Tjinstoko.eu

8.138 reviews in totaal   1.519 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.519 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 apr 2022

tjinstoko.eu/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak binnen enkele dagen en soms zelfs de volgende dag. De verpakking van de producten wordt als zeer zorgvuldig, stevig en veilig ervaren, waardoor bestellingen onbeschadigd aankomen. Het ruime, diverse en unieke assortiment wordt gewaardeerd, met producten die elders moeilijk te vinden zijn. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als uitstekend beschreven, met veel waardering voor de versheid en authenticiteit. Klanten noemen de klantenservice vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht, met snelle reacties bij problemen. Ook worden de prijzen als redelijk tot uitstekend beschouwd, zeker gezien de kwaliteit en het aanbod. De website wordt meestal als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten in de indeling of productinformatie op de website.

ReviewsTjinstoko.eu

Het is fijn dat ik hier bijna alles kan vinden. Waar ik woon is er nauwelijks iets te vinden dat anders is dan de Nederlandse norm.
J D
Jahb D.

De bestelling en bezorging verliepen snel en zonder problemen. De besteld spullen, waar het om ging, zijn ook goed en vooral lekker
Top producten. Geweldige prijzen en altijd heel netjes verpakt en bezorgd. Raad het aan iedereen aan! Ben er weg van.
Fijn, dat de toko PG tips levert en dat vlot en op tijd doet. Zou nog mooier zijn, als er dozen met 160 tips aangeboden worden
Alles is goed verpakt zodat zware artikelen zoals blikken en potten andere artikelen niet beschadigen en de online winkel heeft een breed aanbod
S B
Stefan B.
Goede en snelle bezorging. Breekbare dingen waren goed verpakt in een stevige doos. Communicatie mbt bestelling en levering zijn prima.
Ruime keuze aan Aziatische producten. Heel erg blij mee. De service is uitstekend en verzending is zeer goed. Alles goed ingepakt. Tot nu toe niets beschadigd ontvangen.
Heel fijn om ook in Spanje aan goede Indonesische en Surinaamse ingrediënten te kunnen komen. Met een week bezorgd in Spanje voor acceptabele verzendkosten.

gewoon goed

Alles netjes verpakt en in een goed doos. Belangrijk als je flessen hebt. Ik kon alles vinden op de website wat ik nodig had. Ik bestel hier nog vaker.

Ik bestel regelmatig.

Ik bestel regelmatig bij tjinns. De kwaliteit is altijd goed en de bestellingen zijn super goed verpakt, zelfs diepvries. Ik ben erg tevreden over het assortiment en de kwaliteit
Weer top ontvangen hier in Portugal. Alles heel en conform verwachting. Dank weer!

Goede communicatie, fijne producten

Goede communicatie, snelle bezorging, ontzettend goed ingepakt, stevige doos en fijne producten. Iets beter kan de beschrijving van de producten, soms staat er helemaal niks bij.
Verzending goed en snel. Helaas vielen de tortilla's mij wat tegen; beetje rubberachtige structuur en vond ze alleen lekker als ze volledig knapperig zijn en dus afwijken van de bereidingswijze.
R M
Ria M.
Altijd snelle levering. Goed (veilig)verpakt. Als iets niet op voorraad is kun je bericht krijgen wanneer het wel weer leverbaar is. Gewoon top service !
I V
Inge V.

Hat alles perfekt geklappt

Hat alles perfekt geklappt. Ware super verpackt und schnell geliefert. Gerne wieder
Vind jullie shop geweldig. Voor kruiden uit veel landen , maakt dat ik bij jullie graag bestel. Vooral de kruiden die niet in de winkels en soms ook niet in toko’s te verkrijgen zijn. Heb hele goed ervaring met bestellen en bezorging. Alles netjes en goed verpakt. Jammer genoeg geen foto, alles al opgeruimd. Zal volgende keer aan denken
Er zijn niet veel winkels die de thee verkopen die ik lekker vind. Houdt die vooral in jullie assortiment
F V
Fred V.
uitgebreid aanbod van vele aziatische ingredienten met een een goede prijs-kwaliteits verhouding.
Super goede kwaliteit spullen en de klantenservice is ook heel goed echt behulpzaam
Snel geen gedoe, gewoon lekker efficiënt. En een uitgebreid assortiment!

Tjinstoko.eu

Tjin’s Toko is een familiebedrijf uit Amsterdam en al jarenlang een vertrouwd adres voor producten uit keukens van over de hele wereld. In onze webshop vind je duizenden producten uit onder andere Su...