jukki.nl

1.687 reviews in totaal   243 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de mooie, stevige en goede kwaliteit van de producten. Veel klanten prijzen de snelle levering en het snel ontvangen van hun bestelling. De producten worden als betaalbaar ervaren en de goede prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. Ook zijn klanten enthousiast over het mooie uiterlijk, de leuke prints en het brede assortiment. Daarnaast zijn de ervaringen met de klantenservice overwegend positief. Sommige klanten merken op dat er bij problemen soms traag of onvoldoende wordt gereageerd door de klantenservice. Daarnaast ervaren enkele klanten vertragingen of problemen met de levering, vooral bij bijzondere omstandigheden.

Reviewsjukki.nl

Mijn aankomende kleindochter zal de winter lekker warm liggen

Antwoord van jukki.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service. Uw positieve feedback motiveert ons om elke dag het beste uit onszelf te halen.

Kussenovertrek 40x40

P B
Petra B.
Mooie kwaliteit. Veel keus in sofjes en printjes. Top

Antwoord van jukki.nl

Prachtig (kado) babynestje. Precies zoals de foto's. Snelle bezorging!

Antwoord van jukki.nl

Przepiękne rzeczy!! Jakość numer 1 !! Szybka wysyłka do Hagi ,dziękuję!!

Prima

Snelle verzending. Goedkoop