Berkerstore.nl- Logo - Beoordelingen

Berkerstore.nlReviews

: 1.114Uitstekend

4,58

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Berkerstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Berkerstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Berkerstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Berkerstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Berkerstore.nl

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.114 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 mrt. 2022
Berker heeft een ruime keuze schakelmateriaal in veel uitvoeringen. Het is soms voor een leek moeilijk om de juiste combinatie te kiezen. Bij de schakelaar wordt keurig aangegeven wat er nodig is voor een complete set. Bij andere materialen is dat niet zo. Ik heb bijvoorbeeld een opbouwbak 10419909 voor de centrale antenne met een centraalplaat 12031909 en een Hirschmann EDC1000E gekocht, maar het geheel sluit niet op elkaar aan. Ik kan bij de uitvoering wit mat ook niet de oplossing vinden. Inmiddels een bericht gestuurd en hoop op een snel antwoord. Alleen moeten er weer materialen worden bijbesteld met kosten en teruggestuurd ook met kosten. Dat zou niet nodig moeten zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mei 2022
Voor aankoop gevraagd of element en doos passend zijn. Hier is snel een net antwoord op gekomen en besteld. Levering duurde iets langer dan gepland en beide componenten passen inderdaad maar zijn niet klemmen aansl zijn 45 gr gedraaid
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Berkerstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Heldere en goed werkende website en super snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023 
van Jan H.
Makkelijk bestellen en zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
altijd zoals verwacht, geen gedoe
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel versturen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023 
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Alles top!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Levertijden veel langer dan verwacht
Beoordeling melden
Antwoord van Berkerstore.nl
16 jan. 2023
Geachte heer Oosterwijk, wij proberen klanten op de hoogte te houden van langere levertijden, helaas lukt dit niet altijd. Wij geven op de site verwachte levertijden aan, door de aanhoudende grondstoftekorten kan het voorkomen dat de verwachte levertijd langer dan verwacht is. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden