Berkerstore.nl

1.813 reviews in totaal   241 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over het ruime en complete assortiment, waarbij vooral de beschikbaarheid van specifieke of oudere producten wordt gewaardeerd. De website wordt als overzichtelijk en duidelijk ervaren, wat het bestellen vergemakkelijkt. Ook de snelle en tijdige levering krijgt vaak complimenten. De service wordt doorgaans als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht bestempeld, met goede ervaringen bij retouren en maatwerkoplossingen. Daarnaast waarderen klanten de hoge kwaliteit van de producten en het geleverde materiaal, evenals de prijs-kwaliteitverhouding. Aan de andere kant zijn er soms klachten over langere levertijden en onduidelijkheid hierover. De communicatie kan volgens sommige klanten beter wanneer leveringen vertraagd zijn. Verder worden de verzendkosten en sommige productprijzen als aan de hoge kant ervaren.

ReviewsBerkerstore.nl

Was heel goed geholpen bij het zoeken naar vervangen plaatsjes en plintjes voor mn oudere modul 2 schakelaar. Levering was heel rap. Enige minpuntje , als het dat al is. De prijzen hoger dan andere verkopers.
Overzichtelijke website, snelle service en ruim assortiment. Zou wel graag willen weten of ik als interieurontwerper/renovateur een B2B account kan krijgen voor gunstigere tarieven.
Gelukkig is een deelverzsnding mogelijk. 1 artikel nog niet beschikbaar. De overige artikelen zijn direct verstuurd door berkerstore.
Snelle levering en mooi verpakt. Enige kleinigheid: gezien mijn kleine bestelling was de verzendkost wél vrij hoog.

Ondanks voorraadtekort goed geholpen.

Het door ons bestelde product bleek niet geheel compleet voorradig te zijn. Het heeft vrij lang geduurd voordat het wél beschikbaar was, maar we zijn prima geholpen door deelzendingen te sturen en goed te communiceren. Uiteindelijk nét op tijd binnen. De producten ademen kwaliteit.

Snelle en juiste levering

Duidelijkere makkelijke mogelijkheid je product te zoeken en te bestellen. Volledig op tijd geleverd
Prima materiaal voor de boot (zelfde als origineel), vlotte bestelling en levering zoals voorzien.
Product naar wens. Goede prijs Levertijd zoals omschreven.
Mooie produkten voor een goede prijs super tevreden.

uitstekende webwinkel voor berker schakelmateriaal

Ze hebben zo'n beetje alles van Berker. Vlot geleverd. Prima
Snel verzenden , top ! Afwerken van retourneren ook helemaal tevreden !
Wat mij niet bevalt is de onduidelijkheid over de levertijd

Antwoord van Berkerstore.nl

Beste heer/mevrouw Gerritsen, bedankt voor uw review en feedback. Vervelend om te horen dat u de levertijd onduidelijk vindt. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren via onze website en per e-mail. Op onze website kunt u bij elk artikel de verwachte levertijd terugvinden, in de orderbevestiging die u per mail ontvangt vindt u daarnaast ook terug wat de verwachte levertijd is van de bestelde artikelen, tot slot ontvangt u ook nog een mail met een bevestiging van de verwachte levertijd. Hopelijk maakt dit het wat duidelijker. Als er toch nog vragen zijn, dan staat onze klantenservice klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl

Complete Berker webstore!

Alles wat Berker fabriceert hebben ze in het assortiment. Alles is goed te vinden op de website, met goede omschrijvingen bij de producten. De levertijden zijn soms wat vaag en de communicatie over status en levertermijn zou beter kunnen, maar over het algemeen is alles binnen 2 dagen tot 2 weken binnen.
Vlot en betrouwbaar
Goed product en goed geleverd

Berker K1 besteld

Wij hebben Berker K1 wit schakelmateriaal in huis, en bouwen nu naast ons huis een garage af. In de meeste bouwmarkten is K1 niet te koop. Bestellen gaat heel makkelijk op de site, en is ook meteen de volgende dag geleverd. Super!
W V
Wim V.
duidelijke webshop en zeer snelle levering