saniheat.nl
Beoordelingen:

266 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden925 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 jan 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
saniheat.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

de meest kritische beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding en waar voor je geld.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel leveren en klantvriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
6 feb 2024
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel en super vriendelijk!
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juiste artikel keurig geleverd
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
pakket ontvangen, helft van bestelde goederen waren niet in doos. (bij bestelling waren ze wel voorradig) Geen mail, of briefje in doos, dat de rest nagestuurd wordt. Na 2 mailtjes uiteindelijk ontvangen. Als je dan bij ontvangst al gelijk geïnformeerd wordt, is dat voor beide partijen het minste werk.
Beoordeling melden
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Product en prijs goed, 4 sterren

+ Product zoals omschreven + goede prijs - Net voor 17u30 besteld en bevestigd, toch niet volgende werkdag geleverd - Geen track&trace - Kopersbescherming via E-trusted automatisch tot €100,- maar voor volledige bescherming moet je een tientje extra betalen.
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foute bestelling door mij meteen recht gezet door Saniheat

Ik had per abuis het verkeerde artikel besteld. Ondanks dat de order al lang verwerkt was bleek een telefoontje richting Saniheat genoeg om de bestelling nog aan te passen en werd het juiste artikel toegestuurd. Zeer goede service en vriendelijke mensen.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering info.

Was haast bij, bestelling om 17.30u. De volgende dag keurig op tijd ontvangen. Stond ook op de nota. Maar van het verzendbedrijf pas de volgende ochtend omstreeks 11.00u bevestiging en tijd. Dat is jammer zo laat want thermostaat wel belangrijk.
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon fantastisch

Zat met mijn handen in het haar voor een kleinigheid maar ben bijzonder goed geholpen. Er werd meegedacht, in deze heeft Hans ook ontzettend zijn best gedaan welke heeft geresulteerd dat ik mijn product goed heb ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
10 jul 2023
Beste Bert, Bedankt voor uw leuke reactie en 5 sterren. Ik heb dit doorgegeven aan Hans. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

De prijs van de keukenkraan was aantrekkelijk.

De prijs van de keukenkraan was aantrekkelijk en de kraan werd snel geleverd. Wat vreemd was dat de kraan bij SaniHeat was besteld, geleverd werd door een andere firma die dit in opdracht van weer een andere firma deed.
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie en vlotte service gekregen nadat bleek dat ik een niet passend onderdeel had besteld (waarbij opgemerkt dat het plaatje op de website niet overeenkwam met het daadwerkelijke atrikel). Was top!
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
10 okt 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, prima service!

Het bestelde onderdeel is goed verpakt en snel geleverd. Duidelijke omschrijving op de website zodat je eigenlijk niks verkeerds kunt bestellen. Prijzen zijn marktconform. Prima geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
12 dec 2023
Beste, Bedankt voor uw review en de foto van uw product. Goed om te zien en te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
PW
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede afvoerput voor mooie scherpe prijs Snel verzonden , en goed netjes verpakt Kortom zeer tevreden , en kom hier zeker terug voor mijn lopende projecten in huis
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
10 jul 2023
Beste Peter, Bedankt voor uw 5 sterren. Leuk om te lezen dat u tevreden bent, en in de toekomst uw volgende projecten bij ons wil gaan bestellen. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service. Had zelf een foutje gemaakt, waar ik mail voor opmaakte. Deze werd vlot behandeld en mijn fout werd door de medewerker vlug verbeterd.
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima Service. Bij de bestelling ontbraken 2 haakjes die ik (ook) had besteld. Ik heb hierover gemaild en 1 dag later zijn deze alsnog toegestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
29 aug 2023
Beste Inge, Bedankt voor u review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs.