Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

1.387 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.611 reviews in totaal

Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

De reviews voor Tjinstoko.eu zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering, die vaak sneller is dan verwacht en altijd volgens afspraak verloopt. Het ruime en gevarieerde assortiment, met unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn, wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en boven verwachting ervaren. Ook de verpakking krijgt lof vanwege de zorgvuldigheid en stevigheid, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De website wordt geprezen om haar overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Daarnaast zijn ervaringen met de klantenservice overwegend positief, dankzij snelle reacties en correcte afhandeling. Soms worden er foutjes en matige bereikbaarheid bij de klantenservice genoemd.

Reviews voor tjinstoko.eu/nl

Perfect

Sbel, metjes, goed ingepakt.
Fantastiscch uitgebreid assortiment
GK
Gerny K.
Vele keuze mogelijkheden
Snelle levering en mooie producten.
Topkwaliteit! Onbeschadigde producten met een lange houdbaarheidsdatum foutloos geleverd en goed verpakt.
Prima service.
Snel en netjes geleverd
GK
Gerny K.
Heerlijke smaken

Één gelukkige klant

Het grote aanbod en snelle levering!
Veel keus snelle levering de rijst vind ik te duur. Veel levensmiddelen met smaakversterkers.
Antwoord van Tjinstoko.eu
Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent over onze ruime keuze en snelle levering. Onze rijst en andere producten worden grotendeels geïmporteerd en geselecteerd op kwaliteit, wat invloed kan hebben op de prijs. Wat betreft smaakversterkers: veel traditionele Aziatische producten bevatten deze van oorsprong, maar wij bieden ook steeds meer alternatieven zonder toegevoegde smaakversterkers aan. Dank voor uw feedback — we blijven ons assortiment continu verbeteren.