Gecertificeerd sinds: 22 jan 2019
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Het ruime assortiment en de beschikbaarheid van specifieke producten worden veel gewaardeerd. Daarnaast maakt de duidelijke en overzichtelijke website het eenvoudig om producten te vinden en te bestellen. De communicatie rondom bestelling, levertijd en status is goed en informatief, en het retourproces verloopt snel en probleemloos. Ook de prijsstelling wordt meestal als goed ervaren. Sommige klanten merken op dat de prijzen relatief hoog kunnen zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBerkerstore.nl
Schakelaar niet geschikt voor een perilex wtw schakeling
Website is duidelijk en bestelling ging prima. Helaas was bij deze schakelaar een kleine toelichting op z’n plaats geweest dat je deze niet voor een wtw kunt gebruiken. De huidige 3-standen schakelaar heeft de L altijd actief, bij deze 4 standen schakelaar gaat dat niet.
Antwoord van Berkerstore.nl
Beste heer/mevrouw Faessen, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de werking van onze website! U heeft een 3-standenschakelaar zonder 0-stand besteld. Deze is inderdaad niet geschikt voor een WTW-unit, omdat het wordt afgeraden om een WTW-installatie volledig uit te schakelen. Een WTW-unit dient altijd, minimaal op een lage stand, te blijven draaien voor een goede ventilatie. Mogelijk kunt u de schakelaar alsnog gebruiken door deze op een andere manier aan te sluiten. Heeft u hierover vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Berkerstore.nl
Was heel goed geholpen bij het zoeken naar vervangen plaatsjes en plintjes voor mn oudere modul 2 schakelaar. Levering was heel rap.
Enige minpuntje , als het dat al is. De prijzen hoger dan andere verkopers.
Overzichtelijke website, snelle service en ruim assortiment. Zou wel graag willen weten of ik als interieurontwerper/renovateur een B2B account kan krijgen voor gunstigere tarieven.
Gelukkig is een deelverzsnding mogelijk. 1 artikel nog niet beschikbaar. De overige artikelen zijn direct verstuurd door berkerstore.
Snelle levering en mooi verpakt. Enige kleinigheid: gezien mijn kleine bestelling was de verzendkost wél vrij hoog.
Ondanks voorraadtekort goed geholpen.
Het door ons bestelde product bleek niet geheel compleet voorradig te zijn. Het heeft vrij lang geduurd voordat het wél beschikbaar was, maar we zijn prima geholpen door deelzendingen te sturen en goed te communiceren. Uiteindelijk nét op tijd binnen. De producten ademen kwaliteit.
Goede service, snel en correct geleverd
Snelle en juiste levering
Duidelijkere makkelijke mogelijkheid je product te zoeken en te bestellen. Volledig op tijd geleverd
Snelle levering en goede kwaliteit
Mooie en functionele lichtknoppen etc. Op tijd geleverd met goede ondersteuning
Berijkbaarheid bij problemen is top altijd info mails is ook leuk
Prima materiaal voor de boot (zelfde als origineel), vlotte bestelling en levering zoals voorzien.
Goede zaak , spullen worden altijd netjes en snel geleverd
Goede producten,communicatie en verzending
Goede producten, eerlijke prijzen en prima/snelle verzending
Prima updates over bestelling en status van levering.
Product naar wens.
Goede prijs
Levertijd zoals omschreven.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Berkerstore.nl
- +31570626255