De reviews voor Tjinstoko.eu zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering, die vaak sneller is dan verwacht en altijd volgens afspraak verloopt. Het ruime en gevarieerde assortiment, met unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn, wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en boven verwachting ervaren. Ook de verpakking krijgt lof vanwege de zorgvuldigheid en stevigheid, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De website wordt geprezen om haar overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Daarnaast zijn ervaringen met de klantenservice overwegend positief, dankzij snelle reacties en correcte afhandeling.
Soms worden er foutjes en matige bereikbaarheid bij de klantenservice genoemd.
Reviews voor tjinstoko.eu/nl
Vriendelijke communicatie. Snelle levering van mooie producten.
Everything went smooth and as promised. I would order again.
Een echte toko met alles dat je multi-culti begeert
Werkelijk alles wat je kunt wensen voor een heerlijke maaltijd verkopen ze en de levering en prijzen zijn ook uitstekend! Als multiculturele Indo haal ik mijn hart op als ik deze (voor mij online) toko bezoek!
Goede opvolging maar website geeft stock aan die bij levering te kort schiet
Antwoord van Tjinstoko.eu
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de opvolging.
Wat betreft de voorraad: dit is uiteraard niet de bedoeling. We werken met een live voorraad, maar in sommige gevallen kan er een verschil ontstaan door bijvoorbeeld gelijktijdige bestellingen of vertragingen in de verwerking. We nemen dit intern mee om dit verder te verbeteren.
Excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht brengt!
Superblij met mijn rijst
Eindelijk heb ik mijn koreaanse rijst gevonden. Toen ik het eenmaal besteld had kon ik niet wachten om het weer te eten. en gelukkig hoefde dat niet. Het werd supersnel bezorgd. Een gelukkig mens erbij.
Mega-Blitzlieferung, super Verkäufer, 1a Kommunikation, besser geht es nicht,
Die bestellte Ware war super verpackt und wurde in einem einwandfreien Zustand geliefert. VORBILDLICH.