saniheat.nl
Beoordelingen:

266 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden925 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 jan 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
saniheat.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
JB
Jan B.
Cillaarshoek
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

uitstekend verpakt

gemakkelijk bestellen, snelle verzending, uitstekend verpakt
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima advies gehad over de WhatsApp. Snel verstuurd ook
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
netjes ingepakte doos en prima snelle levering
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg geen pdf als factuur. Wel een mail.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
13 mrt 2024
Goedemiddag, Het klopt dat u bij ons niet gelijk de factuur toegestuurd krijgt. Je krijgt van ons de orderbevestiging en als u wilt kunt u de factuur bij ons opvragen. Deze wordt dan later naar u gemaild. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en directe levering.
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed geregeld
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel geleverd
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks in bevestiging toegezegde levering op vrijdag 8 mrt 2024 met PostNL, nu op zondag 10 mrt, nog niets ontvangen en ook geen tracking code ontvangen. Blijkbaar moet ik nog even wachten ondanks dat ik wel aan mijn betalingsverplichting, ruim € 66, heb voldaan. Tot nu toe een slechte performance.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

10 euro verzendkosten betaald voor een postzegel

Bij een bestelling van €4,76 werden er €10 aan verzendkosten in rekening gebracht. Nu vind ik het niet heel erg om verzendkosten te betalen als het ook de daadwerkelijke kosten zijn maar het product bleek gewoon in een envelop te zitten met een standaard NL postzegel.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, zou alleen prettig zijn ook bij bestellen een orderbevestiging te krijgen. Kreeg nu alleen van trusten shop een mailtje. Mogelijk gebeurd dat normaal wel maar verder geen slecht woord voor saniheat.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
6 feb 2024
Beste, Bedankt voor uw review. U krijgt altijd een orderbevestiging van ons. Het kan zijn dat hij in uw spam mail terecht is gekomen. Met vriendelijke groet, Team Saniheat.
TM
Tony M.
Amstelveen
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ondersteuning top!

Snelle en fijne communicatie met de klantenservice. Luisteren en denken mee in oplossingen en handelen hier ook naar.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
21 feb 2024
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima snelle service Jammer dat de kraan op de foto’s van koper was en het product wat je krijgt van plastc
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen webshop

Supersnelle levering goed verpakt voor een artikel wat makkelijk stuk kan gaan tijdens transport.
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, snel bezorgd.

Prijs product lag goed, in de middag besteld en volgende morgen om 09.20 in huis.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super klantenservice

Klantenservice is behulpzaam en ze denken met je mee.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
14 feb 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering en product conform de bestelling.
Beoordeling melden