Koko Noko

2.093 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 mrt 2021

koko-noko.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de kleding, de betaalbaarheid en de prijs-kwaliteitverhouding. De snelle levering wordt vaak gewaardeerd en de klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook de pasvorm van de kleding wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Aan de andere kant worden er soms problemen genoemd met de afwerking of het materiaal van de kleding. Sommige klanten ervaren afwijkingen in maat, waarbij de kleding te klein of te groot uitvalt. Er zijn klachten over bezorgproblemen, met name bij UPS, en het retourproces wordt als omslachtig of duur gezien. Daarnaast hebben enkele klanten geen reactie ontvangen van de klantenservice.

ReviewsKoko Noko

Leuke en betaalbare kleding,en snelle levering!
Snelle levering, goede kwaliteit
Vlotte levering, goede prijs/kwaliteit

Zeer goede service

Er was iets mis met de bestelling en dat werd direct keurig en snel opgelost.
Leuk merk en super leuke kleding altijd van goede kwaliteit. Wat beter kan is de omschrijving. Ik heb nu een winterjas voor mijn dochter besteld maar die is super dun. Echt een tussen jas voor najaar en voorjaar. Dat noem ik geen winterjas. Dat was wel fijn geweest als het er beter bij had gestaan. Maar omdat jij zo leuk is houden we hem toch maar moet ik nog steeds een echte winterjas kopen.
Wilde 2 jongens jasjes ruilen voor een grotere maat. Maar kon alleen de 2 kleinere maten terugsturen en de kosten daarvoor betalen. Daarna 2 grotere maten besteld. Erg omslachtig. Wel ging het terugsturen prima en stond het geld met 1 week op mijn rekening. Maar jammer van de terugstuur kosten.
Leuke style, goeie kwaliteit en betaalbaar
D K
Diana K.
Geen reactie op mijn contact

Antwoord van Koko Noko

Dank je voor het bericht. We zien echter geen mail van je aan onze klantenservice. Kan het misschien zijn dat deze nog in je outbox staat? Zou je onze klantenservice willen mailen wat het probleem is zodat we kunnen kijken of we het kunnen oplossen voor je? Ik hoor het graag!
Goede kwaliteit kleding, altijd netjes op tijd geleverd.

Kleur-vastheid

Eigenlijk niets, misschien eens kijken of jullie iets kunnen doen aan de kleur-vastheid. Wij hebben 2 zoontjes, en wassen veel op 60 graden omdat de boys volop kliederen. Bij hoge temperaturen en buiten drogen op de lijn, in de zon, zie ik de kleuren behoorlijk teruglopen.
Snelle leveringen en mooie kleding
Super
Mooie broeken , zeer goede kwaliteit en snelle verzending!

Koko Noko

Waar gaan jouw kids heen? Hoe ziet hun leven eruit? Welke werelddelen gaan ze zien? We gaan graag met ze mee en we zijn op alles voorbereid. Want Koko Noko maakt kleding voor de ontdekkingsreis van je...