Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

1.389 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.607 reviews in totaal

Tjinstoko.eu- Logo - Reviews

Tjinstoko.eu

De reviews voor Tjinstoko.eu zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering, die vaak sneller is dan verwacht en altijd volgens afspraak verloopt. Het ruime en gevarieerde assortiment, met unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn, wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en boven verwachting ervaren. Ook de verpakking krijgt lof vanwege de zorgvuldigheid en stevigheid, waardoor producten onbeschadigd aankomen. De website wordt geprezen om haar overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Daarnaast zijn ervaringen met de klantenservice overwegend positief, dankzij snelle reacties en correcte afhandeling. Soms worden er foutjes en matige bereikbaarheid bij de klantenservice genoemd.

Reviews voor tjinstoko.eu/nl

Top produkten snel geleverd en met factuur.
Beste Toko van Nederland !!!!!
Groot assortiment, snelle service, goede communicatie. Misschien wat prijzig maar toch heel tevreden! Bestel er al jaren.
Veel keus, snelle levering, niet het goedkoopst maar jehoefter niet voor naar de winkel, is ook wat waard
KD
Kees D.
Prima bedrijf, wel jammer dat sommige producten in kleine getalen of tijdelijk niet voorradig zijn , zoals Kosher zout en red cap sojasaus
Ruim assortiment en goede producten. Alles wordt snel en goed verpakt geleverd. Voor mij een top service !

Diepvries producten naar de Wadden!

Heel fijn dat er naar de Wadden verzonden kan worden. Mijn grootste wens is, ook diepvries producten deze kant op kunnen komen. Ik mis mijn roti en broodjes bapao.

Tjinstoko delivers- literally and figuratively 🙂

I recently ordered from Tjinstoko’s online shop and was extremely impressed. The website is easy to navigate, and the product descriptions are clear. Shipping was fast and everything arrived well-packaged. You can really tell they care about quality and customer satisfaction. Tjinstoko has become my go-to for stocking up on traditional ingredients. Highly recommend for anyone looking for a reliable and authentic online store!
Producten goed ingepakt
Ze leveren altijd
Als omschreven, keurig verpakt. Prima
Prima kwaliteit,snelle levering
snelle verzending - prijs
snelle levering
Snelle levering. Bij ophalen bij Servicepunt Postnl bleek pakket geopend te zijn geweest en ontbrak een artikel. Na reclameren bij Tjin direct creditnota ontvangen.
Fijne webshop. Heel keuze aan Aziatische producten en van andere landen. Uitstekende service en snelle verzending. Ik ben ook heel erg tevreden met hun service.
Super snelle service
BB
Brzoza B.
Alles bestens gelaufen. Die Ware, Verpackung und Lieferung wie von einer renommierten Firma erwartet.

Snel en veel keus!

Veel artikelen en snelle levering!