Een tropisch vleugje in Duitsland
Als Surinaamse Nederlander in Duitsland is het geweldig om eindelijk weer makkelijk toegang te hebben tot producten die in Nederland zo vanzelfsprekend zijn. Binnen een paar dagen had ik alles netjes in huis, en alles wat ik nodig had, kon ik vinden. Het enige minpuntje was dat een fles schoonmaakmiddel niet helemaal goed was afgesloten, waardoor er wat was uitgelekt. Gelukkig was dat minimaal. Al met al heel tevreden!
Blij met de nostalgie uit Japan!
Lekker koken , snoep en thee.
Leveren goed en stipt. Ruim assortiment. Complimenten!
Goede producten alleen ik moest het ophalen bij een post nl punt
keurig verpakt en tijdig geleverd
Super Service, mein Toko!!! Bin immer wieder begeistert wie schnell die Ware ankommt.
Uitstekende ervaring met Tjinstoko – dé Aziatische online supermarkt!
jinstoko is zonder twijfel een verborgen parel voor liefhebbers van de Aziatische keuken! Vanaf het eerste bezoek aan de website viel direct op hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk alles is. Het assortiment is indrukwekkend: van verse ingrediënten en authentieke sauzen tot snacks, kruiden en speciale Aziatische dranken – werkelijk alles wat je nodig hebt om thuis een stukje Azië op tafel te zetten.
De producten zijn van hoge kwaliteit en duidelijk met zorg geselecteerd. Wat Tjinstoko écht onderscheidt, is hun oog voor detail: producten zijn netjes verpakt, gekoelde artikelen worden goed beschermd geleverd en er zit vaak een leuk persoonlijk tintje aan de bestelling.
De levering is snel en betrouwbaar, en bij vragen of opmerkingen reageert de klantenservice vlot en vriendelijk. Je voelt gewoon dat dit een winkel is die passie heeft voor wat ze doet.
Kortom, Tjinstoko is een absolute aanrader voor iedereen die authentieke Aziatische producten zoekt – of je nu een doorgewinterde chef bent of gewoon zin hebt in een heerlijke ramen of curryavond. Ik bestel hier zeker vaker!
Snel en netjes geleverd
Was bedoeld als proef, even kijken wat het is. Viel behoorlijk mee. Goede spullen en snel en netjes geleverd.
Prima kwaliteit,grote sortering en snelle levering
Schnelle Lieverung und Gunstig.
Goede producten waarvan ook glutenvrij en snelle levering.
Snelle goede service…. Perfect👌🏻👌🏻👌🏻