ledlampenkopen.nu

12.925 reviews in totaal   1.086 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.086 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 aug 2020

ledlampenkopen.nu voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, vaak al de volgende dag. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen en het assortiment is ruim en divers. Ook de prijsstelling wordt als scherp en betaalbaar ervaren. De klantenservice scoort punten door vriendelijkheid, behulpzaamheid en snelle reacties. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien, wat het bestelproces vergemakkelijkt. De verpakking is doorgaans degelijk en beschermend. Er zijn enkele opmerkingen over defecten of teleurstelling bij producten. Sommige klanten merken op dat het assortiment soms krimpt of bepaalde varianten ontbreken. Af en toe wordt de verpakking als onhandig of onnodig groot ervaren.

Reviewsledlampenkopen.nu

Goede , ruime keuze voor mooi prijsje kwaliteit.

Zeer makkelijke site , ruime keuze , goede service en snelle levering .
3 keer lampen besteld, volgende dag geleverd en goede kwaliteit producten
Snel geleverd en product voldoet aan de omschrijving. Prachtige sfeervolle lamp.
Was keurig mooi produkt alleen 1 vraagje heb geen led lampen erbij verkopen jullie die ook

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Beste Erik, Bedankt voor je mooie beoordeling. Je hebt inderdaad alleen het TL-armatuur besteld, zonder TL buizen. Natuurlijk verkopen wij ook LED buizen! Neem even contact op met onze klantenservice, dan adviseren we je graag :) Groet, Team LEDlampenkopen.nu

Bij de bestelling werd de datum en tijd niet waargemaakt

Bij de bestelling werd de datum en tijd van bezorgen gevraagd. Dit heb ik ingevuld (1 dag later dan de dag volgend op de bestelling) maar het duurde 4 dagen. Als je niet kunt waarmaken dat het de volgende dag geleverd wordt, laat het dan ook weg op de website

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Beste Rene, Bedankt voor je review. Je hebt helemaal gelijk dat wanneer je tijdens het bestellen een bezorgdatum kiest, je erop moet kunnen vertrouwen dat deze wordt nagekomen. Helaas is er precies op de dag van jouw bestelling bij onze fulfilmentpartner een technische aanpassing gedaan waarbij iets is misgegaan. Hierdoor is een aantal bestellingen van alleen die dag niet op het juiste moment verwerkt. Erg vervelend dat juist jouw bestelling hierdoor vertraging heeft opgelopen. Gelukkig lukt het ons normaal gesproken vrijwel altijd om bestellingen op de gekozen bezorgdatum te laten leveren. De oorzaak van deze eenmalige verstoring is inmiddels door onze fulfilmentpartner gevonden en verholpen en alles werkt weer zoals het hoort. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor je feedback! Groet, Team LEDlampenkopen.nu
Prachtige verlichting voor een betaalbare prijs en vlotte levering. ❤️

Service

Ik had een lamp die het niet goed deed ( knipperde) en dat is heel netjes opgelost 👍🏻👍🏻👍🏻
de lamp geeft voldoende licht en werkt ook goed voor dag en nacht
R E
robert e.
Goed tel bereikbaar Ter zake kundige mensen aan de tel die van wanten weten Duidelijke uitleg bij artikel Zeer snelle levering in een degelijke verpakking

Altijd wel een goede service en behandeling

Dat hun voorraad (mijn inziens) nog wel eens krap is, moet ik wel zeggen dat ze de klant erg serieus nemen. Afhandelingen van defect materiaal e/o hulp bij bestellen nemen ze zéér serieus. Goede service en een respectvolle behandeling!

Top bedrijf

Ik koop hier regelmatig. Goede klantenservice die weten wat ze het over hebben. Levering is verder snel en goed verpakt
Goede service en schitterende kwaliteit maar ik heb het gevoel dat het assortiment kleiner wordt.
Levering op tijd, goede kwaliteit prijs verhouding

Werkt prima

Snel geleverd. Product voldoet aan verwachting. Prima!
Fantastische kwaliteit voor zeer scherpe prijzen
Nou de levering was binnen 24 uur na bestellen. Heel fijn. Maar om je geld terug te krijgen,moet je geduld hebben. Je moet direct betalen bij bestellen,prima. Maar als ze je bestelling retour binnen hebben,duurt het lang voordat ze het terugstorten. Dat vind ik niet oke

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Beste P. Kooistra, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je de retourafhandeling als lang hebt ervaren. Je retour is op 21 juli aangemeld, op 23 juli door ons ontvangen en vervolgens binnen één werkdag verwerkt. Volgens onze retourvoorwaarden kan de verwerking van een retourzending tot 14 dagen duren, maar uiteraard proberen wij dit altijd zo snel mogelijk af te handelen. We hopen dat dit wat meer duidelijkheid geeft en wensen je een fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Team Ledlampenkopen
snelle levering, mooi product voor voordelige prijs
Ik heb geen verbetersuggesties. Het is prima zo.

Doen wat ze beloven

Goede product, snel verzonden en goed verpakt.
Bestelling is snel en goed verpakt geleverd. Heb de gloeilamp al in gebruik. Hij doet het perfect.

ledlampenkopen.nu

LEDlampenkopen.nu is dé webwinkel gespecialiseerd in LED lampen. In deze webwinkel vind je een groot assortiment LED lampen, zoals LED spots GU10-MR16 en bijbehorende armaturen, LED TL buizen, LED in...