soundimports.eu/nl

3.957 reviews in totaal   897 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 9 nov 2020

soundimports.eu/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, waarbij problemen doorgaans snel worden opgelost. Er wordt veel lof uitgesproken over de goede communicatie, het ruime en specialistische aanbod dat vrijwel altijd op voorraad is, en de concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Producten worden stevig verpakt verzonden en de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik ervaren. Daarnaast waarderen klanten het snelle en klantgerichte oplossen van fouten of defecten. Enkele klanten geven aan dat informatie soms te laat of onduidelijk werd verstrekt.

Reviewssoundimports.eu/nl

Afstemming over backorder items tijdens mijn vakantieperiode

Tijdens mijn vakantie stonden uit verschillende bestellingen backorders open. Met soepele afstemming werden backorder items vast te houden en te combineren zodat ik alle items na mijn vakantie in een keer geleverd kon krijgen.
Super geholpen met een door MIjZELF gecreëerd probleem. Het was allemaal weer snel in orde en heb de spullen met een minimale vertraging binnengekregen.
Zeer goede communicatie, binnen een dag ractie op mail. Ze hanteren nog de menselijke maat door mee te denken met problemen van de klant.

verkeerd verzonden item perfect opgelost

Na een verkeerd verzonden item, geheel kostenloos een vervangend item gekregen. Hele goede service en veel keus.
Uitstekende service. Ik had een foutje gemaakt in de bestelling, werd snel en netjes opgelost door de klantenservice. Verder een enorm assortiment en goede prijzen. Ook supersnel verzonden. Heb straks meer nodig en kom hier dus terug.

Snelle oplossing voor ontbrekende print

Toen ik meldde dat er een print in het bouwpakket ontbrak, had jullie medewerker meteen een oplossing paraat in de vorm van een universele print. Dat was heel plezierig. Daarna moest ik er nog een paar dagen op wachten: ik had hem beter even kunnen komen ophalen aan de Peizerweg. Een goed les voor een volgende keer! Wat me ook een beetje tegenviel: in september een bestelling plaatsen en in december de bestelling pas toegestuurd krijgen. Een mailtje over hoe, waarom en wanneer dan wel was prettig geweest.

Te vroeg ophaalbericht.

Jullie hebben bericht gestuurd dat mijn pakketje klaar was om af the halen. Maar dat klopte niet. Hij was bij het DPD pakketcentrum aangekomen maar was nog niet gesorteerd. Dus heb 20 minuten in de vrieskou in de rij gestaan om te horen dat ik email van DPD moest afwachten en dan terug komen :-) Kan gebeuren, maar dan weten jullie het voor de volgende keer: bij pakketcentrum aangekomen betekent niet klaar om op te halen.

Mooie steunen om je peakers erop te zetten.

Deze verhogingen gebruik ik voor mijn speakers. Deze speakers zijn vrij zwaar (wel minder dan 10 kg) en met het inelkaar zetten van de verhogingen viel mij op dat de schroeven wel erg gemakkeljk in de onderplaat gingen. Ik had niet het gevoel dat het goed vast zat. Ben toch doorgegaan met het in elkaarzetten en de Boxen staan erop. Als ik dit had moeten maken dat zou ik er constructielijm bij hebben geleverd. Lijmen en schroeven geeft meer zekerheid.

Soundsatisfsction met soundimports

Bluesound streamer -quad elite pre-2x monoblok Soundimports - ppiegaluidsprekers=Geweldig om naar te luisteren. Goede service envriendelijke uitleg over levertijd.
Snelle afhandeling. Had verkeerde item besteld maar ontving het juiste product correct en ontving het restitutie bedrag snel terug. Ook telefonisch correct geholpen.
M H
M H.

Snelle afhandeling en verzending

Niets ten nadele van Soundsimport snelle service alleen de post wat een drama.5dgn onderweg.
Perfecte service ervaren. Heb twee spoelen besteld waarvan een helaas beschadigd was. Een retouraanvraag gedaan via de website en binnen 24 uur nog een reactie ontvangen. Het defecte product mag ik houden en er is een nazending of restitutie aangeboden. Nu bezig met het ontwerpen van een set speakers en ga hier mijn componenten en drivers bestellen.
integer en betrouwbaar bedrijf. Kocht al meerdre artikelen groot en klein, duur en minder duur ook. Bij allernieuwste ontwikkelingen in bijv. classe AB versterkers, niet zozeer tech.details maar wat de PRAKTISCHE voordelen zijn.
R V
Raymond v.

Snel en perfect

Sb acoustics/audience drivers besteld, binnen 2 dagen in huis! Klinken waanzinnig. Extra complimenten voor de uitgebreide informatie, pdf's met alle metingen staan er altijd netjes bij.
Top service. Kwam een onderdeel defect aan. Deze werd direct vervangen zonder retouren. Echt een aanrader deze site.
De kabel die ik bestelde is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Very good experience

Website was very easy to navigate, checkout was smooth, and the delivery was fast. Nothing to complain about :)

Goed voorbereiden - een aantal tips!

Zelf heb ik een tijd zitten fiegelieren met de microfoon in Windows 11. Windows bleek maar al te graag baasje te willen spelen wat betreft gewenste instellingen. Dus lees mijn tips hieronder en je zult direct een erg goed resultaat behalen. De UMIK-1 is een meetmicrofoon met een 24-bit ADC en een zeer lage eigen ruisvloer (gespecificeerd op –74 dBFS). De gain wordt niet in de microfoon zelf toegepast, maar in de meetsoftware zoals REW of Dirac. Daarom lijkt het in Windows alsof de microfoon een laag signaal geeft (bijvoorbeeld 2%), maar dat is voor dit type apparaat normaal en volgens specificatie. Meetmicrofoons worden anders weergegeven dan consumenten-USB-microfoons die intern al zwaar versterkt worden. De UMIK-1 is ontworpen om zuiver en ongemodificeerd te meten, zodat je betrouwbare resultaten krijgt zodra de versterking in de meetsoftware wordt toegepast. LET OP!: De ruis die kan ontstaat is doorgaans door Windows-instellingen, zoals automatische microfoonversterking of ruisonderdrukking, of door een mismatch in Dirac/REW. Dit is gelukkig goed te verhelpen. DE TIPS: MiniDSP bevestigt dat Windows-instellingen invloed kunnen hebben en dat het belangrijk is om: • AGC en ruisonderdrukking uit te schakelen • de UMIK-1 in Exclusive Mode te gebruiken • de individuele calibratiefile van uw UMIK-1 te laden • de gain uitsluitend in Dirac of REW in te stellen, niet in Windows Veel plezier gewenst van deze meetmicrofoon.
Fijne Service, Pakket werd snel geleverd, is ook fatsoenlijk in gepakt erg tevreden

Goed! Ik ben tevreden.

Snelle en juiste levering. Was inderdaad de volgende dag binnen. Zou mooi zijn als de prijs aangescherpt kan worden of er maar aanbieding/sales zijn of een klantenbinding programma met punten. In te ztten bij een volgende bestelling. Of een waardering voor klanten die al jaren bestellen.

soundimports.eu/nl

SoundImports is een webshop gespecialiseerd in alles voor zelfbouwaudio. De webwinkel heeft een breed assortiment met merken als Dayton Audio, Scan-Speak, Tang Band, Hypex, miniDSP en vele andere. Er ...