Janna Louise Amsterdam®- Logo - Reviews

Janna Louise Amsterdam®- Logo - Reviews

Janna Louise Amsterdam®

18 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden18 reviews in totaal

Reviews voor jannalouise.nl

Giorgionno is Dè musthave voor mannen🤌🏼👑

Mijn ervaring met de Giorgionno producten is geweldig. De Pomade ruikt heerlijk, is niet vet en heeft een sterke hold voor mijn baard. De GentleWash is zeer goed reinigend en ruikt lekker. De GentleBalm gebruik ik na het scheren voor herstel en anti-Aging
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Beste Onno, Hartelijk dank voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier met de producten van Giorgionno..😉
Heel fijn product zowel de reiniger als de crème en serum Hele subtiele geur en smeert goed uit je hebt niet veel nodig om weer een prachtige gezonde huid te hebben
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Astrid, Heel erg bedankt voor de prachtige review, daar zijn wij heel blij mee. Op deze manier kunnen we werken aan nog meer tevredenheid bij onze klanten in de salon en online. Wij wensen jou heel veel beterschap en gezondheid toe gezien je situatie... in gedachten bij je.. Met stralende groet, Hillie
van een doffe/droge huid naar een frisse /goed hydraterende huid ( heb nog nooit zo n goed uitziende huid gehad en zit ook nog in de overgang ).
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Jannie, Hartelijk dank voor de mooie review en de 5 sterren die je ons geeft. Ik wens je nog een stralende dag toe.🌞 Hillie

Goed en huidvriendelijk product en zuinig in gebruik

Het product is zuinig in gebruik. Mijn gevoelige huid ziet er rustiger uit en de huid ziet er verzorgd uit.
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag martha, Heel erg bedankt voor de 5 sterren en mooie feedback die we gekregen hebben. Ik wens je nog een stralende dag toe.🌞 Hillie
Ik heb de dagcrème met een zonnefactor. Ruikt lekker en is goed voor mijn gevoelige huid.
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Hi mendy, Wat super om zo'n mooie review terug te zien en hoe blij je bent met je product en dat het goed is voor je huid. Dankjewel nogmaals! 🙏🏼 Met stralende groet, Hillie
Zeer kwalitatief mooie producten en snelle verzending. 🤌🏼👑

Fijne oogcreme

Fijne, rijke oogcreme. Maar niet te vet, precies goed.
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Dag Henny, Wat fijn dat de oogcrème zo goed bevalt. Wij zijn heel blij met je mooie review. Met stralende groet, Hillie

Alle producten voelen fijn aan op de huid!!

Alle producten voelen fijn aan op de huidd
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Maartje, Heel erg bedankt voor de prachtige review, daar zijn wij heel blij mee. Op deze manier kunnen we werken aan nog meer tevredenheid bij onze klanten in de salon en online. Met stralende groet, Hillie
Geweldig 🥰
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag, Heel erg bedankt voor de mooie review en 5 sterren. Ik wens je nog een stralende dag toe, Hillie
Tevreden!
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Ursula, Heel erg bedankt voor de 5 sterren die we van je gekregen hebben en dat je blij bent met de producten van Janna Louise Amsterdam®. Wij zijn er heel erg blij mee dat je zo tevreden bent. Ik wens je nog een stralende dag toe 🌞 Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Lieve Mama, Heel erg bedankt voor de 5 sterren en ik weet dat je al heel lang de producten met heel goed resultaat gebruikt. Vernoemd naar jou mag dit mooie merk een groot succes worden. Hopelijk lezen de mensen jouw "story" hoe Janna Louise tot stand is gekomen, Veel liefs, je dochter Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Grietje, Heel erg bedankt voor de 5 sterren die we van je gekregen hebben en dat je blij bent met de producten van Janna Louise Amsterdam®. Wij zijn er heel erg blij mee dat je zo tevrden bent. Ik wens je nog een stralende dag toe 🌞 Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Goedemiddag Helga, Heel erg bedankt voor de 5 sterren die we van je gekregen hebben en dat je blij bent met de producten van Janna Louise Amsterdam®. Wij zijn er heel erg blij mee dat je zo tevrden bent. Ik wens je nog een stralende dag toe 🌞 en geniet in het mooie Denemarken 🇩🇰 Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Beste Tim, Hartelijk bedankt voor de 5 sterren die we hebben ontvangen. Wij wensen je een stralende dag toe. Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Dag Franca, Ik mis wat tekst, maar wat zijn wij blij met de 5 sterren die je ons geeft! Wij wensen je veel plezier met je product(en). Met stralende groet, Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Dag Petra, Wat lief dat je ons 5 sterren hebt gegeven, dat doet ons heel goed. Met stralende groet, Hillie
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Beste Klaas, Hartelijk dank voor je 5 sterren, daar zijn wij heel blij mee. Met stralende groet, Hillie
SP
Sonja P.
Antwoord van Janna Louise Amsterdam®
Dag Sonja, Dankjewel voor de 4 sterren die we van je gekregen hebben. Met stralende groet, Hillie