Reviews voor tjinstoko.eu/nl
Super snelle levering
Fijn om vlug onze producten in bezit te hebben Hoop al op onze volgende bestelling En de prijzen vallen mee. Correct en snel geleverd in België
Goede selectie producten en snel geleverd
Goede selectie producten, houdbaarheid is ook goed en snel geleverd. Zeker aan te raden, ik heb het wel eens anders meegemaakt bij online internationale toko’s.
Altijd correct, zowel in het bestelproces, de afwikkeling van de betalingen en het verzend process
Duidelijke website, prompte bevestiging en levering. Keurig verpakt. Produkt naar wens. Dank!
Voor onze eerste bestelling moet gezegt dat deze ons zeer goed is bevallen
Snel
Corect
Goed verpakt
En als Pluspuntje een gratis staaltje
Wij zullen zeker verdere bestellingen plaatsen
Een aanrader
Snel en goeie kwaliteit, snelle service en bezorging kon meteen de dag erna beginnen met koken.
Ik persoonlijk heel goed...ondanks ik voor het eerst besteld had...prima...toppie
Goede kwaliteit producten, goed assortiment en nette verzending.
Geweldig ,lekker en super snelle bezorging
Echt een geweldige winkel
I love it🥰
Besteld en op tijd geleverd zoals gebruikelijk.
Wanneer komen we naar de oude traditie 13 i een dozijn ?
Fantastisch lekkere producten. Zonder E-nummers. Van zeer goede kwaliteit!
Snelle en nette levering. Allemaal lekkers uit deze toko :)
Snelle levering en de overzichtelijke website.
Fijne winkel, je kunt snel vinden wat je nodig hebt, snelle en goede verzending.
Zeer snelle levering van heerlijke product….. TOP!!!
snel geleverd netjes verpakt en alle artikelen met een prima houdbaarheidsdatum
Goede producten, altijd op voorraad met lanfe houbaarheid. Snelle service.
Mooie producten voor een faire prijs, goed verpakt en snel verzonden
Goede producten, veel keus, heerlijk uitzoeken en de bezorging is ook top!
Bestelling en verzending zoals die hoort te te zijn. Het had geen haast, maar tevreden met de procedure van levering van het pakket.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews