Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

1.387 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.611 reviews in totaal

Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

De reviews voor Tjinstoko.eu zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering, die vaak sneller is dan verwacht en altijd volgens afspraak verloopt. Het ruime en gevarieerde assortiment, met unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn, wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en boven verwachting ervaren. Ook de verpakking krijgt lof vanwege de zorgvuldigheid en stevigheid, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De website wordt geprezen om haar overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Daarnaast zijn ervaringen met de klantenservice overwegend positief, dankzij snelle reacties en correcte afhandeling. Soms worden er foutjes en matige bereikbaarheid bij de klantenservice genoemd.

Reviews voor tjinstoko.eu/nl

Goed op tijd
Prima kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd

Snel

Online besteld en na 2 dagen opgehaald in de winkel.
Tweemaal naar volle tevredenheid een bestelling gedaan.
ales ok
Goed assortiment, prettig geprijsd en snel verzonden.
Snel geleverd!
Als je voor een bepaald bedrag aan artikelen gekocht heb ZOU JE EEN 1 of 2 artikelen KADO KRIJGEN!!! HELAAS ZAT HET KADO ER NIET BIJ!!! Ook zal het voor mij en waarschijnlijk voor meerdere mensen KOPEN BIJ TJIN moeilijk zijn, omdat ze VRIJ PRIJZIG ZIJN EN VRIJ GROTE PRIJS VERHOGINGEN HANTEREN!!! VERDER ZIJN DE ARTIKELEN PRIMA MAAR DAT ZIJN ARTIKELEN DIE TJIN NIET HEEFT GEMAAKT, DUS IK OORDEEL PUUR WAT TJIN DOET EN HEEFT GEDAAN!!!! SUCCES EN EEN FIJNE DAG....👍🏽👋🏽👋🏽
Antwoord van Tjinstoko.eu
Bedankt voor uw feedback. Het cadeau wordt automatisch toegevoegd bij bestellingen die voldoen aan het minimale bedrag — in dit geval was dat helaas niet het geval. Wat betreft de prijzen: wij doen ons best om deze zo scherp mogelijk te houden ondanks stijgende inkoopkosten. Fijn dat u tevreden bent over de producten, en dank voor uw bericht!
Ruime keuze en snelle levering. Tevreden terugkerende klant.
BG
Bart G.
AB
Adrianna B.
Fijne winkel, zeer uitgebreid assortiment en uit veel landen.
PV
Piet Hein V.