Minicar-parts.nl

3.729 reviews in totaal   754 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid. Het vriendelijke en behulpzame contact met medewerkers wordt gewaardeerd. Ook vinden klanten de informatie, website en communicatie duidelijk en makkelijk te begrijpen. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Problemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat door klanten erg wordt gewaardeerd. Enkele klanten geven echter aan dat imitaties of goedkopere onderdelen minder gewaardeerd worden.

ReviewsMinicar-parts.nl

Snelle en correcte levering

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat we goed konden helpen!
Producten altijd zoals omschreven en snel in huis

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Duidelijk en goed te vinden

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ze hebben mij goed geholpen ik moest een nieuwe uitlaat hebben die heb ik nu

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Graag tot een volgende keer!
Goed op de hoogte gehouden tijdens de levering,heel goed voor elkaar

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling!
Samenwerking is geweldig snelheid service

Fijne ervaring

Ik heb hele fijne ervaring en zeker al n keer of 3 iets besteld voor mn autootje. Alles kwam keurig verpakt aan en binnen afzienbare tijd. Beveel deze site dan ook van harte aan!

Antwoord van Minicar-parts.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en/of producten. We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen, dus het is mooi om te merken dat dit ook zo wordt ervaren.
Top winkels top klanten contact

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Graag tot een volgende keer!
fijn geholpen. vriendelijk te woord gestaan.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
werkt makkelijk en snel, 100 punten!

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Hoe ze met de mens om gaan is super

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Het beste bedrijf voor brommobielen. Altijd kundig en snel. Een aanrader.

Antwoord van Minicar-parts.nl

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Snelle en correcte leverreiniging

Erg snel en betrouwbaar

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Top bedrijf , verzend snel, ik bestel er al een paar jaar , zeer tevreden ✅

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zou het niet snel weer doen

Ik zoek op mijn brommobiel op merk en model naar onderdelen. En krijg onderdelen te vinden die niet eens passen. Ook krijg je prijzen voor de btw en als je afrekent zijn ze ineens duurder. Verzendkosten zijn ook rete duur en lang tot dat het verstuurd is.

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Onze onderdelenzoeker is bedoeld om het zoeken makkelijker te maken, maar wij begrijpen dat dit frustrerend is wanneer er onderdelen worden getoond waarvan u denkt dat ze niet passen. Wij horen graag om welke onderdelen en welk voertuig het gaat, zodat we dit kunnen controleren en verbeteren. Daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we met u mee. Wat betreft de prijzen kunnen ze niet ineens duurder zijn. Meld ook vooral als u dit denkt tegen te komen bij onze klantenservice. Onderdelen die op voorraad zijn worden direct verstuurd, als dat niet zo is staat er een indicatie van levering bij.
Heel netjes en goede service

Antwoord van Minicar-parts.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Goede service en snelle bezorging 👍🏼

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Antwoord van Minicar-parts.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat we goed konden helpen!
Netjes en vlot opgestuurd