Klanten zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak positief genoemd. Ook de klantvriendelijkheid, het oplossend vermogen en de goede communicatie van de service worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de eenvoudige montage, het gebruiksgemak en de duidelijke instructies van de producten als prettig ervaren. De overzichtelijke webshop met duidelijke informatie en het bestelgemak wordt eveneens geprezen. Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding meestal als goed wordt beschouwd, vinden sommige klanten de producten aan de dure kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbabysonly.nl
Aanrader!
Mooi product, onze dochter slaapt er lekker door en ik zou ‘m zeker aanraden.
Mooi dik speelkleed van fijne stof. Speeltjes zijn erg leuk aan de bogen. Baby is er helemaal blij mee, en je kunt als ouder er gezellig bij zitten en wiebelen aan de zachte bogen.
Snelle levering en product precies zoals op de foto afgebeeld. Lampje is heel makkelijk te bevestigen, omdat er een voorbeeldje bij zit hoe te boren qua plekken. Goede aankoop en snelle levering.
Snelle levering en prachtig wikkeldekentje!
Alles goed maar veel te duur. Maar was gewenst cadeau dusss
Snel verstuurd, mooie kwaliteit van de artikelen. Kleur en vorm komen overeen met de afbeeldingen in de webshop. Fijne communicatie en prijs kwaliteit is perfect.
Leuke site en snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit van het boxkleed.
Mooie producten van goede kwaliteit en snelle levering.
Mooie kwaliteit producten en snelle bezorging
Top service, prijs en kwaliteit 👍
Collega is er blij mee voor haar kleine ventje die binnenkort het levenslicht gaat zien.
Mobiel gekocht helaas probleem maar super snel opgelost
Super leuk mobiel gekocht helaas muziek doosje deed het niet. Even gebeld en volgende dag nieuw muziekdoosje al in huis. Werd ook nog aan de ontvanger van het Mobiel gestuurd. Super service
Snelle levering, goede kwaliteit, mijn kleinkind vind ze heerlijk zitten