DreamLand Nederland

10.695 reviews in totaal

10.695 reviews since 23 jan 2026

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven. Het afhalen van bestellingen in de winkel verloopt meestal makkelijk en snel, en de producten zijn doorgaans goed en netjes verpakt. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijke communicatie rondom de levering. De bereikbaarheid en communicatie van het personeel kunnen beter, en producten zijn niet altijd op voorraad of de voorraadcommunicatie schiet tekort. Daarnaast wordt het retourproces als ingewikkeld en omslachtig ervaren, met name door verzendkosten en beperkte terugbetaling. Ook zijn er wensen voor lagere verzendkosten en komt het voor dat communicatie rondom afhaalberichten niet altijd vlekkeloos verloopt.

ReviewsDreamLand Nederland

Correcte afhandeling - snelle levering - geen extra verzendkosten - goede bereikbaarheid
Actie voor de prijzen van lego. Dat mis ik wel. Omdat lego zo duur is.
Moest lang wachten om pakket af te halen Contact met klantenservice en toen opgelost
Sneller geleverd dan verwacht gezien het weekend en exact wat we verwachtten.
Ik bestel dat aan huis aan komt met verzend kosten, ik kon niks annuleren. 2x al zo gegaan. En als je geld terug wilt, moet je naar de winkel en krijg je verzendkosten niet terug alleen artikel wordt vergoed. Vind ik slecht geregeld

Antwoord van DreamLand Nederland

Beste Jolanda, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat onze transportpartner een leverpoging aan huis heeft gedaan. Omdat er op dat moment niemand aanwezig was, werd het pakket naar een afhaalpunt gebracht zodat u het alsnog kon ontvangen. We begrijpen echter dat dit niet de ervaring was waarop u had gehoopt en nemen uw opmerkingen over de verzendkosten en de annuleringsmogelijkheden ter harte. Feedback zoals die van u helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, dan kunt u steeds contact opnemen via info@dreamland.nl. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, Dreamland-Team

Betaalbaar en snelle levering

Goedkoper dan andere bedrijven en een supersnelle verzending!

Loting Pokemon

Nieuwe loting systeem voor pokemon werkt prima, eindelijk eens een keer wat kunnen bestellen voor een mooie prijs!
Geïmporteerde review

Leuke tafel! Dochter van 6 is er erg blij mee

Neem wel even wat tijd voor het in elkaar zetten, maar het ging erg makkelijk. Tafel is superleuk. Je moet er als ouder wel bij blijven, zeker bij het opzetten. Het tafelvoetbalspel is wat zwaarder, de rest is vrij licht en makkelijk te spelen. Leuk dat er meerdere spellen in 1 tafel zitten, dus maar 1 keer de opbergruimte. Met 2 schroefjes die je met de hand eruit haalt kun je de tafel omhoog zetten, en 2 schroefjes (ook door gewoon met de hand te draaien) om de tafelvoetbaltafel vast te zetten

Betaalbaar product en top verzonden

alles top geregeld en verzending was keurig ingepakt.

Zoals verwacht

Verzending zoals verwacht, goed verpakt, goede prijzen
The shipping was a bit slow (took up to a week), because I did not realize at first that the game was coming from Belgium (we're in Netherlands). Otherwise the game arrived just fine and it's all good.
Snelle levering precies wat ik zocht voor kleinzoon
Prachtig kado voor de verjaardag van onze kleinzoon!
Goede prijzen, groot assortiment en Snelle verzending.
ik heb lego met clic en collect besteld. na bevestiging kon ik het ophalen
Niks op aan te merken, duidelijk en snel met leveren

Lego cadeau

De hele snelle reactie en volgende dag de bestelling ophalen in de winkel
Snelle duidelijke afhandeling bestelling

Makkelijk te bestellen met scherpe prijs

Makkelijk te bestellen, scherpe prijs! Verzendkosten verlagen.
Online besteld en in de winkel opgehaald. Was zo geregeld!

Bij DreamLand (voorheen ToyChamp) worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezo...