Een verademing.
In combinatie met Wingman glijmiddel de ideale keuze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Na 48 stuks staat de stand op 100 succes. Geen geknapte rubbers. Omdoen kan zelfs in het donker, als je eenmaal op gevoel weet welke kant van het plastic klemmetje boven moet. Een nadeel van het klemmetje is dat je wel eens wakker kan worden met een plastic ringetje afdruk op je rug, omdat je dat ergens neer hebt gegooid na het omdoen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Snel geleverd Het is een heerlijk gevoel met de seks. Ook vrij snel er om, waardoor je niet onnodig hoeft te klungelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Levering was heel snel en geheel anoniem. Er stond namelijk ook geen naam voor retourzending op de doos daar dit bij andere bedrijven nog wel eens anders is.
Het product is precies wat ze vertellen. Het is veel dunner en daardoor heeft de man met gevoel. Daarnaast is hij heel makkelijk en snel in te doen.
Prefect dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
12-09-2019
De beste in het heetst van de strijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
the best there is.....
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Ik raad wingman vaak aan bij mijn vriendinnen. Het omdoen van een condoom ging nog nooit zo snel en makkelijk en de condooms voelen erg prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Veel fijner in gebruik dan andere condooms. En online bestellen is gewoon super makkelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Het is een goede en een makkelijk gebruiken condoom waar je echt wat aan heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
Beste condoom
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Super handig in gebruik
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Real easy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Prima producten die tot dusverre nog niet teleur hebben gesteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
Wingman condooms werken erg fijn. Geen geklungel en gedoe meer. Ook zijn ze dun wat erg fijn is voor de man
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
24-07-2019
We willen niet meer anders, veel makkelijker prettiger en beter dan andere merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
22-07-2019
Al jaren gebruiker, snel, safe en gewoon simpel. Dus daarom deze score
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
21-07-2019
Wij gebruiken ze nu al een lange tijd en elke keer zijn we er super blij mee.
Het is snel omgedaan en het genot blijft super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima product, makkelijk aan te brengen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
houdbaarheidsdatum op de doos komt niet overeen met houdbaarheidsdatum op de condoom zelf, hierdoor erg onbetrouwbaar.
3.00
Redelijk

Wingman Condoms antwoordt: 22-07-2019
Beste Wingman gebruiker, Dank voor je reactie. Dit is iets dat we nog nooit gehoord hebben. Zou je naar info@wingmancondoms.com kunnen laten weten over welke houdbaarheidsdata het ging, zodat we dit in het kwaliteitsmanagement systeem kunnen controleren? Dank. Vriendelijke groet, Paul, Wingman Support Team

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Snelle levering, werken handig.Nota zou handig zijn ivm zorgverzekering.Verder dik te vree
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Top product Er fijn en makkelijk in gebruik. Echte aanrader voor elke man.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
27-06-2019
net
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
25-06-2019
Snelle anonieme levering. Product staat met kop en schouders boven de rest zowel qua genot als gemak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
21-06-2019
Bonjour,

Je suis globalement très satisfait Merci beaucoup :)

- Pour le service, je mettrai 5 étoiles si les pages étaient toutes traductibles. Là sur cette page par exemple, je ne comprends rien, idem dans les mails que je reçois et sur certaines autres pages du site.

- Pour les produits, qui sont excellents, je ne mettrai pas plus de 3/5 tant que les ailettes seront en plastique.

4.00
Goed

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
20-06-2019
Heel snel geleverd is al de 2e keer dat ik ze bestel vindt ze super fijn in gebruik super zal iederéén aan raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
De beste condooms die er bestaan..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Heel prettig in het gebruik. Makkelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Alles van wingman is top. Nog nooit zo'n fijne condoom gebruikt, levering snel en de service goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Snelle levering en prima condooms Zitten als gegoten en voelt natuurlijk aan tijdens de seks.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Goed product, doos was wel wat ingedeukt, maar dat is waarschijnlijk tijdens transport gebeurd. Zou mooi zijn als ze meer opties hadden van wingman, wat meer variatie in dikte, smaken etc.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
Ik bestelde een pakket voor een vriend en kreeg geen bericht dat het pakket was bezorgd. Na een mail naar Wingman wat de status van het pakket was en een bevestiging dat het adres klopte, hoorde ik niks meer. Na een dag weer een keer gemaild over de status. Geen bericht. Achteraf bleek het pakket gewoon bezorgd (niet thuis-briefje in de bus). Dat had Wingman makkelijk aan me kunnen laten weten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Netjes en snel bezorgd, producten zijn handig en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering.
Kwaliteit is top - hadden ze eerder moeten bedenken :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Wingman Condoms klantbeoordeling

Wingman Condoms

Blijf in de flow, met het makkelijkste condoom!

Wingman Condoms werd op 20-12-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

De Wingman is een revolutie binnen het product condoom! Wingman is het enige condoom ter wereld, dat ervoor zorgt dat jij makkelijk en zonder fouten het condoom omdoet. Hierdoor blijf je in de flow en geniet je nog meer in bed!

Contact
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
info@wingmancondoms.com
Wingman Condoms
Winkel-exploitant
Wingman Condoms B.V.
Wiersedreef 18
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Paul Wiertz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Wingman Condoms.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.