764 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

764 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, zelfs op drukke momenten, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De service wordt als snel, professioneel en oplossingsgericht ervaren. Ook het brede, diverse assortiment valt in de smaak bij veel klanten, evenals de gunstige prijzen en de mogelijkheid tot korting. Daarnaast wordt de winkel als netjes, mooi en gezellig omschreven. Sommige klanten geven echter aan dat er verbeterpunten zijn op het gebied van organisatie of sfeer in de winkel.

ReviewsLucardi Juwelier Breda Ginnekenstraat

Ik kon eerst rustig rond kijken zonder meteen een verkoopster naast me, en kreeg goed advies toen ik er om vroeg.

fijn🙌

fijn🙌
Mooi cadeau uitgekozen wat helaas niet paste. Geruild, zonder problemen!
Vind het raar dat als je een sierraad koopt en is gegraveerd dat het een kadootje is je voor het doosje moeite betalen vroeger was dat gratis erbij dat mag eigenlijk weer zo zijn bij een wat dure aankoop
S V
S. v.
Vriendelijk personeel, echt fijn geholpen nam de moeite om een andere maat te zoeken. Nieta was haar teveel, hoewel het heel druk was inde winkel.

Meer actie bij het personeel

Ik kon lekker m’n gang gaan in de winkel, maar had toch wel wat meer interactie willen hebben met het personeel. Het personeel was heel erg op zich zelf en dat maakte het een minder sfeervolle omgeving.

Antwoord van Lucardi Juwelier Breda Ginnekenstraat

Beste Dank, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je het bezoek aan onze winkel als minder sfeervol hebt ervaren door de beperkte interactie met het personeel. We begrijpen goed dat persoonlijk contact bijdraagt aan een fijne winkelervaring. We nemen je feedback mee om onze service en gastvrijheid te verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst een prettigere ervaring bieden. Team Lucardi.

Goede service

Super goede service met het schieten van mijn tweede oorbellen
De goeie prijs op de kaartjes zetten van de piercings
Vriendelijk personeel.heel veel keuze .een fijne winkel.voor heel veel vrouwen .
De winkel zag er ongeorganiseerd en stoffig uit. De winkelier had geen kennis van verkoop en het product. Goed was het toepassen van korting met het aanmaken van members Card op advies van de Shop Manager.

Antwoord van Lucardi Juwelier Breda Ginnekenstraat

Beste Celenia, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je de winkel als ongeorganiseerd en stoffig hebt ervaren en dat je de kennis van onze medewerker niet als voldoende hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de beleving die we willen bieden. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze winkelpresentatie en service verder te verbeteren. Fijn om te horen dat het toepassen van de korting met de Members Card uiteindelijk goed is verlopen. Hopelijk mogen we je in de toekomst een betere winkelervaring geven. Team Lucardi.
Verry good employers
Goede en snelle service in de winkel. Super klantvriendelijk en geduldig.
Geholpen door een hele vriendelijk jongedame. Jammer dat je oorbellen mee krijgt in een papieren zakje en niet in een bewaardoosje.
Heb weer een mooi sieraad erbij
De damen die ons heeft geholpen was heel lief en behulpzaam

Uitstekende service voor het oortjes schieten!

Vandaag heb ik mijn dochter van 2,5 jaar naar Lucardi Juwelier Breda (Ginnekenstraat) gebracht om haar oortjes te laten schieten. Alles is heel netjes en professioneel verlopen. Het personeel was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en zag er verzorgd en netjes uit. Ik ben zeer tevreden!
Het helpen kon leuker en vond het jammer dat het niet leuk ingepakt werd ieder ding afzonderlijk als was het maar voor een klein bedrag.

Antwoord van Lucardi Juwelier Breda Ginnekenstraat

Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat je de service als minder leuk hebt ervaren en dat het inpakken van je aankoop niet aan je verwachtingen voldeed, dat is natuurlijk niet de beleving die we willen meegeven. We nemen je feedback hierover serieus en kijken graag met je mee naar een oplossing of toelichting. Neem gerust contact op via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl) en vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je verder kunnen helpen. Team Lucardi
Vriendelijke bediening, erg behulpzaam!!
Een van de verkopers was heel vriendelijk, de andere leek wel boos. Dus voor de ene echt 10/10 en de ander 4/10, was jammer.

Lucardi Juwelier Breda Ginnekenstraat

Het tweede filiaal van Lucardi vind je in Breda aan de Ginnekenstraat. Samen met de Eindstraat, Karrestraat en Torenstraat vormen deze straten een lange straat, ook wel de 'hoofd winkelstraat' van Bre...